Stephen Grindhaug

Grindhaug1@gmail.com

JEG HAR BLITT HACKET

 • 11.01.2017 - 17:35
 • Ja, dere leste rett: Jeg har blitt hacket! Ikke på denne bloggen, men på domenet mitt www.stephengrindhaug.com. Dette er andre gang jeg blir hacket i løpet av noen få uker, så nå er jeg drit lei! Hva er det som skjer, og hvorfor blir jeg hacket? Sist gang var jeg griseheldig som klarte å fikse det med en gang, men nå er det tydeligvis mer komplisert! Når sånt skjer skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde et team rundt meg som kunne tatt seg av alt det tekniske sånn at jeg, som ikke har peiling på noe sånt, skal slippe å gjøre vondt verre.  

  På grunn av dette har jeg etter mye frem og tilbake, endelig bestemt meg for å flytte over til blogg.no slik at jeg kan fortsette som før uten å bli påvirket av hackere og annet dritt! Jeg kommer til å prøve å fikse opp i det som har skjedd i håp om at jeg får importert de gamle innleggene over til denne bloggen, men etter det er jeg ferdig med domenet for alltid. Jeg orker iallfall ikke å ta stilling til at noe lignende skal skje, så hvis jeg noen gang bytter bloggplattform igjen skal jeg være HELT sikker på at det ikke skjer igjen. Så ja, da vet dere hvorfor jeg har byttet, også håper jeg selvfølgelig at dere vil fortsette å følge meg her på blogg.no :-) 

  4 kommentarer

  Hege Kristin

  11.01.2017 kl.19:41

  uff, så kjipt! :/

  Stephen Grindhaug

  11.01.2017 kl.19:46

  Hege Kristin: Ikke sant? Jobber med å fikse det nå, men det er lettere sagt enn gjort! Håper jeg får importert innleggene så fort som mulig slik at jeg slipper å ha en tom blogg :-/
  Så utrolig frekt! Og irriterende! Opplevd selv å bli hacket, og det suger!

  Elsker forresten tattoveringen din!

  Stephen Grindhaug

  11.01.2017 kl.21:09

  I r l i n: Enig med deg! Hehe, bra du likte den, men det er nok bare body paint på en photoshoot. Derimot har jeg en del tatoveringer som som jeg er veldig fornøyd med og som du sikkert får se veldig snart :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits