Stephen Grindhaug

Grindhaug1@gmail.com

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE, HAR SKJEDD

 • Publisert: 07.04.2017 - 00:28
 • Kategori: Hverdag
 • Sånn ser jeg ut akkurat nå, helt uten sminke eller noen form for bilderedigering! Som dere ser, har jeg altså fått betennelse i sårene etter frysebehandlingen. Det vil si jeg TROR det er betennelse, men for alt jeg vet kan det også være helt vanlig væske som oppstår når huden blir utsatt for denne type behandling. Hvis jeg ikke tar helt feil skal betennelse lukte vondt, men ettersom dette ikke lukter noe er jeg litt usikker. Dog tenker jeg uansett at jeg skal ta meg en tur på apoteket i morgen for å se om de har noe som kan rense og desinfisere sårene, for jeg nekter å gå rundt med klissete gugge som renner nedover ansiktet! I tillegg stresser jeg litt i forhold til shooten på mandag, for jeg kan ikke komme der med store sår i ansiktet - så ja, nå er jeg egentlig villig til å prøve hva som helst for at det skal bli bedre! Det går selvfølgelig an å redigere det bort, men det vil uansett ikke forandre hvor stygg og ekkel jeg føler meg akkurat nå!

  Æsj, bare se på det der! Altså, det ser helt jævlig ut! Hadde jeg visst at dette kom til å skje ville jeg aldri startet på behandlingen så tett på en photoshoot, for det er jo helt tragisk hvis jeg må møte opp sånn som dette her! Heldigvis er dette en test shoot til portfolien min og ikke en betalt shoot, for da hadde jeg nok fått sparken med en gang! Nei, jeg tror jeg får legge meg og krysse fingrene for at det blir bedre over natten. Sov godt, fine dere ♥

  MINE SOSIALE MEDIER

 • Publisert: 06.04.2017 - 15:12
 • Kategori: Hverdag
 • INSTAGRAM: STEPHEN_K1NG

  Instagram er vel den appen jeg bruker minst for å være helt ærlig! Her legger jeg som regel kun ut bilder av meg selv og antrekk til inspirasjon for dere, men også for å kunne promotere meg selv som modell! Dog har det blitt en fin blanding av mye forskjellig i det siste, men jeg skal ta en aldri så liten opprydding i feeden min ASAP, slik at jeg kan få et bedre visuelt uttrykk og forhåpentligvis være til enda mer inspirasjon for dere som følger meg :-) 


   

  FACEBOOK: STEPHENGRINDHAUG.BLOGG.NO

  Denne siden bruker jeg kun til å dele innlegg og andre blogg-relaterte ting. Jeg bruker også denne siden til å kommunisere med lesere dersom det er noe spesielt dere lurer på, men som dere kanskje ikke vil spør om i kommentarfeltet på bloggen. Jeg kommer også til å dele konkurranser og diverse med dere gjennom bloggen sin facebookside, så det er bare til å følge den for bedre oversikt når jeg deler nye innlegg osv. 

   

  SNAPCHAT: GRINDHAUGS

  Snapchat er uten tvil den appen jeg bruker mest! Her deler jeg ting i hverdagen min med dere som kanskje ikke kommer på bloggen eller på Instagram, så det kan være lurt å følge meg her. Jeg sender sjeldent private snaps til folk, men jeg kompenserer det med å legge ut flere ting på MyStory. Så hvis dere vil følge med på Snapchat er det bare til å ta bilde av spøkelset så kommer brukeren min opp :-)

   

  Hva heter dere på sosiale medier?

   

  MINE NEGLELAKKER

 • Publisert: 06.04.2017 - 11:00
 • Kategori: Hverdag
 • Her ser dere samlingen min av neglelakker! Jeg nevnte såvidt for dere at jeg ville teste ut neglelakk som en siste utvei for å slutte å bite negler, og det funker som bare det! :-) Jeg må ærlig innrømme at det har tatt litt tid å venne seg til, for jeg merker at samfunnet ikke er helt der at det er greit for menn å bruke neglelakk. MEN! Når alt kommer til alt kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre, for jeg er ikke redd for å skille meg ut! Jeg synes at alle bør få lov til å uttrykke seg på den måten man selv ønsker, uavhengig av kjønn/legning og alt det andre som er med på å påvirke folks oppfatning av hvem og hva man er. For meg begynte det som et hjelpemiddel for å stoppe neglebiting, men nå har det gått over til å bli en del av mitt personlige uttrykk og jeg elsker det :-) #beyourself #cliche

  Altså, kudos til dere jenter (og gutter) som klarer å påføre neglelakk UTEN å søle, for det klarer ikke jeg! Første gang jeg prøvde så det faktisk ut som jeg hadde mistet hele flasken over fingrene. Haha! Og som om det ikke var nok hadde jeg selvfølgelig glemt å kjøpe neglelakkfjerner, så jeg måtte gå på butikken med svart neglelakk over hele meg. Altså, er det mulig? Jeg tenker bare stakkar dame som satt bak kassen, hun trodde sikkert at det hadde klikket helt for meg! Haha! :-)

  Til nå har jeg kun prøvd den sorte og den grå, men jeg er utrolig fornøyd! Jeg er absolutt ingen ekspert på neglelakker, men disse fra H&M er utrolig bra og koster ca 50 kr stk, noe som er ganske rimelig i forhold til andre merker som selger neglelakker for  alt mellom 100- og 300kr. Med to strøk får du en perfekt dekkevne, og den holder helt til neglen vokser ut igjen eller til du selv tar den av. Et lite tips dersom du IKKE ønsker shiny neglelakk er å bruke en matt top coat slik som jeg gjør. Den tar bort all glans og gjør neglene super matte. Personlig er jeg ikke så veldig glad i shiny neglelakk, så det passer meg midt i blinken :-)

  Hva synes dere egentlig om menn som bruker neglelakk?

  JEG HAR IKKE TURT Å GJØRE DET FØR NÅ

 • Publisert: 05.04.2017 - 19:59
 • Kategori: Hverdag
 • Hei og god onsdag, kjære lesere ♥ Tidligere i dag var jeg hos fastlegen min for å starte frysebehandling av noen føflekker jeg har i ansiktet! Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, men i frykt for at det skal gjøre vondt og etterlate seg store og synlige arr i ansiktet, har jeg egentlig ikke turt å gjøre noe med det før nå. Det viste seg heldigvis å være mindre smertefullt enn det jeg først trodde, så nå er jeg utrolig spent på å se hvordan resultatet kommer til å bli :-)

  Det varierer nok veldig fra person til person hvor effektiv en slik behandling er, men etter det jeg har forstått forsvinner de fleste normalt store føflekkene etter ca to behandlinger. Jeg håper selvfølgelig ikke at jeg trenger å gå tilbake, for selv om det ikke var så vondt som jeg trodde, kan jeg være såpass ærlig å si at det ikke var behagelig. Det kan nesten sammenlignes med et lite brannsår. Det gjør vondt med en gang ettersom de må fryse hver føflekk 3 ganger for å være sikker på at det går langt nok inn i huden, men smerten forsvinner fort. Etterhvert blir det til en irriterende svie, men det er jeg sikker på at hvem som helst av dere hadde klart å leve med :-)

  Sånn ser det ut akkurat nå. Jeg er litt rød og håven på føflekkene som har blitt nedfrosset, men det er absolutt ingen "wow" faktor over resultatet enda. Hvis jeg har forstått det riktig fungerer det på samme måte som med brannsår, at huden som har blitt brent/frosset dør, og så kommer det ny og frisk hud under. Da vil forhåpentligvis føflekken flasse av og forsvinne helt. Dere må rette på meg hvis jeg tar feil, men jeg tror iallfall det er sånn det fungerer :-) 

  Her ser dere litt bedre hvordan området rundt føflekken på haken er. Huden trekker seg litt sammen og kommer etterhvert til å flasse av. Akkurat nå er det denne jeg kjenner best, og det er vel den som har kommet lengst i prosessen også, ettersom det allerede har blitt litt brunt. Det eneste jeg håper nå er at kroppen min jobber fort slik at jeg slipper å gå med stygge flekker i ansiktet på fotoshooten på mandag, for det hadde vært kjipt! Det er selvfølgelig bare til å redigere bort, men det har jo noe med hvordan man selv føler seg også, i forhold til hvor bra man klarer å prestere. Jaja, jeg får gjøre det beste utav situasjonen. Det blir isåfall en utfordring jeg tar på strak arm :-)

  Har du fjernet føflekk(er) før? 

  BACK ON TRACK

 • Publisert: 04.04.2017 - 19:32
 • Kategori: Hverdag
 • Hei fra ett stykk glad-gutt som akkurat har fått tilbake internett! JIPPI! Det viste seg at det var routeren vår som hadde tatt kveld, så nå har vi fått koblet oss opp på husverten sitt nett slik at jeg kan blogge og planlegge flyttingen. Vi har faktisk bestemt oss for å flytte allerede neste mandag (om 6 dager), så det er ingen tvil om at de neste dagene kommer til å bli utrolig hektiske! Altså, jeg er så SJUKT lei av å flytte nå atte hjælp! Men samtidig har jeg lært mye av denne bomturen også, for nå vet jeg med 100% sikkerhet at jeg rett og slett ikke takler å bo noe annet sted enn i Oslo, så den er jo grei :-)

  Nå skal jeg brette ut flytteeskene vi kjøpte på Clas Ohlsson tidligere i dag, og så skal jeg begynne å pakke litt smått. Jeg har aldri vært spesielt flink til å disponere tiden min effektivt, men jeg skal iallfall prøve å være ute i god tid denne gangen sånn at vi slipper å måtte gjøre alt for mye den siste dagen. Alt ligger jo egentlig tilrette for at  det skal gå fint, men nå gjenstår det å se om jeg faktisk klarer å bli ferdig med alt før den tid. Jeg er allerede booket for shoot i Stavanger på flyttedagen, så jeg har faktisk ikke noe annet valg. He-rre-gud! Ønsk meg lykke til da :-)

  BRB

 • Publisert: 04.04.2017 - 13:57
 • Kategori: Hverdag
 • Av en eller annen grunn fungerer ikke nettet i leiligheten slik det skal, så nå sitter jeg og deler nettet fra iPhone. Vi er midt oppi et stort flyttekaos, så jeg er litt usikker på når jeg får tid til å oppdatere dere igjen. Det ble plutselig veldig hektisk etter at vi bestemte oss for å flytte, så nå rekker jeg såvidt å tenke over hva som egentlig skjer. MEN! Det ordner seg heldigvis til slutt, det gjør det alltid :-)

  VI SKAL FLYTTE

 • Publisert: 03.04.2017 - 14:32
 • Kategori: Hverdag
 • Det var vel bare et spørsmål om tid før dette kom til å skje, men etter mye frem og tilbake har vi endelig bestemt oss for å flytte! I første omgang blir det til Hønefoss, før vi i løpet av sommeren kommer til å flytte til Oslo. JIPPI! Vi har endelig innsett at det eneste stedet hvor vi begge trives og virkelig føler oss hjemme er i hovedstaden, så vi har sagt opp leiligheten og kan endelig glede oss over at vi snart skal flytte! Det kommer til å bli en slitsom periode fremover med tanke på at vi må pakke ned alt vi eier og har, bytte adresse, skifte fastlege og gå gjennom hele den jævla henvisningsprossessen til psykolog igjen, men når alt kommer til alt vet jeg at dette er det eneste riktige! Jeg blir ikke bedre av å bo et sted jeg ikke trives, så det må nesten bare bli sånn. 

  Som dere vet, flyttet vi først og fremst til Stavanger fordi jeg hadde blitt onkel, men etter å ha bodd her i over 3 måneder uten å føle oss hjemme, ser jeg ingen grunn til å bli boende. Jeg vet så klart at det tar tid å etablere seg på et "nytt" sted, men det vil aldri bli det samme som å bo i Oslo uansett hvordan man vrir og vender på det. Jeg skriver nytt i hermetegn fordi jeg har jo bodd i Stavanger før, men det er såpass lenge siden at det blir som å flytte hit for første gang. Jeg har så og si ingen kontakt med de jeg en gang kjente, og dessuten har mange av Stavanger-vennene mine flyttet til Oslo. Så ja, vi må på en måte starte helt på nytt, noe som er veldig slitsomt med tanke på at vi allerede har et bra nettverk i Oslo. 

  I tillegg er det mange flere karrieremuligheter i Oslo, noe som også spiller en stor rolle for valget vi har tatt! Jeg kan ikke se for meg å jobbe i noe annet enn motebransjen, enten det er som fotograf, modell, stylist, designer osv, så da har jeg rett og slett ikke noe annet valg. Men det gjør i grunn ingenting heller, for jeg elsker Oslo og kan ikke forestille meg å bo i en annen by så lenge jeg bor i Norge, så det passer meg midt i blinken :-)

  VINNEREN ER TRUKKET

 • Publisert: 01.04.2017 - 17:10
 • Kategori: Hverdag
 • Hallaisen folkens! Da har jeg trukket vinneren av header-konkurrasen jeg la ut for noen uker siden, og den heldige bloggeren som får en ny header laget av meg er... *trommevirvel* www.kirankaaur.blogg.no! Gratulerer :-) Du vil bli kontaktet i løpet av kort tid også planlegger vi derfra. Ønsker dere en fortsatt fin lørdag, så blogges vi snart igjen ♥

  EN LITEN PÅMINNELSE

 • Publisert: 28.03.2017 - 15:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kjære snille og fine dere ♥ Jeg vil bare stikke innom for å minne dere på at jeg har en header-konkurransen gående som fortsatt er åpen i et par dager til (avsluttes 31. Mars). Så hvis det er noen av dere som blogger, eller vurderer å starte, bør dere melde dere på :-) Det er super enkelt, og alle har like stor mulighet til å vinne! Det eneste dere trenger å gjøre er å trykke på denne linken for å komme til konkurransen og følg instruksene! Det tar maks et halvt minutt, så det er absolutt ikke noe stress! Vel, da gjenstår det bare for meg å si: LYKKE TIL! :-)

  DET GÅR BRA NÅ

 • Publisert: 25.03.2017 - 17:33
 • Kategori: Hverdag
 • FOTO: LINE KIRKHUS

  Æsj! Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde i går, men angsten kom iallfall med en gang jeg våknet! Når det kommer såpass brått på, er det ikke så mye jeg får gjort annet enn å ta medisiner og bare vente til det går over. Hadde det for eksempel kommet gradvis, kunne jeg prøvd å forebygge det med å gjøre noe i stedet for å bare ligge hjemme og synes synd på meg selv, men akkurat i går var nok det litt for seint.

  Som dere allerede vet, har jeg to forskjellige medisiner som virker angstdempende. Den ene er svak og den andre er sterk, men ettersom jeg kun tok den svake i går (som egentlig er en allergimedisin), kunne jeg fortsatt kjenne på den ekle følelsen av å miste kontroll. Jeg slapp heldigvis unna det verste tankekjøret, men den fjerner ikke angsten helt. Det er jo i utgangspunktet en helt annen medisin, så da vil jo naturligvis ikke effekten være helt optimal. 

  Den andre medisinen derimot er hakket mer effektiv, men akkurat hvilken type og hvor sterk dose jeg trenger vurderer jeg alltid individuelt ut i fra hvor sterk og intens angsten er. Jeg blir så utrolig trøtt og sliten av sistnevnte, så jeg liker ikke å ta den med mindre jeg skal legge meg eller hvis jeg får et ordentlig angstanfall, for da har jeg ikke noe annet valg. Dessuten var jeg allerede så trøtt og sliten fra før av i går, så hadde jeg tatt den sterkeste typen hadde jeg sikkert sovnet på flekken. HEHE! Og dårlig døgnrytme er vel det siste jeg trenger akkurat nå.

  DENNE MUSIKKVIDEOEN MÅ DERE SE

 • Publisert: 25.03.2017 - 13:08
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg har aldri vært spesielt fan av hverken Todrick Hall eller RuPaul, men denne musikkvideoen er hands down en av mine favoritter akkurat nå! Jeg elsker kontrasten mellom det mørke, mystiske og det feminine, og det beste med hele videoen er vel kanskje måten de refererer til The Wizard of Oz på. Åhh, jeg blir så sjukt inspirert av sånt! :-)

  Hva synes dere?

  EN PERFEKT TORSDAG

 • Publisert: 24.03.2017 - 00:41
 • Kategori: Hverdag
 • Åhh, for en utrolig fin dag dette har vært! Jeg har nemlig møtt Malin, som er en av mine gamle venner fra Stavanger :-) Vi hang sammen hele tiden da jeg bodde her for typ 6 år siden, men etter at jeg flyttet til Oslo mistet vi gradvis kontakten. Ikke at det er så rart, for vi har jo bodd på hver vår side av landet i såpass mange år, men nå som jeg har flyttet tilbake var det jammen på tide med litt etterlengtet gjensynsglede :-) 

  Først dro vi og spiste på Renaa express som ligger på Sølvberget midt i Stavanger sentrum, og så gikk vi egentlig bare rundt i byen og kikket på alt og ingenting mens vi mimret over gamledager. Hehe, det blir kanskje litt feil å kalle en periode som går 6 år tilbake i tid for gamledager, men akkurat nå kommer jeg ikke på noe som beskriver den tidsperioden bedre, så da går vi for det. Dere skjønner uansett hva jeg mener, så det er ikke så farlig :-)

  Ser dere forresten hva jeg har gjort med neglen min? Det stemmer, nå har jeg begynt å bruke neglelakk og det føles egentlig helt naturlig. Jeg må ærlig innrømme at det var litt uvant i starten, men jeg er jo ikke akkurat så fremmed for å prøve ut nye ting, så det har gått veldig fint :-) Èn ting er at det hjelper meg å slutte å bite negler, men det gjør også hele meg litt me edgy, og det liker jeg :-) 

  DET ER OFFISIELT VÅR

 • Publisert: 23.03.2017 - 13:44
 • Kategori: Hverdag
 • Hei på dere! I går tror jeg faktisk vi hadde vår aller første vårdag her i Stavanger, noe som gjør meg utrolig glad :-) Det er fortsatt litt kjølig i luften, men solen har i det minste stått høyt på himmelen og strålt i all sin prakt både i går og i dag, så jeg skal ikke klage! Jeg tror de fleste som leser bloggen vet at jeg er et typisk sommermenneske som elsker sol og fint vær, så det at jeg fortsatt bor i Norge er for meg helt utrolig. Men men, jeg får vel bare gjøre det beste utav situasjonen og heller kompensere med et par utenlandsturer når vinterhalvåret kommer. HEHE! Det slår aldri feil det :-)

  Jeg har forresten fått testet kameraet mitt enda litt mer, og nå er jeg helt overbevist om at dette var et godt kjøp! Kvaliteten er sylskarp, og det har så mange forskjellige innstillinger at jeg nesten sliter med å velge hver gang jeg skal ta bilder. I tillegg har det en brennvidde på 24-100mm, noe som dekker alt fra vidvinkel til macro foto. Med andre ord, det har alt man trenger for å ta fantastiske bilder! Herregud, jeg ER så fornøyd :-) YES!

  JEG HAR BLANDEDE FØLELSER

 • Publisert: 21.03.2017 - 15:07
 • Kategori: Hverdag
 • God ettermiddag, kjære lesere ♥ Sorry for at det ikke ble noen flere oppdateringer på dere i går, men jeg kjøpte meg nytt kamera og var vel litt i overkant ivrig med å teste det ut :-) Dere vet jo hvor lenge jeg har ønsket meg et nytt kamera nå, så det var vel kanskje ikke så rart at det ble som det ble? 

  Grunnen til at jeg valgte å gå for akkurat dette kameraet, er fordi det visstnok skal være et av de beste kompaktkameraene på markedet i følge ekspertene. Dog kan jeg vel ikke si meg helt enig ut i fra det lille jeg har fått testet det, men jeg velger å tro at det skyldes min mangel på erfaring med kameraet. Jeg vet at det for eksempel er flere kjente youtubere som sverger til dette kameraet på grunn av de gode videofunksjonene, men når det gjelder stillbilder er jeg ikke helt overbevist om at det er så bra som folk skal ha det til! Og det er jo det som er viktig for min del, at bildekvaliteten er bra mener jeg. Så nå sitter jeg egentlig her med litt blandede følelser, men jeg får teste det litt til og så får jeg heller vurdere om jeg skal bytte det ut :-)

  HULL I TENNENE OG DIABETES TYPE 2

 • Publisert: 19.03.2017 - 21:51
 • Kategori: Hverdag
 • God kveld, kjære lesere ♥ Gårsdagen endte med en aldri så liten tur på byen, noe jeg angrer bittert på i dag! Jeg tror faktisk aldri jeg har vært SÅ fyllesyk før, noe jeg bare kan tolke som at kroppen er i ferd med å bli gammel! Jeg vet at jeg har sagt dette tusen ganger før, men det er ikke lenge siden jeg kunne drikke til jeg fikk krampe i halsen uten at jeg ble dårlig dagen derpå - men nå, nå kan jeg såvidt drikke et glass vin før jeg blir så dårlig at jeg må legge meg ned. Haha, er det mulig? Jeg skal ikke legge skjul på at alkohol er dårlig for kroppen, men jeg er ikke så veeeldig begeistret over denne utviklingen. Hva blir det neste? Et lårhalsbrudd? 

  Nå skal jeg fortsette å kurere fyllesyken med alt som kan gi meg hull i tennene og diabetes type 2. Vi blogges mer i morgen, kjekkaser! :-)

  JEG MÅ BARE KOMME MEG BORT

 • Publisert: 16.03.2017 - 16:01
 • Kategori: Hverdag


 • Helt siden jeg fikk vite at familieturen vår ble avlyst, har jeg ikke tenkt på noe annet enn reising! Dere vet jo hvordan det er, man vil alltid ha det man ikke kan få, sant vel? Så nå sitter jeg her med et så hinsides stort behov for å reise at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg må bare komme meg bort. Bort fra Stavanger og ut av landet! Jeg er så fuckings DRIT lei av regn og vind og alt annet dette schitzofrene klimaet vårt har å by på! Jeg vil bare ha sommer og sol, og det litt brennkvikt! Hallo, er jeg den eneste som tenker sånn? 

  Som dere vet, har jeg alltid drømt om å reise til New York og LA, men helst til New York da :-) Det var egentlig det som var planen på vei til og fra Hawaii, men så ja, ble jo turen avlyst, så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal reise. Jeg kommer nok til å besøke en av byene i sommer, men det spørs om jeg har råd til begge. Det er jo ikke til å legge skjul på at det koster mye å reise til USA, så jeg føler ikke at det er noe jeg bør være flau over. Det er vel en ærlig sak det? Så hvis noen av dere har vært i en eller begge byene vil jeg gjerne høre hvor dere synes jeg burde dra :-)

  Dagens antrekk i skikkelig moteblogger-stil. Haha! Jeg blir genuint lei meg når jeg tenker på at kameraet mitt ikke lenger fungerer. Jeg merker så utrolig godt på inspirasjonen at det ikke er det samme å blogge med iPhone-kamera som det er med et skikkelig kamera, men jeg prøver så godt jeg kan! Altså, jeg har jo en haug med bilder på macen, men jeg hater å dele det samme bilde to ganger - nei, det går bare ikke! Herregud, jeg har så alt høye krav til meg selv :-( 

  Men uansett! Nå skal jeg se litt mer på reiser så vi blogges senere. Dere vet hvor glad jeg er i dere, sant? PS: Husk at jeg har en konkurranse gående hvor dere kan vinne en header laget av meg. Trykk her for å komme til konkurransen :-)

  KONKURRANSE: VINN HEADER

 • Publisert: 15.03.2017 - 21:06
 • Kategori: Hverdag
 • Etter at jeg laget header til Sophie og Ariel har jeg fått en del henvendelser fra dere med spørsmål om jeg ikke kan lage en ny header til dere også. Dette er noe jeg setter UTROLIG stor pris på, men dessverre har jeg ikke muligheten til å hjelpe hver og en av dere. I stedet har jeg bestemt meg for å kjøre en månedlig konkurranse hvor én heldig vinner får en splitters ny header laget av meg. På den måten vil jeg kunne gi noe tilbake til dere, som takk for at dere er så trofaste og herlige som stikker innom bloggen min hver eneste dag. Uten dere hadde det nemlig ikke vært noen blogg! Så, hva sier dere - er det noen som har lyst på en ny header?

  For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 

  1. Lik facebooksiden min her.

  2. Skriv en linje eller to (i innboksen på FB-siden) om hvorfor akkurat DU skal få en ny header. 

  PS: Vinneres trekkes 31. Mars
  (slik at flest mulig får kjangs til å være med) 

  LYKKE TIL!

  SÅNN GÅR NÅ DAGENE

 • Publisert: 14.03.2017 - 18:07
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive de siste dagene, men det har vært slitsomt! Jeg nevnte såvidt for dere i går at jeg skulle prøve å legge meg tidlig sånn at jeg fikk snudd om på døgnrytmen, noe som viste seg å være alt annet enn lett! Jeg var drit trøtt hele dagen, men jeg turte ikke å legge meg i frykt for at jeg skulle våkne opp sent på kvelden uten mulighet for å sovne igjen. I stedet måtte jeg tvinge meg selv til å være våken, men så fort kvelden kom var jeg selvfølgelig ikke trøtt lenger. Herregud, så jævlig typisk! 

  Jeg sovnet heldigvis til slutt, men det var nok alt for seint i forhold til at jeg måtte stå opp klokken 09.00 i dag tidlig for å være barnevakt for onkelungen min. Jeg hadde allerede sagt ja, så jeg kunne ikke ringe og avlyse sånn i siste liten. Ikke at jeg ville det heller, for jeg elsker å tilbringe tid med den lille prinsen min :-) Men igjen, det hadde ikke gjort noe om jeg kunne sovet et par timer til for å si det sånn. HEHE! Nå er det uansett mye større kjangs for at jeg endelig klarer å snu døgnrytmen min (hvis jeg bare klarer å holde meg våken), men nå er jeg såpass innstilt på at jeg skal få det til, så jeg tror det skal gå fint :-)  Det hadde dere vel ikke trodd om meg - at jeg er SÅ glad i barn mener jeg? Hvis det ikke var for at gutter IKKE er anatomisk anlagt til å få barn, hadde jeg helt sikkert hatt 2-3 små løpende rundt her allerede. Haha, I wish! Men det får bli ønsketenkning enn så lenge. Det finnes så klart andre måter for homofile å få barn på, men det er ikke så lett etter hva jeg har hørt. Hvis jeg skal være helt ærlig med dere har jeg egentlig ikke satt meg så veldig godt inn i det, for det er uansett ikke noe som kommer til å skje med det første. Jeg får heller trøste meg med at jeg er super heldig som får være onkel til den fineste gutten på jord ♥ Så ja, sånn går nå dagene til dere som lurer :-)

  DENNE ER TIL DERE

 • Publisert: 13.03.2017 - 01:33
 • Kategori: Hverdag

 • Vi er alle forskjellige, men like mye verdt  Husk det neste gang du tviler på deg selv!


  DETTE MÅ JEG LEVE MED

 • Publisert: 11.03.2017 - 16:15
 • Kategori: Hverdag
 • Dette må jeg leve med fremover! Neida, jeg skal ikke klage over at jeg ikke lenger har et kamera til over 20.000kr, for det er absolutt ingen menneskerett å eie et så dyrt kamera - eller eie et kamera i det hele tatt, så jeg får heller glede meg over det faktum at jeg har en iPhone og Mac som fortsatt fungerer. Herregud, jeg føler meg sykt priviligert som faktisk kan klage over noe så ubetydelig som et fuckings kamera, men til mitt forsvar vet jeg ikke bedre. Verden er et syk sted, men det er et tema jeg ikke skal bevege meg inn på. Jeg legger ballen død før den ruller videre, for det kan fort bli misforstått!   Ellers, hvordan var fredagen? Vi spiste som sagt taco i går, noe som var like digg som alltid! Vi er dårlige på dette med tradisjoner, men nå har vi bestemt oss for at fredag er taco-dag. Ingen over, ingen ved siden. Haha! Det er tross alt de små gledene i hverdagen som gjelder, så da passer det jo fint at vi kan glede oss til taco hver fredag :-) 

  Nå skal jeg kjøpe hårbleking. Jeg er litt usikker på om jeg skal ta kjangsen på å bleke det i dag, eller om jeg skal vente litt, men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok i dag. Jeg er fortsatt litt irritert over dette med kameraet, så jeg må få tankene over på noe annet. Nyt lørdagen, så blogges vi senere :-)

  DET KUNNE LIKSÅGODT VÆRT FREDAG DEN 13.

 • Publisert: 10.03.2017 - 21:24
 • Kategori: Hverdag
 • Kamerahuset mitt har plutselig bestemt seg for å ha tekniske feil, noe som betyr at jeg må sende det inn på reparasjon. Det er så forbanna typisk at det skal skje akkurat nå mens jeg holder på å spare til et nytt kamera. Kunne det ikke skjedd etterpå liksom, sånn at jeg i det minste hadde hatt noe å ta bilder med? Jeg syter så jævlig med å bruke iPhone og Photo Booth, men jeg har vel ikke noe annet valg. 

  Når det er sagt, håper jeg at dere klarer å holde ut med dårlige bilder en liten periode. Jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan, men det vil jo uansett ikke bli det samme. Ja ja, det er ikke noe å gjøre med det. Jeg får bare være litt sur og irritert i kveld, så håper jeg at humøret er en smule bedre i morgen. Kanskje jeg skal bleke håret igjen? Da får jeg iallfall tankene over på noe annet. Haha! :-)  Jeg savner å være så lys som dette. Her hadde jeg bleket det hos frisøren, men jeg håper at jeg kan få det noenlunde likt med hjemmebleking. Hva tror dere? Jeg har iallfall gjort alt jeg kan for at håret skal tåle en runde til, så det gjenstår vel bare å prøve. Det er jo bare én måte å finne det ut på :-) Nå er det taco som står for tur, så vi blogges mer i morgen. Ha en deilig fredag, fine lesere ♥

  DEN ENESTE GANGEN DET ER GØY Å VÆRE SYK

 • Publisert: 09.03.2017 - 16:25
 • Kategori: Hverdag


 • Blæh! Jeg våknet med hovne mandler og tett hals i dag, noe som betyr at jeg er i ferd med å bli syk. Jeg har helt sikkert sagt dette flere ganger før, men jeg blir alltid syk på denne tiden av året, noe som er jævlig irriterende! Det er ikke noe nytt med andre ord, men jeg lærer faen aldri! Jeg hater å være syk, men hvem gjør vel ikke det? Den eneste gangen det faktisk er gøy å være syk, er når man faker for å slippe skolen, for så på et mirakuløst vis bli frisk igjen etter klokken 16.00 sånn at man kan henge med venner. HAHA! Der har dere meg på barne- og ungdomsskolen. Jeg var nok ikke lærerens favoritt for å si det sånn, men den fjortis-oppførselen vokser man heldigvis i fra :-)

  Nok om det. Planen var egentlig at jeg skulle ut å ta antrekksbilder i dag, men jeg må nok utsette det til i morgen. Litt irriterende i grunn, for jeg hadde gjort meg klar og alt, men så bare: "nææ, orker ikke".  Det er uansett ikke lenge til lyset forsvinner, så jeg hadde nok ikke rukket det om jeg så hadde flydd ut av leiligheten. Hehe! Dere kjenner jo meg - evig perfeksjonist, så akkurat det med antrekk må være nøye planlagt fra min side for at det skal bli bra. #thatstruggle  Okei, nå skal jeg legge fra meg laptopen og trøste meg selv med ost og skinke-salat fra kiwi. Haha, en skikkelig 4 stjerners-middag spør du meg. Not! Men det er godt, så hvorfor ikke? Jeg er egentlig ikke så veldig sunn av meg, men jeg kan iallfall late som. Dessuten har jeg hørt at det hjelper å spise sunt når man brygger på forkjølelse, så det er verdt et forsøk. Man bør jo selvfølgelig spise sunt hele året, men det er jo ingen hemmelighet at sunn mat ofte smaker drit. 

  Btw! Jeg fikk Olaplex i posten i dag, så når jeg har spist opp skal jeg kure håret som bare faen! Haha! Det er jo halvdødt etter blekingen, så hvis ikke denne kuren hjelper er det ingenting som gjør det. Jeg krysser fingrene, for da kan jeg snart bleke håret igjen også. Jeg tror frisørene blander olaplex i hårfargen/blekingen, så det skal jeg også prøve. Det kan jo ikke akkurat bli verre, kan det vel? 

  BLOMSTERJAKT, BURSDAGSFEIRING OG VERDIVURDERING

 • Publisert: 08.03.2017 - 01:20
 • Kategori: Hverdag


 • God kveld/god natt, alt etter hva som passer deg ♥ Det er sjeldent jeg smiler på bilder, men vet dere hva? I dag (eller i går for å være helt korrekt) hadde jeg bursdag, så det skulle vel bare mangle :-) Grunnen til at jeg ikke smiler på bilder derimot er en helt annen sak, men det får jeg heller komme tilbake til senere. Dog tviler jeg på at det er så veldig interessant for dere å vite - men igjen,  hva er det egentlig som er så jævlig interessant med å lese blogg i det hele tatt? 

  Neida, jeg bare tuller! Det er gøy å lese blogg altså :-) Men dere - herregud, tenk at det er 26 år siden denne spirrevippen kom til verden hæ. Jeg får lyst til å si at jeg husker det som om det var i går, men det blir å ta litt hardt i, for det er ingen som husker sin egen fødsel, er det vel? MEN! Tenk hvis man faktisk kunne huske det? Haha, så sjukt! Men uansett, det jeg egentlig skulle si var at jeg ikke har rukket å blogge i dag, for jeg har vært opptatt fra morgen til kveld.   Først dro jeg til Stavanger Foto for å få en verdivurdering på objektivet som jeg såvidt nevnte for dere i går. Det viste seg å være mye mindre verdt enn det jeg trodde, så derfor må jeg nok vente litt med å kjøpe meg nytt kamera. Eller, det var jo egentlig ikke mindre verdt, men dere vet hvordan det er når man skal bytte inn noe som skal bli solgt videre. Det synker jo veldig mye i verdi for at de som skal selge det videre skal ha mulighet til å tjene på det - så ja, da får jeg nesten bare vente litt med nytt kamera. Kjipt, men sånn er livet! 

  Da jeg var ferdig i fotobutikken dro jeg på blomsterjakt av alle ting. Altså, blomster er så undervurdert! Men uansett, jeg fant ikke den jeg var på jakt etter, så det endte med at jeg gikk tomhendt hjem fra både blomsterbutikken OG fotobutikken. Da jeg til slutt kom hjem måtte jeg rydde og vaske leiligheten, for jeg skulle hoste et lite familieselskap. Dere skjønner, lillesøsteren min har bursdag kun et par dager før meg, så vi tenkte å slå det sammen og ha det hos meg. På den måten fikk de slått to fluer i en smekk ved å komme til stavanger for å feire oss + møte resten av familien i samme slengen.

  Uansett, tror dere ikke jeg hadde glemt ut at vi skulle være hos meg helt til broderen minnet meg på det i går? Haha, det er så typisk meg! Så ja, det ble litt stress i siste liten, men det ordnet seg heldigvis til slutt. Nå begynner det å bli en del timer siden hele gjengen dro, men jeg var så sliten av alt stresset at jeg sovnet og våknet for en liten stund siden. Så ja, DERFOR ble det en sen oppdatering på meg i dag og DER kom vel egentlig hele poenget med dette innlegget. Haha, fy faen! Jeg tror jeg må legge meg igjen. God natt! ♥

  HOME SWEET HOME

 • Publisert: 03.03.2017 - 17:13
 • Kategori: Hverdag


 • Hei fredag! Hva skjer? Vi kom hjem til stavanger sent i går kveld, men jeg var alt for trøtt og sliten til å blogge. I stedet benket vi oss foran tv-en med matkontrollen og Tv2 hjelper deg før vi til slutt gikk og la oss. Haha, jeg tror det må være den største guilty pleasuren her i hus, men det er jo så spennende og lærerikt at jeg tenker det er innafor :-)

  SKJORTE - ZARA // CAPS - H&M

  Nå skal jeg fortsette å jobbe en liten stund til, og så får vi se hva fredagen bringer. Vi blogges ♥

  PÅ TIDE Å REISE HJEM

 • Publisert: 02.03.2017 - 13:25
 • Kategori: Hverdag


 • Vi ble på Karmøy en dag ekstra, men nå er det på tide å reise hjem! Vi blogges fra Stavanger :-) 

  HER VOKSTE JEG OPP

 • Publisert: 28.02.2017 - 19:56
 • Kategori: Hverdag
 • De fleste av dere vet nok allerede hva jeg synes om hjembyen min, men for at dere skal få muligheten til å bli bedre kjent med meg, har jeg veldig lyst til å vise dere hvordan det ser ut her på landet. Jeg har såvidt vært utenfor døren etter at vi kom hit på lørdag, og siden vi mest sannsynlig reiser hjem til Stavanger igjen i morgen, rekker jeg nok ikke å ta noen bilder til dere. Videoen beskriver nok stedet mye bedre enn det jeg ville ha gjort uansett, så det er vel kanskje like greit. Hehe! Når det er sagt får jeg på en måte litt hjemlengsel når jeg ser på denne videoen, for selv om jeg ikke trivdes her i barndommen, har jeg selvfølgelig mange fine minner herfra :-) 

  Kunne du tenkt deg å bo her?

  10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 28.02.2017 - 16:24
 • Kategori: Hverdag
 • 1. Jeg elsker lyden av vaskemaskin og oppvaskmaskin. Jeg blir så rolig og avslappet når én eller begge står på, for da vet jeg at ting er i ferd med å bli rent. Støv på hjernen, sa du?

  2. Jeg brukte tannregulering i ca 2 år i overgangen barne- og ungdomsskolen.

  3. Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 16 år.

  4. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker tatoveringer, for det vet dere. Men, at jeg har 8 stk visste dere ikke. 

  5. I 2012 var jeg i Sør-Afrika og representerte Norge i Mr. Gay World. Det er i grunn ikke noe jeg liker å snakke høyt om, men jeg er ikke på noen måte flau over det. Jeg hadde nok ikke vært med igjen hvis jeg fikk muligheten til det, men jeg ser på det som veldig spennende og lærerik erfaring. 

  6. Jeg synes tær er drit ekkelt! Jeg kan fint se på, men jeg vil helst ikke ta på eller ha de opp i ansiktet. Æsj! 

  7. Jeg er ikke noe glad i sjokolade, og liker egentlig ikke smågodt. Kaker og desserter derimot, nam! 

  8. Jeg er så glad i appelsinjus at jeg en gang drakk så mye at jeg fikk noe som minnet om C-vitamin overdose. Jeg vet ikke om det er nok C-vitamin i vanlig appelsinjus til at det er mulig, men jeg fikk iallfall diaré og skikkelig vondt i magen. HAHA! Too much info, men det var det som skjedde. 

  9. Jeg har blitt kysset av en elefant. Det høres kanskje veldig søtt ut, men skal jeg være helt ærlig med dere så var det drit ekkelt. Jeg ble våt i hele håret av alt siklet. Haha! 

  10. Jeg er 187cm høy. 

  NY HEADER + SMÅ ENDRINGER

 • Publisert: 28.02.2017 - 14:38
 • Kategori: Hverdag
 • Har dere lagt merke til noe nytt her inne siden i går? En ny header kanskje? That's right! Jeg fikk endelig fjernet containeren som stod fast i designet, noe som betyr at jeg også fikk satt inn den nye headeren. JIPPI! Dere aner ikke hvor mye jeg har stresset med akkurat dette, så gleden var STOR da jeg endelig fikk det til! :-)

  Jeg har også gjort noen små endringer i designet, men det var mest for min egen del. Dere vet jo hvordan jeg er med de forbanna tvangstankene mine, så jeg måtte bare fikse litt på det sånn at jeg endelig kan si meg fornøyd med hvordan det ser ut. Det er jammen ikke alltid lett å være meg skal jeg si dere, men jeg overlever. Haha! :-)

  Så, hva synes dere?

  OVER ALLE FORVENTNINGER

 • Publisert: 27.02.2017 - 13:36
 • Kategori: Hverdag


 • God mandag, fine dere!
  Ny uke, nye muligheter, er det ikke herlig? Treffet på lørdag ble en stor suksess! Jeg må ærlig innrømme at det var litt skummelt i starten, for det er - med få unntak, nesten 10 år siden sist jeg møtte noen fra den siden av familien. Det gikk heldigvis over alle forventninger, og det er jeg veldig glad for :-)   

  Jeg tok ikke med meg kameraet, så jeg har dessverre ingen bilder å vise dere fra kvelden. Jeg visste at vi kom til å dra ut på byen etterhvert, så jeg lot det ligge hjemme i frykt for at jeg kom til å miste det eller at det skulle bli ødelagt av drikkesøl osv. Jeg angrer litt nå, men sånn er det. Neste gang skal jeg ta med meg kameraet, for det er koselig å ha bilder fra en sånn kveld. Spesielt med tanke på at det er så sjeldent vi møtes hele gjengen. 

  Hvordan er ditt forhold til familien din?

  Har du god kontakt med alle?

  EN KJAPP OPPDATERING

 • Publisert: 25.02.2017 - 15:42
 • Kategori: Hverdag


 • God morgen til dere og hei lørdag! Jeg sovnet ikke før klokken ble nærmere seks i dag tidlig, så dere kan tro jeg var trøtt da alarmen ringte klokken tolv. Det er heldigvis ikke hver natt jeg har så store problemer med å få sove, men med tanke på at vi skal reise til karmøy og jeg har tusen ting som må gjøres her hjemme før den tid passet det litt dårlig at det skulle skje akkurat i natt. Jeg fikk laget ny header da, men jeg sliter litt med å få den til å passe inn i designet, så jeg bruker bare den gamle inntil videre. 

  Når det er sagt har jeg aldri vært så effektiv som dette før. På de tre timene jeg har vært våken har jeg allerede rukket å dusje, gjort et ærend i byen, vasket og hengt opp to maskiner med klær, ryddet og vasket hele leiligheten og er snart ferdig med å pakke. Nå gjenstår det bare at jeg skal bli ferdig med dette blogginnlegget, og så skal jeg hive meg i dusjen for andre gang. Vi reiser om ikke så alt for lenge, så jeg tror det er på tide å runde av hvis jeg skal rekke å bli klar i tide. Vi blogges fra Kamøy, fine dere ♥ God helg! 

  JEG ORKER IKKE MER

 • Publisert: 24.02.2017 - 19:59
 • Kategori: Hverdag


 • Fin fredag! Har dere hatt en bra start på helgen? Det har jeg, hvis man ser bort i fra at jeg er en smule fyllesyk i dag. Haha, uff! Gårsdagen ble ikke helt som planlagt, så i stedet for å sitte hjemme og jobbe med ny header som jeg sa til dere, fikk vi besøk, drakk litt vin og etterhvert dro vi ut på byen. Stavanger er jo kjent for å være en typisk studentby, og som dere kanskje vet er torsdager en såkalt "ut-dag" for studenter, så det var stappfullt med folk. Nesten litt for mye etter min komfort, men det var gøy da :-) 

  Litt mindre gøy er det at jeg kjenner så sykt på kroppen at jeg begynner å bli gammel. Eller rettere sagt eldre, for jeg er jo langt i fra gammel i en alder av 25, men dere skjønner. Det har liksom aldri vært noe problem å kjøre to-dagers på byen før, men så fort jeg bikket halvveis til 50 merket jeg SÅ godt på kroppen at den egentlig har fått sin dose fest og faenskap. Problemet er bare at jeg fortsatt føler meg som en 18-åring i hodet, så jeg klarer liksom ikke helt å forstå at jeg kanskje burde begynne å ta det litt rolig. Altså, jeg orker ikke mer! #evigung

  En ting er i hvert fall sikkert, og det er at denne fredagen skal nytes hjemme i sofaen med kjæresten min og hjemmelaget pizza - mine to favoritter ♥ I morgen reiser vi til karmøy og blir der noen dager, for vi er invitert i søskenbarn-treff på faren min sin side. Jeg har ikke snakket om dette på bloggen før, men foreldrene mine gikk fra hverandre og mamma giftet seg med en annen da jeg var veldig ung, så jeg har egentlig ikke hatt noen spesiell kontakt med familien på den biologiske faren min sin side. Jeg har egentlig et litt ambivalent forhold til akkurat dette, så jeg kan vel trygt si at jeg grugleder meg litt. Det er ingen tvil om at det kommer til å bli hyggelig å møte alle, men det er rart å tenke på at noen som er min egen familie av kjøtt og blod kan være så ukjent for meg. Men igjen, det skal bli veldig godt å bli bedre kjent med alle og kanskje etterhvert også få et godt forhold til den siden av familien, det hadde jo vært helt fantastisk :-)   Men dere, nå skal jeg en tur på butikken for å handle inn til pizzaen og så blir det filmkveld her i hus. Vi snakkes mer i morgen. Ha en deilig fredag så lenge :-)

  NY HEADER?

 • Publisert: 23.02.2017 - 18:38
 • Kategori: Hverdag
 • Som noen av dere allerede vet, blir jeg veldig fort lei av ting. I dette tilfellet er det headeren min - jeg synes ikke den er så veldig fin, og jeg føler ikke at den gjenspeiler bloggen min slik jeg ønsker. Det er mulig det er perfeksjonisten i meg som snakker nå, men jeg synes rett og slett ikke at den ser så veldig profesjonell ut. 

  Når jeg tenker meg om er det kanskje ikke så rart, for det er jo egentlig et bilde som hører til et antrekks-innlegg. Jeg brukte det vel egentlig bare fordi jeg var møkk lei av den forrige headeren min, så det sier vel litt? Haha! Så resten av kvelden skal jeg bruke til å lage en ny header som forhåpentligvis blir med på å løfte hele intrykket av bloggen.

  Altså, jeg kan ikke noe for det, men jeg synes det er drit viktig at dere skal sitte igjen med et bra helhetsinntrykk av bloggen, så derfor prøver jeg hele tiden å jobbe mot et mål om å få det så bra og pent som overhodet mulig! Herregud, hør på meg da. Jeg er så jævlig perfeksjonist atte hjelp! Men det er jo bare sånn jeg er. Okei, vi snakkes mer i morgen før jeg begynner å fikle med det jeg allerede har skrevet. Hehe! :-) God kveld så lenge! 

  TYPISK MIN FLAKS

 • Publisert: 23.02.2017 - 17:44
 • Kategori: Hverdag

 • God ettermiddag, fine lesere ♥ Jeg hadde ikke tilgang til macen store deler av dagen i går, så jeg fikk dessverre ikke oppdatert dere slik jeg hadde ønsket. Dere skjønner, jeg har hatt noen problemer med laptopen de siste dagene og har måttet få fjernhelp til å fikse opp i det. Og med fjernhjelp så mener jeg at en person har logget seg inn på laptopen min fra et eller annet sted i verden i håp om å fikse det som var galt.  Dette var selvfølgelig helt profesjonelt og fra et sikkert selskap (jeg kunne følge med på alt som ble gjort på min egen skjerm), så det var ikke sånn at de hadde fri tilgang til å gjøre hva som helst. Haha, det vet jeg ikke om jeg hadde turt, for macen er kanskje noe av det helligste jeg har! 

  Uansett. Vi kom ingen vei, for det viser seg at problemet skyldes et eksternt program som ikke har noe med selve macen å gjøre. Derfor fikk jeg beskjed om å ta kontakt med de som eier dette programmet, eller denne utvidelsen som jeg da har kjøpt og er veldig avhengig av. Jeg har sendt de flere mailer og kontaktet de på facebook, men uten å få svar. Jeg leste på facebooksiden deres at det er flere som har hatt problemer med dette programmet, men siden det er et utenlandsk firma som eier det, er det litt vanskelig å få kontakt med de. Heldigvis var det ikke noe veldig dyrt, men det sparer meg for utrolig mye tid i jobben som fotograf, så det hadde jo vært  utrolig gøy hvis det kunne blitt fikset. Også er det jo snakk om en prinsippsak. Når man betaler for et produkt forventer man at det skal fungere, hvis ikke burde man få pengene tilbake eller hjelp til å fikse det av de man har kjøpt det av. Uansett da, jeg skal ikke la dette ødelegge dagene mine mer enn det allerede har gjort, jeg ville bare forklare dere hvorfor jeg ikke blogget i går. Så ja, nå vet dere hvorfor og da er det problemet utav verden :-)

  SANNHETEN BAK DE PERFEKTE BILDENE

 • Publisert: 28.01.2017 - 17:55
 • Kategori: Hverdag
 • Haha, jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør dette en gang, men okei! Jeg går ut i fra at de fleste av dere er klar over at bildene som blir lagt ut på blogg, instagram osv. både er nøye utvalgt og redigert før de ser dagens lys, ikke sant? Derfor har jeg samlet et lite knippe glansbilder som viser sannheten bak de perfekte bildene. For nei, det er ingen av oss som ser helt like ut i virkeligheten som på bilder, og for å jevne ut det forvrengte virkelighetsinntrykket de aller fleste sitter igjen med etter å ha scrollet seg gjennom en blogg, tenkte jeg å vise dere hvordan bildene egentlig ser ut! Eller rettere sagt hvordan JEG egentlig ser ut! Hvem er det vi prøver å lure liksom? Dere vet jo allerede at jeg ikke er helt feilfri med tanke på psyken, og jeg er heller ikke feilfri når det gjelder bilder eller noe annet for den del, så hvorfor i det hele tatt gidde å bruke tid og energi på å late som når dere likevel vet at det er fake? Jeg mener, vi liker jo alle å få komplimenter for hvordan vi ser ut, men hvordan ser vi egentlig ut? Dette er sannheten bak de perfekte bildene, så får dere bedømme selv :-)

  HAHA!

  FIN POSE!

  SKAL VI DANSE?

  *SNUFS* 

  LITT LEI AV Å TA BILDER KANKSKJE?  HAHA! Nå har jeg nesten ingen selvtillit igjen! Men, jeg håper jo at dere liker meg for det da:-) 

  FØLG MEG PÅ SNAPCHAT

 • Publisert: 25.01.2017 - 18:11
 • Kategori: Hverdag
 • 24 TIMER PÅ SNAPCHAT

  Jeg er nok ikke kjent for å være den mest aktive bloggeren på snapchat, men det skal sies at jeg har blitt mye flinkere i det siste! Jeg har jo lyst at dere skal få et innblikk i hverdagen min utenom bloggen også, så da er jo dette en genial måte å gjøre det på. Søk opp GrindhaugS og legg meg til da vel :-) Let's snap! 

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Publisert: 21.01.2017 - 22:33
 • Kategori: Hverdag
 • Hva er dine tre ting du liker best ved deg selv, og tre ting du ikke er så veldig fan av?

  Dette er på ingen måte noe jeg går og tenker over, men hvis jeg MÅ velge noe, så må det være at jeg er snill, høy (187cm) og har fyldige lepper. De tre tingene jeg liker minst, må være at jeg ikke klarer å legge på meg, jeg snuser og kan til tider ha et veldig stort temperament. Men, det skal sies at da har jeg en veldig god grunn til det!

  Hva er planene dine for dette året?

  Jeg har egentlig ingen spesielle planer for dette året, men jeg kommer til å fokusere mye på å tilbringe tid med kjæresten, familie og venner. Noe av grunnen til at vi valgte å flytte til Stavanger er fordi jeg har blitt onkel til en liten gutt, så jeg vil prøve å være mest mulig til stede i starten. Vi kommer sannsynligvis til å flytte Oslo etter hvert, og når det først skjer så vil jeg at han skal huske meg.  

  Hva er din største ambisjon nå, og hva var den når du var liten? Har du kanskje oppnådd den?

  Min største ambisjon må vel være det å kunne jobbe som modell på fulltid. Kanskje i New York, eller en av de andre store motebyene. Herregud, DET hadde vært noe det! :-)


  FOTO: SOLVEIG SELJ
   

  Hva er du mest stolt av å ha oppnådd?

  Godt spørsmål! Det blir vanskelig å velge ut noe spesifikt, men jeg er utrolig stolt over alt jeg har oppnådd innen blogg og modellbransjen. Det er kanskje ikke mye å skryte av, men jeg har fått være med på mye gøy og fått muligheten til å bli kjent med folk jeg ellers aldri ville blitt kjent med, så det er jeg stolt og veldig glad for :-) 

  Hva er du minst stolt av?

  Jeg tenker meg som regel nøye om før jeg gjør noe som kan få meg til å angre eller være lite stolt over, så jeg kommer ikke på noe. Sorry!

  Celebritycrush som er levende? Celebcrush som er død?

  Adriana Lima, hun er SÅ pen ♥

  Hvor ser du deg selv om 20 år?:-)

  Om 20 år så har jeg forhåpentligvis drømmejobben, mann og barn. På en måte er det bra at jeg ikke er jente, for da hadde jeg sikkert hatt 2-3 barn allerede. Kanskje litt vanskelig å forestille seg, men jeg har SÅ lyst på barn!

  Hvorfor blogger du?

  Dette spørsmålet har jeg sikkert fått en million ganger før, og jeg har helt sikkert gitt en million forskjellige svar på det også. Det er så mange grunner til at jeg gjør det, men den største av de alle er vel fordi jeg har et eksponeringsbehov som blir tilfredsstilt ved å blogge. Hvis man ser bort i fra det, så blogger jeg for å ha en plass å dele bildene mine og for å ha et sted jeg kan få tømt hodet mitt, for tanker har jeg ekstremt mye av.

  Hva liker du å gjøre på fritiden?

  Hvis man ser bort i fra å tilbringe tid med de jeg er glad i, så må det uten tvil være det å ta bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare så utrolig gøy!  Hvordan møtte du kjæresten din?

  PÅ TINDER! Nei da, jo da, vi gjorde faktisk det! Vi har en del felles venner, så begge visste om hverandre fra før, men det var først etter at vi matchet på tinder at vi begynte å snakke. Etter hvert møttes vi på byen, og nå, ja nå bor vi jo sammen ♥

  Hvis du kunne spist en ting resten av livet, hva skulle det vært? :-)

  Spør meg i dag og jeg svarer en ting, spør meg i morgen og jeg svarer noe annet. Men, hvis jeg absolutt måtte velge noe så tror jeg det må bli pizza. Jeg elsker pizza :-)

  Hvilke nettsider er du må innom hver dag ? :)

  Jeg har ingen sider jeg MÅ sjekke hver dag, men jeg er ofte innom bloggen til Kenza, Angelica Blick, Fanny Lyckman, Julian Hernandez, Sophie Elise og Isabell Raad. Hvorfor? Jo, fordi jeg synes at alle er store forbilder på hver sin måte. 

  Hva er din lidenskap?

  Jeg vet ikke om man kan si at modellyrket er en lidenskap, men jeg har likevel lyst til å svare det. Hvis ikke har jeg en stor lidenskap for foto, og jeg har veldig lyst til å kunne jobbe med det på et profesjonelt nivå.  Hva ønsker du å oppnå med bloggen?

  Først og fremst ønsker jeg kun å blogge (helt sant!), men hvis det fører med seg noe jeg ellers ikke ville oppnådd hvis jeg ikke hadde blogget, ser jeg på det som et stort pluss. Altså, det er ikke til å stikke under en stol at jeg godt kunne tenke meg å ha bloggen som en fulltidsjobb og tjene gode penger på det, men det er ikke derfor jeg blogger. 

  Hva er ditt livsmotto?

  Vær deg selv!

  Hvis du kunne dra hvor som helst i verden, hvor hadde du dratt?

  New York, uten tvil! Og kanskje Japan, eller Kina. 

  Hva brenner du for?

  Jeg brenner for at folk (uansett legning og seksualitet) skal få lov til å være seg selv, også brenner jeg for psykisk helse, fordi det er så utrolig viktig at vi får opplyst og ufarliggjort psykiske lidelser! Hvis det var det du mente da?

  Koffer stavanger? Sjøl om det e ein awsome by!!!!!!

  Jeg har egentlig svart på dette spørsmålet i et annet spørsmål, men jeg ble onkel for snart ett år siden og har lyst til å være tilstede når han vokser opp :-)

  PLUTSELIG ER JEG HELT ALENE

 • Publisert: 21.01.2017 - 18:07
 • Kategori: Hverdag


 • GENSER - CRIMINAL DAMAGE

  Nå har joakim reist! Jeg fulgte han til flybussen tidligere i dag, så nå ligger jeg her og stirrer tårevått inn i veggen. Haha, nei da! Men, jeg skal ærlig innrømme at det er veldig tomt her uten han! Vi har som sagt ikke vært borte fra hverandre så lenge før, så det er jo litt rart når han plutselig ikke er her. Enda verre blir det med tanke på at jeg fortsatt ikke føler meg helt hjemme i leiligheten, men det er jo noe som går seg til etterhvert som vi får innstilt oss på at dette er vårt nye hjem. I tillegg hjelper det nok lite at vi nesten ikke har møbler, men alt til sin tid, tenker jeg. Når det er sagt skal det bli godt med litt alenetid, men jeg skulle jo helst hatt han i sofaen her med meg ♥  BUKSE - H&M

  Nå skal jeg svare ferdig på spørsmålsrunden, og så satser jeg på at den kommer ut i løpet av kvelden! Ha det fint så lenge :-)

  DETTE SKJEDDE I GÅR

 • Publisert: 20.01.2017 - 12:30
 • Kategori: Hverdag


 • God morgen til dere og hei fredag! Har dere sovet godt? Jeg fikk dessverre ikke oppdatert dere i går, for hele dagen til Joakim og meg gikk med til å hjelpe mamma å flytte! Jeg tror jammen vi holdt på i 9 timer i strekk, så dere kan tro vi var slitne da vi endelig kom hjem og fikk slengt oss i sofaen. Jeg lå en stund og lurte på om jeg skulle stikke innom bare for å si hei og hade, men jeg orket ikke. Jeg hadde rett og slett ikke flere krefter å ta av! I stedet laget vi taco i rekordfart, satt på en episode av "hva feiler det deg", og så gikk vi og la oss rundt klokken elleve. Altså, jeg kan ikke huske sist jeg la meg før midnatt, men jeg tror virkelig at kroppen trengte det etter en dag som denne. 

  Her ser dere litt av den nye sofagruppen vår, som forøvrig består av en 2-seter og en 3-seter med sjeselong. Jeg er så glad for at mamma bestemte seg for å selge den, for den passer så bra inn hos oss! Vi hadde sikkert aldri klart å bestemme oss for sofa hvis det ikke var for at vi fikk denne til en god pris, så jeg er veldig fornøyd :-) Den er litt større enn det vi i utgangspunktet hadde sett for oss, så nå må vi sikkert gå for et mindre spisebord, men det går fint. Vi får nok uansett mer bruk for en stor sittegruppe enn et stort spisebord, så jeg tror vi har tatt et smart valg.  Nå skal vi en liten svipptur ned til byen, men så fort jeg kommer hjem igjen skal jeg sette meg ned og svare på spørsmålsrunden. I morgen reiser Joakim til Oslo og blir der i noen dager, mens jeg blir igjen i Stavanger. Tro det eller ei, men dette er første gang vi skal være borte fra hverandre så lenge etter at vi ble sammen for snart et år siden. Jeg tror det kommer til å bli veldig rart, samtidig som det blir deilig å få litt alenetid. Vi burde nok kanskje vært flinkere å tilbringe tid fra hverandre sånn at vi får kjenne på savnet, men så blir det litt vanskelig når vi, til tross for at vi har våre diskusjoner og krangler (som alle andre), fungerer så bra sammen. Jeg vet det er klisjé, men han har på en måte blitt en del av meg ♥ Æsj, jeg kjenner at jeg gruer meg litt, men det skal nok gå bra :-)

  DETTE SKAL JEG BRUKE MER TID PÅ FREMOVER

 • Publisert: 18.01.2017 - 17:35
 • Kategori: Hverdag
 • Først av alt vil jeg bare si at jeg er utrolig overrasket over responsen på innlegget jeg skrev i går! Det var jo egentlig bare en liten oppsummering av dagen min + noen tanker jeg hadde i forhold til dette med psykisk helse, men det falt tydeligvis i smak hos mange av dere. Når det er sagt kommer jeg til å bruke mer tid på å skrive om temaer som dette fremover, for selv om jeg var trøtt da jeg skrev innlegget i natt, mener jeg fortsatt at det er drit viktig å snakke om psykisk helse for å kunne ufarliggjøre noe som er så vanlig. Det samme gjelder dette med aksept og åpenhet rundt det å være homofil (eller noen annen legning eller kjønnsidentitet for den del). Altså, det er 2017 nå, så hva faen er problemet? Skjerpings til dere som fortsatt lever i steinalderen! 

  EN LITEN SMAKEBIT AV DAGENS ANTREKK, FLERE BILDER KOMMER SENERE

  Over til noe helt annet! Tidligere i dag var jeg nemlig ute og tok antrekksbilder for første gang på tja, sikkert en måned. Jeg kan i hvert fall ikke huske sist, så det må være veldig lenge siden. Jeg trives uten tvil best foran kamera, så jeg skal prøve å bli flinkere til å ta flere antrekksbilder fremover. Etter at jeg flyttet til Stavanger har jeg vært så heldig og fått en fotograf med på laget, så nå slipper jeg å måtte løpe frem og tilbake med stativ og selvutløser hver gang jeg skal ta bilder av meg selv, for det er slitsomt det!   Vel, vel. Nå skal jeg svare på et intervju med side2 angående innlegget jeg skrev i går, og så skal jeg se om jeg får begynt på spørsmålsrunden. Husk at dette er siste mulighet til å stille spørsmål hvis dere fortsatt lurer på noe. Dere finner spørsmålsrunden her! :-)

  HILSEN EN SOM GÅR TIL PSYKOLOG

 • Publisert: 18.01.2017 - 01:50
 • Kategori: Hverdag
 • *Gjesp*

  Det ble en sen oppdatering fra meg i dag. Jeg kan ikke påstå at jeg har gjort så veldig mye akkurat, men timene har liksom bare flydd avgårde. Først var jeg en liten tur innom mamma fordi hun skulle kjøre meg til DPS (distriktspsykiatrisk senter) sånn at jeg fikk hentet et fullmaktsskjema som gir DPS i Oslo tillatelse til å videresende journalen min til den nye fastlegen jeg har fått her, sånn at han igjen kan henvise meg videre til DPS i Stavanger hvor jeg skal gå til psykolog.

  Det var selvfølgelig stengt da vi kom, så vi dro på butikken og handlet i stedet. Jeg mener, hvis vi likevel er ute og kjører så hvorfor ikke? Jeg burde kanskje tatt lappen selv, men siden jeg har bodd i Oslo frem til nå har jeg ikke hatt noe behov for det. Kjekt å ha sier de, men jeg har aldri brydd meg noe særlig om det. Kanskje jeg skal prøve å ta den nå, for i Stavanger er avstanden til alt mye større, og det hadde jo vært greit å slippe og måtte være avhengig av andre hver gang man for eksempel skal storhandle. Det er kjipt å måtte sitte på bussen med 14 fulle bæreposer, liksom. Okei da, så overdriver jeg kanskje litt, men dere skjønner hva jeg mener :-)

  Etter at vi handlet har jeg egentlig bare vært hjemme og ryddet i leiligheten, spist middag, sovet litt og ja, sånne hverdagslige ting. Joakim har også vært hjemme, så det er jo ikke sånn at jeg har sittet her alene og glodd i veggen (det skulle tatt seg ut). Men, utenom det har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Det går mye i det samme om dagen; leilighet og møbler.

  Apropos møbler, nå har vi endelig kjøpt oss sofa! Mamma skal flytte hjem til Karmøy igjen, så vi har bestemt oss for å kjøpe den hun hadde. Vi klarte aldri å bli enige om hvilken sofa vi ville ha, så da hun sa at hun skulle selge sin gjorde vi det enkelt. Nå blir det jo litt mindre for henne å flytte, samtidig som vi får "ny" sofa i leiligheten. Snakk om å slå to fluer i en smekk :-)

  Altså, jeg er kanskje litt rar når det kommer til dette med brukte møbler, for jeg grøsser litt av å tenke på at man aldri vet hva som har skjedd i den brukte sengen eller sofaen man kjøper, men når det er innad i familien + jeg vet at hun tar godt vare på tingene sine er det ikke så farlig likevel. Jeg har egentlig ikke tenkt over det før, men hun kom med et godt poeng her om dagen da jeg fortalte henne hva jeg syns om brukte møbler. Jeg husker ikke ordrett hva hun sa ettersom jeg kanskje har verdens dårligste hukommelse, men det var noe med at jeg sover i brukte hotellsenger når jeg er ute og reiser, og at jeg spiser av brukt bestikk når jeg er på restaurant. Poenget er at det blir vasket! Hvor grundig jobben blir gjort kan vel diskuteres (jeg har sett tv2 hjelper deg), men i teorien skal det være helt rent. Så ja, det er jo egentlig bare en helt idiotisk tankegang fra min side. Men, nok om det. 

  GENSEREN ER FRA H&M

  Dere som har lest bloggen min en stund har sikkert fått med seg at jeg har gått, og går fortsatt til psykolog. Det at jeg går til psykolog er på ingen måte noe jeg skammer meg over, for jeg vet at det er så utrolig mange andre som også gjør det, eller som burde gjøre det, men som kanskje ikke tørr i frykt for at man skal bli sett på som gal. Det kan være mange grunner, men etter å ha snakket med andre som sliter psykisk er det min oppfatning. 

  Altså, psykiske lidelser har blitt den nye folkesykdommen, og for at vi skal kunne få mer aksept rundt det samtidig som man ufarliggjøre det overfor de som sliter og de som ikke vet en dritt om hva det vil si å være psykisk syk, mener jeg vi må snakke mer om det. Folk må rett og slett blir mer opplyst! Ja, jeg vet at det har gått et par programmer om psykisk helse på tv i det siste, men jeg syns ikke det er nok!

  Og nei, jeg vet ikke hvordan undervisningen er på skoler nå i dag, men jeg tørr vedde på at det er relativt lite informasjon om psykisk helse i lærebøkene. Hvorfor? Dette med psykisk helse er jo et så forbanna viktig tema at det er skummelt hvor lite folk egentlig vet om det. Årh, jeg kjenner at blodet begynner å koke i meg, for jeg kan ikke få sagt nok om hvor viktig dette er! Men, vi kan snakke mer om dette en annen gang hvis dere vil, for nå er seint og jeg må sove. Husk at dere er verdifulle ♥ God natt! :-)

  HVA FEILER DET MEG?

 • Publisert: 16.01.2017 - 20:52
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg våknet akkurat fra en liten power nap. Enten så holder jeg på å bli syk, eller så har jeg sovnet med snusen under leppa og ved et uhell klart å svelge den. Det er ikke første gang jeg svelger en snus for å si det sånn, men jeg lærer aldri! Jeg legger meg alltid i god tro om at jeg klarer å ta ut snusen før jeg sovner (noe jeg tydeligvis IKKE klarer), men så gjør jeg det likevel. Haha! Hvordan er det mulig å være så dum? Uansett, jeg har så utrolig vondt i halsen akkurat nå at hver gang jeg svelger kjennes det ut som jeg svelger gråstein. Når det er sagt, så har formen vært litt opp og ned i det siste. Av en eller annen grunn har jeg glemt å fortelle dette, men i forrige uke (jeg tror det var på onsdag) ble jeg akutt dårlig og havnet på legevakten. Jeg tror faktisk aldri at jeg har hatt så store smerter før, så dere kan jo til en viss grad forestille dere hvordan det var.

  Det hele startet med at jeg satt og spiste middag. Jeg tror klokken var rundt seks, kanskje syv på kvelden. Plutselig merket jeg at jeg ble veldig svimmel. Det var akkurat som om øynene ikke fulgte helt med, hvis dere skjønner. Først tenkte jeg at det sikkert var fordi jeg hadde snudd hodet litt for fort (på samme måte som når man reiser seg for fort) og at jeg ble svimmel på grunn av det. Men etterhvert som tiden gikk og jeg fortsatt ikke ble noe bedre, tenkte jeg at det måtte være noe annet. Dum som jeg er lot jeg tanken passere nok en gang, i håp om at det snart skulle gå over. Nå kjenner ikke dere meg så godt på den måten, meg jeg er ikke den første som drar til legevakten med mindre jeg VET at det er noe skikkelig galt. Jeg syns nesten det er litt flaut, for jeg tenker alltid at det er andre folk som har det så mye verre enn meg. Og ja, jeg vet det er idiotisk å tenke sånn, for plutselig kan det være så ille at det faktisk er for seint når man først oppsøker hjelp. Men iallfall. Det gikk noen timer der jeg kun var utrolig svimmel, men så ble jeg brått skikkelig kvalm og følte jeg måtte spy bare jeg tenkte tanken på å bevege meg. Det minnet litt om et migreneanfall jeg hadde for en del år siden, bare at denne gangen hadde jeg ikke vondt i hodet, jeg var bare så unormalt dårlig. Jeg følte meg på en måte bakfull, som om jeg hadde drukket femten shot for mye kvelden før, men det hadde jeg jo ikke. Så hva feilet det meg?

  Da klokken nærmet seg midnatt var jeg så dårlig at jeg måtte få Joakim til å ringe legevakten her i stavanger. Jeg hadde så store smerter og følte meg så uvell at jeg trodde jeg skulle besvime. Jeg begynte til og med å gråte (og jeg gråter ALDRI) for jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Telefonsykepleieren begynte å spør om forskjellige ting slik at hun kunne vurdere alvorlighetsgrad ut i fra symptomene jeg hadde. Joakim fortalte hvordan jeg følte meg, men ettersom symptomene var såpass svake (kun svimmelhet og kvalme) mente hun at det ikke var akutt og at jeg måtte vente på telefon fra legen. Sikkert fordi han skulle vurdere situasjonen på ny eller noe, hva vet jeg. Da han hadde lagt på, prøvde jeg å snakke med mamma på facebook (som dere vet har hun vært bortreist på jobb) for å høre hvordan jeg egentlig var den gangen jeg fikk migreneanfall, for det skjedde også helt plutselig, bare ikke fullt så kraftig som nå. Jeg prøvde å forklare henne hvor dårlig jeg faktisk var, og hun sa at jeg måtte dra til legevakten selv om jeg ikke hadde så veldig lyst og selv om sykepleieren hadde bedt meg vente på telefon fra legen, for det kunne umulig være normalt å bli SÅ dårlig.  STYGT BILDE, MEN JEG HAR INGEN ANDRE I ARKIVET SOM BESKRIVER SITUASJONEN BEDRE

  Da jeg kom til legevakten trakk jeg først kølapp, men siden jeg aldri hadde vært der før og var så dårlig at jeg hverken klarte å se opp på hvilket nummer som var nest i rekken, gikk jeg bare inn til mottaket og stod der til sykepleieren kom. Jeg forklarte at jeg hadde ringt og at jeg ble bedt om å vente til legen ringte meg opp igjen, men at jeg ikke klarte å vente fordi jeg hadde så store smerter. Jeg husker at hun ble litt irritert og sa noe som at "ja, men det er sånn det fungerer, vi har et køsystem her og du ble jo bedt om å vente til legen ringte" i en litt sur tone, som at hun ble fornærmet over at jeg kanskje tvilte litt på hennes kompetanse. Til tross for at jeg var så dårlig som jeg aldri før har vært, husker jeg at jeg ble litt paff og tenkte at sånn kan man ikke snakke til noen som kommer til legevakten UANSETT hvorfor man er der! Men greit, jeg orket ikke å lage en scene utav det, så etter at jeg hadde blitt registrert satt jeg meg og ventet. Og ventet. Og ventet. Altså, jeg har full forståelse for at ting kan ta litt tid på legevakten og at det kanskje oppstår en akutt situasjon hvor noen som for eksempel har vært i en bilulykke trenger hjelp, men at det skulle gå en og en halv time før jeg fikk snakket med en lege er for meg helt utrolig! Det var kanskje rundt 6-7 stk på venterommet da jeg kom som hverken så fysisk skadet eller dårlige ut. Misforstå meg rett, for jeg vet at man likevel kan være syk, men det så bare så rart ut i det jeg satt der og vrei meg i smerter og trodde jeg skulle dø. Til slutt kom legen. Endelig, tenkte jeg. For selv om jeg var så dårlig som jeg var, synes jeg det var drit kjedelig å vente. Jeg hater å vente, og kanskje spesielt på sånne steder. Men, må man så må man. 

  Da jeg kom inn til legen (som forsåvidt var i bedre humør enn sykepleieren) ble jeg bedt om å fortelle hva som feilet meg. Jeg fortalte legen hva som hadde skjedd og hvordan jeg følte meg, og han kikket inn i øynene mine og sjekket pust og blodtrykk. På det tidspunktet følte jeg meg et ørlite gram bedre, men når det er sagt er kanskje ikke det så rart med tanke på at dette var ca en og en halv time etter at smertene var som verst. Han fant ingen tydelige skader eller noe som kunne bety noe som helst, så han konkluderte med at jeg hadde krystallsyken. En helt ufarlig, men utrolig smertefull lidelse som skyldes en tilstand i balanseorganet i innerøret. Kort fortalt: se for deg et basseng med små partikler (krystaller om du vil) som bader i dette bassenget. Ved plutselige, eller kraftige hodebevegelser blir disse krystallene slått ut av posisjon og beveger seg ut i andre deler av balanseorganet, noe som igjen stimulerer kroppens sanseinntrykk og lurer den til å tro at man er i bevegelse når man egentlig står i ro. Dette medfører en følelse av desorientering, svimmelhet og ustøhet. Med andre ord: det var ikke noe farlig, men heller ikke noe jeg vil unne min værste fiende. Jeg er glad det er over nå, og jeg håper aldri det kommer tilbake!  Shit! Det ble mye dette her, men når jeg først hadde startet så måtte jeg nesten bare fortelle alt i detaljer slik at dere skulle forstå hvor jævlig det faktisk var. Når det er sagt er jeg utrolig overrasket over at det tok så lang tid før jeg fikk hjelp. Nå viste det seg heldigvis at det ikke var noe alvorlig, men da Joakim snakket med sykepleieren over telefon tidligere på kvelden kunne det vært hva som helst! Forrige gang jeg fikk et lignende anfall (som jeg såvidt nevnte over her), lurte de på om de skulle hente meg i ambulanse for så å kjøre meg til sykehuset. Det var på Karmøy vel og merke, men i slike tilfeller tenker jeg bedre føre var... 

  HAR DU OPPLEVD NOE LIGNENDE?

  INGEN DANS PÅ ROSER

 • Publisert: 16.01.2017 - 12:55
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg kan ikke påstå at jeg er så veldig romantisk av meg, men før vi flyttet inn i den nye leiligheten hadde jeg et klart bilde av hvordan jeg så for meg at den første natten skulle bli. Nå som den er vel overstått, kan jeg trygt si at det å være omringet av levende lys mens vi drikker vin og spiser take away pizza fra en pappeske på gulvet er et drømmescenario som kun eksisterer på film. Jeg kunne helt sikkert ha jukset meg til noe lignende for bildene sin del, men det ville vært en falsk fremstilling av hvordan det faktisk er å tilbringe den første natten i en ny leilighet. Vi har pakket opp og ut av esker, skrubbet gulv på alle fire og ryddet og vasket til den store gullmedalje. I hvert fall nesten, så jeg beklager å måtte si det, men den første natten er ingen dans på roser. Men, det blir heldigvis bedre, så nå gleder jeg meg bare til vi blir ferdige med alt det praktiske sånn at vi kan tilbringe litt kvalitetstid sammen i vårt nye hjem ♥

  Er det noen av dere som har flyttet før? I så fall, hvordan var den første natten?

  HUSK AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE AKKURAT NÅ, DERE FINNER DEN HER :-) 

  LITT INTERIØRSNAKK

 • Publisert: 15.01.2017 - 15:43
 • Kategori: Hverdag
 • I skrivende stund ligger jeg i sofaen, mett og sliten. Jeg har egentlig mest lyst til å sove akkurat nå, men da kommer jeg sikkert ikke til å få sove i natt. Mamma kom nettopp hjem fra jobb, så vi har bestemt oss for å flytte inn i leiligheten i dag. Vi har fremdeles ingen møbler, kun en seng, men den skal byttes ut. Så ja, nå står møbler øverst på listen over prioriteringer for å si det sånn. Den neste uken kommer til å bli spennende, og jeg gleder meg til å innrede leiligheten :-)

  I går var vi en liten tur på Ikea for å se på spisebord. Som jeg fortalt innledningsvis står leiligheten fortsatt tom, så nei, vi endte ikke opp med et nytt spisebord likevel. Vi hadde egentlig bestemt oss for et veldig fint et, men etter å ha sett på det et par ganger har jeg plutselig blitt litt usikker. Stuen (og leiligheten generelt) er ikke så veldig stor, så det gjelder å utnytte plassen maksimalt. Når det kommer til hvilket spisebord vi har lyst på skal det helst være lyst og ha god plass til både mat og gjester, samtidig som vi må tenke på at at det ikke blir for langt. Jeg vil ikke at bordet skal stå helt inntil sofaen, for da tror jeg det vil se veldig trangt og rotete ut. Årh, vi får nesten bare vente å se. Jeg kommer uansett til å holde dere oppdatert underveis, så jeg håper dere syns det er gøy :-)

   

  HUSK AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE AKKURAT NÅ, DERE FINNER DEN HER :-)

  SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 13.01.2017 - 22:25
 • Kategori: Hverdag
 • God kveld! Dere, skal vi kjøre i gang en spørsmålsrunde? Nå som jeg har flyttet over til blogg.no tenker jeg at dette er en fin måte å bli bedre kjent på. Enig? Vi gjør det så enkelt som at dere spør og jeg svarer, høres det bra ut? Så fyr løs i kommentarfeltet hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan i et nytt innlegg (eller video), vi får se. Jeg har aldri laget video før, så det kan jo bli spennende :-) 

  SÅ, ER DET NOE DERE LURER PÅ?

  HER SKAL VI BO

 • Publisert: 13.01.2017 - 15:48
 • Kategori: Hverdag
 • EN LITEN SMAKEBIT AV LEILIGHETEN VÅR

  Det ser kanskje ikke ut som mye, men det kommer til å bli bra! :-) Apropos leilighet, jeg tror for pokker at jeg har glemt å fortelle dere at vi har flyttet til Stavanger? Altså, hvordan i all verden er det mulig? Vi har jo fått oss leilighet og hele pakken. Men, som dere ser er den umøblert og rotete så det holder. Det eneste vi har har tatt med oss er klær og litt småting, så inntil vi får ryddet og satt inn møbler kommer vi til å bo i leiligheten til mamma. Hun er uansett bortreist på grunn av jobb, så det er jo egentlig ett fett hvor vi bor akkurat nå. Alene er vi uansett :-)

  Når det er sagt har vi så klart lyst å flytte inn i vår egen leilighet, men nå trenger vi ikke å stresse like mye med å kjøpe møbler osv. Hvis det er sånn det skal være bor vi heller UTEN møbler til vi finner noe vi virkelig har lyst på, enn å kjøpe noe kun for å ha møbler. Dette er det første hjemmet hvor vi har muligheten til å innrede sammen, så jeg vil jo at vi skal få det så perfekt som mulig, ikke sant? Men nå må jeg gå, for vi skal ut å se på møbler. Kos dere så lenge :-)

  EN GRUNN TIL Å SMILE

 • Publisert: 13.01.2017 - 10:04
 • Kategori: Hverdag


 • Gammelt bilde, men jeg smiler typ aldri på bilder og dette beskriver humøret mitt best akkurat nå 

  He-rre-gud! Vet dere hva? Jeg klarte det! Nå er domenet mitt fri for infeksjon, og jeg har til og med klart å flytte de gamle innleggene over til blogg.no. Det tok litt lengre tid enn forventet - eller, jeg hadde egentlig ingen forventninger med tanke på at jeg ikke kan en dritt om hacking og sånn, men likevel så klarte jeg det! Hvis ikke det er en god grunn til å smile så vet ikke jeg. Hehe! :-) I tillegg har jeg gjort sånn at domenet mitt viderefører dere fra den gamle bloggen over til denne, så nå gjør det ingenting om dere avslutter linken i søkefeltet med .com i stedet for blogg.no. Etterhvert som dere besøker denne bloggen, vil nettleseren forstå at dette er den gjeldende adressen og foreslå denne siden når dere skriver inn adressen i søkefeltet. Men som sagt, det spiller egentlig ingen rolle, for dere vil uansett bli videresendt hit :-) 

  Ellers er det kanskje noen av dere som vet at jeg har blogget både på norsk og på engelsk tidligere, men nå som jeg har flyttet over til blogg.no har jeg bestemt meg for at jeg i første omgang kun skal fokusere på norsk. Det kan være at jeg setter inn en oversetter slik at mine utenlandske lesere også kan forstå hva jeg skriver, men jeg kommer nok ikke til å skrive tospråklig med det første. Jeg håper ikke dette vil påvirke dere på noen måte, for jeg kommer til å fortsette akkurat likt som før, bare på norsk og forhåpentligvis med enda flere oppdateringer enn det jeg har hatt tidligere. Og hvis dere har noen spesielle ønsker for hva dere vil lese om er det bare til å si fra i kommentarfeltet :-)

  JEG HAR BLITT HACKET

 • Publisert: 11.01.2017 - 17:35
 • Kategori: Hverdag
 • Ja, dere leste rett: Jeg har blitt hacket! Ikke på denne bloggen, men på domenet mitt www.stephengrindhaug.com. Dette er andre gang jeg blir hacket i løpet av noen få uker, så nå er jeg drit lei! Hva er det som skjer, og hvorfor blir jeg hacket? Sist gang var jeg griseheldig som klarte å fikse det med en gang, men nå er det tydeligvis mer komplisert! Når sånt skjer skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde et team rundt meg som kunne tatt seg av alt det tekniske sånn at jeg, som ikke har peiling på noe sånt, skal slippe å gjøre vondt verre.  

  På grunn av dette har jeg etter mye frem og tilbake, endelig bestemt meg for å flytte over til blogg.no slik at jeg kan fortsette som før uten å bli påvirket av hackere og annet dritt! Jeg kommer til å prøve å fikse opp i det som har skjedd i håp om at jeg får importert de gamle innleggene over til denne bloggen, men etter det er jeg ferdig med domenet for alltid. Jeg orker iallfall ikke å ta stilling til at noe lignende skal skje, så hvis jeg noen gang bytter bloggplattform igjen skal jeg være HELT sikker på at det ikke skjer igjen. Så ja, da vet dere hvorfor jeg har byttet, også håper jeg selvfølgelig at dere vil fortsette å følge meg her på blogg.no :-) 

  FLASH

 • Publisert: 30.12.2016 - 03:06
 • Kategori: Hverdag
 • Image and video hosting by TinyPic

  EXCITED

 • Publisert: 02.12.2016 - 21:48
 • Kategori: Hverdag
 • stephen

  Hei dere! Planen var egentlig at jeg skulle oppdatere dere flere ganger i løpet av gårsdagen, men ting gikk ikke helt etter planen! For det første satt jeg alt for lenge og svarte på uleste mailer, og for det andre så hadde jeg glemt at Joakim og jeg var invitert i familiemiddag. Er det mulig? Da vi til slutt kom hjem rundt klokken 22.00 var vi så trøtte at vi nesten sovnet oppå hverandre. Haha! Jeg husker at jeg våknet sånn halvveis rundt midnatt og tenkte at jeg kanskje skulle oppdatere dere siden jeg ikke rakk det tidligere på dagen, men så må jeg ha sovnet igjen for plutselig var det morgen. Sikkert like greit, for da klarte jeg i hvert fall å stå opp til en normal tid :-)

  //Hi guys! My plan was to give you a couple of updates yesterday, but things didn’t go according to plan! First of all I sat too long answering unread mails, and second I forgot that Joakim and I were invited to a family dinner. How is that possible? When we finally got home around 10pm we were both so tired that we almost fell asleep on top of each other. Haha! I remember waking up around midnight thinking that I should give you an update since I missed it earlier that day, but I must have fallen asleep again because all of a sudden it was morning. Perhaps that was for the greater good, because at least I managed to wake up at a normal time :-) 

  stephen-blackwhite

  I dag har jeg egentlig bare styrt med leiligheten og diverse. Jeg prøvde å ta noen antrekksbilder tidligere, men det var så jævlig kaldt at jeg droppet det. Altså, jeg tror ikke dere skjønner hvor slitsomt det er å være blogger når man må ta bilder med stativ og selvutløser i minusgrader, det er rene torturen! Om sommeren er det bare gøy, men om vinteren er det et helvetes tiltak! Men noen ganger må jeg bare bite tennene samme og få det gjort, for en blogg uten bilder er drit kjedelig. 

  Apropos flytting. Det er kanskje litt tidlig å si dette ettersom vi ikke skal signere kontrakt før på mandag, men slik det ser ut akkurat nå så har vi fått oss leilighet i Stavanger, og vi kommer sannsynligvis til å flytte i løpet av de neste ukene. Herregud som jeg gleder meg :-)

  Hva har dere gjort i dag?

  //Today I’ve been working on some paperwork on the apartment and stuff. I tried to shoot an outfit earlier, but it was so fucking cold that I decided to drop it. I mean, I don’t think you guys understand the struggle of being a blogger when you have to take photos with a tripod and remote control when there’s minus degrees outside, it’s like torture! During the summer it’s fine, but in the winter it’s a fucking mess! But sometimes I just have to bite my teeth together and get it over with, because a blog without pictures is kind of boring. 

  Speaking of moving, it’s probably a bit early to tell you this as we’re not signing any contract until monday, but the way things are looking right now we’ve gotten ourself an apartment and will be moving to Stavanger within a couple of weeks. God, I’m so excited :-)

  What have you guys been up to today? 

  TBT / MUSIC VIDEO

 • Publisert: 01.12.2016 - 11:52
 • Kategori: Hverdag
 • [embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=-11NS7own6o[/embedyt]

   Throwback to a music video I played in back in 2014

  God morgen til dere og velkommen desember :-) Her har dere et lite tilbakeblikk på musikkvideoen jeg var med i i 2014. Jeg husker at vi hadde ekstremt dårlig tid under innspilling, så alt ble gjort på samme dag! Vi filmet non-stop i nesten et døgn, så jeg kan trygt si at vi var jævlig slitne! Og som om det ikke var nok måtte jeg løpe rett på jobb etterpå (da jeg fortsatt jobbet på VIC), så jeg måtte skru på auto pilot for å komme meg gjennom dagen. Haha! Men jeg er veldig fornøyd med resultatet, så det var verdt alle timene vi la ned i arbeidet! Hvis dere ser godt etter på slutten så skjønner dere hva jeg mener med trøtt. Jeg var så utrolig rød på øynene, og jeg hadde ikke en gang sminke på meg. Helt sjukt!

  Hva synes dere om videoen?

  //Good morning to you and welcome december :-) Here’s a quick look back at the music video I played in back in 2014. I remember having so little time shooting that we had to do the whole video in just one day. We filmed non-stop for almost 24h, so I guess it’s safe to say that we were fucking tired! As if that wasn’t enough, I had to go straight to work afterwards (when I was still working at VIC), so I had to turn on my auto pilot just to get through the day. Haha! Anyway, I’m really happy with the result, I think it was well worth all the time that we put into it! Look closely at the last scene and you’ll see what I mean about tired. My eyes were so red, and I don’t even had any makeup on. That’s crazy!

  What to you guys think of the video?

  A WALK IN THE PARK

 • Publisert: 30.11.2016 - 22:38
 • Kategori: Hverdag
 • stephen-grindhaug-casual

  stephen-parkas-kopi-kopi

  stephen-grindhaug-casual2

  CREDITS & AD-LINKS
  JACKET – NOBIS / CAPS – TOPMAN / JEANS – H&M / SNEAKERS – CONVERSE

  God kveld, folkens! Her har dere dagens antrekk. Casual, men det passet meg veldig bra ettersom jeg har gått rundt i byen i flere timer på jakt etter 24 gaver til Joakim sin adventskalender. Puh, det er mange gaver as! Jeg vet ikke helt om det er vanlig for «voksne» folk/kjærestepar å gi hverandre adventskalender, men ingen av oss har hatt det før, så vi tenkte det ville være gøy å prøve noe nytt. Grunnen til at jeg skriver voksne i hermetegn er fordi jeg ikke føler meg som «en av de voksne» selv om jeg er 25 år. Altså, jeg husker at jeg synes folk på min alder var voksne da jeg var yngre, men når jeg tenker på det nå… Nææ, egentlig ikke! Jeg tror at kroppen eldes fortere enn hodet (i hvert fall for min del), for jeg lever fortsatt som en spinnvill 20åring. Haha! Og jada, jeg vet at det kun er 5 år i forskjell, men man forandrer seg mye på de få årene! Kanskje jeg er litt barnslig for alderen, men man er jo bare så gammel som man selv føler, og jeg føler meg veldig ung, så ja, på mange måter er jeg vel fortsatt bare barnet. Uansett, jeg synes det er gøy å glede andre selv om det kun er med småtteri, spesielt nå som det nærmer seg jul, så det skal bli spennende å se om han liker gavene :-) Det er jo tross alt tanken som teller! 

  //Good evening, guys! This is what I’m wearing today. Casual, but it suited me really well as I’ve been walking around in the city for hours trying to find 24 gifts for Joakim’s advent calendar. Geez, that’s a lot of gifts! I don’t know whether it’s common for «adults»/couples to give each other advent calendars, but none of us have had one before, so we thought it would be fun to try something new. The reason why I’m writing adults in quotes is because I don’t feel like «one of the adults» even though I’m 25 years old. When I was younger, I remember thinking that people my age were adults, but when I think about it now… Naah, not so much! I think that the body ages faster than the head (at least for me it does), because I’m still living life like I was a crazy 20 year old. Haha! And yes, I know it’s only a difference of 5 years, but one can change a lot in those few years! Maybe I’m a bit immature for my age, but one is only as old as one feels, and I’m feeling young, so yeah, in many ways I’m still just a kid. Anyway, I think it’s fun to please others, especially now as we approach christmas, so it will be exciting to see if he likes his gifts :-) After all it’s the thought that counts!

  SMILE

 • Publisert: 30.11.2016 - 13:24
 • Kategori: Hverdag
 • stephen-smile

  ANOTHER POLAROID FROM MY PORTFOLIO

  I’m back! Grunnen til at jeg ikke har oppdatert dere på noen dager er fordi jeg har jobbet med nytt design. Altså, fy faen så komplisert det er, men nå begynner det endelig å ta form! Nå er det kun et par små justeringer igjen og så er jeg vel i boks tror jeg. Endelig! Nå skal jeg ut på noen ærend, men vi snakkes senere :-)

  //I’m back! The reason why I haven’t been updating you for a couple of days is because I’ve been working on a new design. Holy shit this stuff is complicated, but I’m finally starting to get satisfied! There’s only a few things remaining and then I’m done! Finally! Now I have to run a few errands, but we’ll talk later :-) 

  FRIDAY

 • Publisert: 25.11.2016 - 13:08
 • Kategori: Hverdag
 • [embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=sHA0i7CAkaM[/embedyt]

   

  VINSTEN
  LUCKIEST GIRL

  One of my favorites songs at the moment! Good morning to you and hello friday. So, have you guys found any good bargains yet? I’m still in bed, and by the looks of it I’m not going anywhere. I know some of you probably thinks that I’m lazy and just trying to find something or someone to blame it on, but the fact that I’m not able to sleep during the night makes me so tired during the day! But hey, at least I’m trying, or else I would be sleeping right now. Anyway. Yesterday’s outfit will be up in a bit, so stay tuned :-)

  //En av favorittsangene mine for øyeblikket! God morgen til dere og hei fredag. Så, har dere funnet noen gode tilbud? Jeg ligger fortsatt i senga, og sånn som det ser ut akkurat nå skal jeg ingen steder. Noen av dere tror sikkert bare at jeg er lat og trenger noe eller noen å skylde det på, men det at jeg ikke får sove om natten gjør meg sykt sliten om dagen! Men hey, jeg prøver iallfall, hvis ikke hadde jeg nok sovet nå. Uansett, gårsdagens antrekk kommer snart, så stay tuned :-)

  RIGHT NOW

 • Publisert: 23.11.2016 - 22:42
 • Kategori: Hverdag
 • stephen-right-now

  This is me right now – in bed, taking selfies while I’m listening to Sia – Chandelier (live from The Village). Oh that voice, she’s so fucking talented! It’s almost like an eargasm. HAHA! Because that’s how good she is! Anyway, I couldn’t sleep last night so I had to make up for it by sleeping during the day. Get some sleeping pills they said. It will help they said. But no, it’s not working – not for me. I’m either getting these really weird dreams that keeps waking me up during the night, or I get this strange and uncomfortable feeling which I don’t think is for the greater good. So, what to do?

  //Dette er meg akkurat nå – i senga, mens jeg tar selfier og hører på Sia – Chandelier (live fra The Village). Åhh, den stemmen, hun er så jævla talentfull! Det er nesten som å få orgasme i ørene. HAHA! For så dyktig er hun faktisk! Uansett, jeg fikk ikke sove i natt, så jeg måtte ta igjen for det tapte ved å sove på dagen i dag. Ta noen sovepiller sa de. Det hjelper sa de. Men nei, det hjelper faktisk ikke – ikke for meg. Jeg får enten veldig rare drømmer som vekker meg alt for mange ganger i løpet av natten, eller så får jeg en rar og uforklarlig følelse i kroppen som jeg ikke tror er så veldig bra. Så, hva gjør jeg nå?

  stephen-right-now1

  On top of it all, I can feel the winter depression sneaking up on me like a fucking stalker! As if I’m not struggling enough with my anxiety and ADHD already. And speaking of ADHD, I know a lot of people close to me finds it surprising that I have been diagnosed with ADHD although I’ve never been the one who fought or climbed trees all day long (a stereotypical perception of people with ADHD), because the H in ADHD which stands for hyperactivity, can also affect the part of the brain that controls the mind, as for me, an eternal jumble of never ending thoughts! Like, where’s the OFF switch? 

  //På toppen av det hele merker jeg at vinterdepresjonen sniker seg innpå meg som en jævla stalker! Som om jeg ikke sliter nok med angst og ADHD fra før, liksom. Apropos ADHD, jeg vet at flere av mine nærmeste er litt overrasket over at jeg har fått diagnosen ADHD selv om jeg aldri har vært den som sloss eller klatrer i trær dagen lang (en stereotypisk oppfatning av folk med ADHD), for H-en i ADHD som står for hyperaktivitet, kan også påvirke den delen av hjernen som kontrollerer tankene, som i mitt tilfelle, et evig virvar av tanker som aldri tar slutt! Altså, hvor er AV bryteren?

  stephen-right-now2

  CREDITS & AD-LINKS
  HOODIE – CRIMINAL DAMAGE

  CAPS – TOPMAN

  Omg, I was only supposed to tell you that I’ve slept all day and that is why I haven’t posted anything today, but I guess it’s easy to get a little carried away sometimes. Haha! At least you get to know me better and that’s good, right? If I manage to sleep tonight I will try to shoot an outfit for you tomorrow before it gets dark. I feel that it’s been forever since my last outfit and I kind of miss it, don’t you?

  //Herregud, jeg skulle egentlig bare fortelle dere at jeg har sovet hele dagen og at det er grunnen til at jeg ikke har oppdatert dere før nå, men det er visst fort gjort å bli revet med noen ganger. Haha! Dere blir iallfall bedre kjent med meg og det er vell bra? Hvis jeg klarer å sove i natt skal jeg prøve å ta antrekksbilder i morgen før det blir mørkt. Jeg føler det er evigheter siden sist og jeg begynner egentlig å savne det litt, gjør ikke dere?

  MORE ADICTIVE THAN NICOTINE

 • Publisert: 22.11.2016 - 18:29
 • Kategori: Hverdag
 • stephen-nails7

  CREDITS & AD-LINKS
  CAPS – TOPMAN / HOODIE – CUBUS

  I don’t know if I’ve told you this before, but for as long as I can remember I’ve been addicted to biting nails. I’m not sure why, but I think it has something to do with me being so afraid of getting my fingers cut when I had to cut my nails as a kid. Haha! I know it sounds stupid, but I also remember crying when I knew I had to cut my nails again. Since then I’ve been biting nails like an olympic champion, and no matter how hard I try I just can’t stop. I’ve tried everything, but before I even know it I’m standing there with my mouth full of fingers and it’s so disgusting, not to mention embarrassing, because even though some people might think they are invisible I can still se them staring. I mean, biting nails are more addictive than nicotine, and I would know because I’ve been smoking for over ten years. Not anymore though, because that’s nasty too! 

  •     •     •

  Jeg vet ikke om jeg har fortalt dette før, men jeg har vært avhengig av å bite negler så lenge jeg kan huske. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg tror det har noe med at jeg var så redd for at fingrene mine skulle bli klippet av da jeg klippet neglene mine som barn. Haha! Jeg vet det høres dumt ut, men jeg husker til og med at jeg begynte å gråte noen ganger når jeg visste at jeg måtte klippe neglene mine igjen. Siden da har jeg bitt negler til den store gullmedalje, og uansett hvor hardt jeg prøver så klarer jeg ikke å slutte. Jeg har prøvd alt, men før jeg vet ordet av det står jeg plutselig der med munnen full av fingrer og det er så ekkelt, for ikke å snakke om flaut, for selv om noen kanskje tror de er usynlige kan jeg fortsatt se hvordan de stirrer. Altså, det å bite negler er mer vanedannende enn nikotin, og det vet jeg for jeg har røyket i over ti år. Heldigvis ikke nå lenger, for det er ekkelt det også!

  stephen-nails2

  Yesterday I found an app called «Stop Bite» which helps people to stop biting nails. I’m not sure how it will work out in practice, but it’s definitely worth a try. It’s kind of like «slutta», an app we have here in Norway which is very popular for people who wants to quit smoking. You’ve probably heard of something similar before, but basically what it does is to count how long it’s been since you quit, and then it helps keeping you motivated by telling interesting facts along the way. But if you crack you have to start all over again which is kind of sad if you’ve been doing it for a while, so make sure that doesn’t happen. I will definitely try my best not to bite anymore, because it will be fucking embarrassing if I don’t make it now that I just told you about it. I guess I just have to look at it as an extra motivational boost, right? :-)

  •     •     •

  I går fant jeg en app som heter «Stop Bite» som skal hjelpe folk til å slutte å bite negler. Jeg vet ikke helt hvordan det funker i praksis, men det er absolutt verdt et forsøk. Det er akkurat som «Slutta» appen som hjelper folk til å slutte å røyke. Den teller hvor lang tid det er siden man sluttet, og så motiverer den deg ved å fortelle interessante fakta underveis. Men hvis man sprekker må man starte helt på ny, noe som er utrolig kjipt hvis man har holdt seg lenge, så pass på at det ikke skjer. Jeg skal absolutt prøve mitt aller beste på å slutte å bite fremover, og nå som jeg har fortalt dere om det er det jævlig flaut hvis jeg ikke klarer det. Jeg får vel bare se på det som en ekstra motivasjonsboost, eller hva? :-)

  stephen-nails4

  Finally I just want to say fuck you you fucking addiction, I quit!

  JUST A REMINDER

 • Publisert: 22.11.2016 - 06:58
 • Kategori: Hverdag
 • reminder-stephen

  I don’t want to go all crazy about the nominations for blog awards, because I can’t really make you vote for me unless you think I deserve it, but I actually heard the nominations will be held open for another week, so I just want to remind you all to vote for your favorite blogger :-) Although I have to admit that it would be so fucking awesome to be in the semi finals, it’s completely up to you guys to decide! But if you feel like voting for me this one last time before the nomination closes at the end of this week, I would be so happy! And I promise not to talk about the nomination ever again. At least not until next year or if i get to the semi finals, because then I will probably need some more votes. HAHA! But not for a long time tho’, I promise :-)

  •     •     •

  Jeg skal ikke bli helt gal når det gjelder nomineringen til blog awards, for jeg kan ikke få dere til å stemme på meg med mindre dere syns jeg fortjener det, men jeg har hørt at nomineringen blir holdt åpen en uke til, så jeg vil bare minne dere på at dere må huske å stemme på deres favoritter:-) Jeg må så klart innrømme at det hadde vært jævlig kult å gå videre til semifinalen, men det er helt opp til dere å avgjøre! Og vil dere stemme på meg en siste gang før nomineringen stenger i slutten av uken blir jeg sjukt happy! Og ja, jeg lover at jeg aldri mer skal snakke om nomineringen igjen. I hvert fall ikke før neste år eller før jeg går videre til semifinalen, for da må jeg sikkert ha flere stemmer. HAHA! Men ikke på en god stund iallfall, jeg lover :-)

   

  vixenblogawards

  NOT ACCORDING TO PLAN

 • Publisert: 13.11.2016 - 18:30
 • Kategori: Hverdag
 • So, things didn’t go according to plan yesterday (what a shock). Instead of packing for our trip tomorrow, we stayed in bed all night watching «Alt for Norge». Haha! I think it’s fun to see how much they wish they were norwegians when I actually wish I was american. Well, not so much after Trump became president tho’, but still! I mean I get it, norway is a welfare state with good healthcare benefits and all, and I should probably appreciate more how safe this country is (and I do), but if you think of Norway as a country – in general, for me it’s just too boring! The weather, the food, all the stereotypes and so on. The list is long. For what it’s worth, I’m very proud to be Norwegian, but I just don’t think there’s a future for me here! I like New York, I really do! And If I could exchange citizenship with an american today, I would definitely do it. But that’s just me, I’m a weirdo! Haha :-)

  •     •     •

  Så, ting gikk ikke helt etter planen i går (sjokk). I stedet for å pakke til turen i morgen, lå vi i senga og så på Alt for Norge. Haha! Jeg syns det er morsomt å se hvor mye de skulle ønske at de var norske når jeg skulle ønske jeg var amerikansk. Eller, kanskje ikke så mye etter at Trump ble president, men likevel! Altså, jeg vet at norge er en velferdsstat med gode helseordninger og alt det der, og at jeg kanskje burde satt mer pris på hvor trygt og godt vi har det (og det gjør jeg). Men hvis man tenker på norge generelt – som et land, så syns jeg det er veldig kjedelig! Klimaet, maten, stereotypier osv. Listen er lang. For hva det er verdt så er jeg veldig stolt over å være norsk, men jeg ser ikke for meg at jeg har en fremtid her. Jeg liker New York, jeg! Og hvis jeg kunne byttet statsborgerskap med en amerikaner i dag, så hadde jeg nok gjort det. Men det er bare meg, jeg er litt rar! Haha :-)

  Stephen Grindhaug concrete 12

  Ok, NOW it’s time to start packing! See ya :-)

  •     •     •

  Ok, NÅ er det på tide å pakke! Vi snakkes :-)

  "CRISIS BIGGER THAN ISIS"

 • Publisert: 09.11.2016 - 20:00
 • Kategori: Hverdag
 • donaldtrump2-1048268-9-1478694145432

   

  My thoughts on the US presidential election

   

  Wow! I never thought I would blog about anything that had to do with politics, but clearly I was wrong! It’s not that I don’t care, rather the contrary, but I don’t feel educated enough to talk loud about it. To be completely honest with you, I guess I’m a little scared of talking about stuff that people have so many different opinions about, that I rather choose to focus on something I do know, like fashion. But then again, sometimes it’s difficult to just sit and watch how everything goes to hell without being able to express myself. And by hell I mean the US presidential election that everyone is talking about.

  I think it’s strange that so many people chose to vote for a man who probably will make more damage than good, to be the next president of the united states. I think it’s strange that so many people chose to vote for a man who has no political experience, to be the leader of one of the most (if not the most) powerful country in the world! I think it’s strange that so many people chose to vote for a man who wants to build a huge wall across the mexican border to prevent illegal immigration and make them pay for it, to be the next president of the United States! And yes, I do think it’s strange that so many people chose to vote for a man who thinks the solution to ISIS is to blow up the islamic state, and that global warming is just something the chinese invented to make US manufacturing non-competitive, to be the president of the United States. And that’s just a few of the things from his list of craziness, because that’s what it is. Crazy! But as I said before, I’m not educated enough to go any deeper on this, I just wanted to let you know that I don’t support this outcome. People like him shouldn’t even be allowed to run for president! And the worst part of it all is that people actually voted for him. Just think of the big impact this will have on the rest of the world. It’s just… WOW!

  •     •     • 

  Wow! Jeg trodde aldri at jeg kom til å blogge om noe som har med politikk å gjøre, men der tok jeg tydeligvis feil! Det er ikke fordi jeg ikke bryr meg, tvert imot, men fordi jeg rett og slett ikke føler meg opplyst nok til å kunne snakke høyt om det. Hvis jeg skal være helt ærlig med dere, så er jeg vel kanskje litt redd for å snakke om ting som folk har så sterke meninger om, at jeg heller velger å fokuserer på noe jeg kan, som f.eks mote. Men, av og til er det vanskelig å sitte stille på sidelinjen og se på at alt går til helvete uten å kunne uttrykke min bekymring. Og med helvete mener jeg selvfølgelig presidentvalget i USA som alle snakker om.

  Jeg syns det er rart at så mange har stemt fram en mann som sansynligvis kommer til å gjøre mer skade enn nytte, til å bli den neste presidenten i USA. Jeg syns det er rart at så mange har valgt å stemme  på en mann uten politisk erfaring til å styre et av de mektigste, hvis ikke dét mektigste landet i verden. Jeg syns det er rart at så mange har valgt å stemme fram en mann som vil bygge en mur på grensen til Mexico for å stoppe ulovlig innvandring for så og få DE til å betale for det, til å bli den neste presidenten i USA. Og ja, jeg syns det er rart at så mange har valgt å stemme på en mann som mener at løsningen på IS er å sprenge den islamske stat, og at global oppvarming bare er noe kineserne har funnet på for å gjøre den amerikanske industrien mindre konkurransedyktig. Seriøst? Jeg kunne skrevet opp og ned i mente om denne galskapen, for det er jo det det er. Galskap! Men, som jeg har sagt tidligere kan jeg ikke nok om dette til å kunne utdype meg ordentlig, jeg ville bare fortelle dere at jeg ikke støtter dette resultatet! Folk som han burde ikke engang få lov til å stille som presidentkandidat! Og det verste av alt er at folk faktisk har stemt på han. Tenk på hvordan dette vil påvirke resten av verden. Jeg blir helt… WOW!

  NOMINATE ME

 • Publisert: 07.11.2016 - 15:23
 • Kategori: Hverdag
 • nominateme

  So, the nominations for Vixen Blog Awards 2016 just opened and I’d be so happy if you would nominate me as «Fashion blogger of the year». In total, there are 12 categories to choose from, but it’s completely up to you guys to decide which category you think I deserve to be in. I’ve been nominated before, but unfortunately I didn’t make it to the finals. This time on the other hand… Well, let’s just say that I’m keeping my fingers crossed :-)

  •     •     •

  Så, nominasjonen til Vixen Blog Awards 2016 har akkurat åpnet, og jeg blir utrolig glad hvis dere vil nominere meg til «Årets moteblogg». Det er totalt 12 kategorier å velge mellom, men det er helt opp til dere å bestemme hvilken kategori dere syns jeg passer best i. Jeg har vært nominert tidligere, men kom dessverre ikke helt til finalen. Denne gangen derimot… Vell, la oss bare si at jeg krysser fingrene :-)

   

  HOW IT SHOULD LOOK:

   

  skjermbilde-2016-11-05-kl-22-57-10

   

   →  NOMINATE HERE  ←

   

  INSTAGRAM

 • Publisert: 04.11.2016 - 23:21
 • Kategori: Hverdag
 • stephen-grindhaug-instagram

   INSTAGRAM: STEPHEN_K1NG

  POSTER

 • Publisert: 07.10.2016 - 01:46
 • Kategori: Hverdag
 • stephen-grindhaug-calvin-klein-ad

  •     •     •

  LIKE KANYE WEST. . .

 • Publisert: 20.09.2016 - 16:08
 • Kategori: Hverdag
 • sophie-elise-onepiece-stephen-grindhaug11-667x1000

   

   

  stephen-grindhaug-sophie-elise-1-kopi

   

   

  sophie-elise-onepiece-stephen-grindhaug22

   

   

  sophie-elise-onepiece-stephen-grindhaug6-2-533x800


  CREDITS / AD_LINKS:
  CLOTHES FROM ONEPIECE

  A few more photos from the shoot I had with Sophie last week. Hope you like it :-)

  SHOT BY ME

 • Publisert: 16.09.2016 - 06:43
 • Kategori: Hverdag
 • sophie-elise-onepiece3-stephen-grindhaug

   

  sophie-elise-onepiece-stephen-grindhaug5

  picmonkey-collage-2-2SOPHIE ELISE / SHOT BY ME

  I don’t think I’ve mentioned this to you guys before, but one of my biggest hobbies besides taking pictures of myself for my blog (lol), is to be the one behind the camera taking pictures of others. I actually find it kind of funny, because most people tend to only like one or the other, but I enjoy both! I just love the whole creative process from taking a photo → to editing, and to see the final result afterwards!

  The best part is that you can never be fully educated in photography (or in any other profession for that matter), because there’s always something new to learn. And because of that, I’ve teamed up with Sophie Elise so that I can help her take pictures of outfits and whatever she needs. In return, I get to play around with my camera and learn how to be a better photographer.

  I shot these pictures along with an outfit (which I will show you later), as a collaboration between Sophie and the Norwegian brand Onepiece. And speaking of my work, I’ve made a new category called… wait for it… «My work» (haha), where I will be posting this kind of stuff from now on. In that way, you can easily keep track on my work in progress :-)

  I PLAY IN #MYCALVINS

 • Publisert: 04.09.2016 - 16:38
 • Kategori: Hverdag
 • mycalvins03

  04072016

  Long time no see – I know, right? Jeez, it feels like it’s been forever since my last update – and if I am to be completely honest with you guys it has been, but now I’m back in the sandbox and ready to play! Let’s do this!  

  INSTALATELY

 • Publisert: 29.05.2016 - 14:33
 • Kategori: Hverdag
 • Skjermbilde 2016-05-29 kl. 14.12.26

  Don’t forget to follow me on Instagram @Stephen_K1ng ;-)

  Ikke glem å følge meg på Instagram @Stephen_K1ng ;-)

  SOPHIZZLEYO

 • Publisert: 05.02.2016 - 00:11
 • Kategori: Hverdag
 • Sophie Elise 22

  Stephen Grindhaug Sophie Elise

  Sophie Elise 03 kopiSophie Elise x Stephen Grindhaug

  Sophie Elise / Photo by: Moi

  I met up with this cutie earlier today and snapped some photos of her outfit. This is actually the first time we shoot together, let alone the first time we meet. Well, that’s not entirely true, because we met at Blog Awards in January, but only for a quick «hello, hi» before we got lost in the crowd. Haha! But from now on we’re going to work together on a part-time basis, which I’m really looking forward to. She’s a good one I tell ya! :-) So, what do you guys think of the photos? Likey? 

  // Jeg møtte denne søtnosen tidligere i dag og tok noen bilder av antrekket hennes. Dette er faktisk første gang vi tar bilder sammen, og i det hele tatt møtes. Eller not really, for vi møttes første gang på Blog Awards i Januar, men da var det bare et kjapt «hei, hallo» før vi begge forsvant inn i folkemengden. Haha! Men, fra nå av skal vi begynne å ta bilder sammen på deltidsbasis, noe jeg ser frem til med store øyne. She’s a good one I tell ya! :-) Så, hva syns dere om bildene? Likey?

  NO SH!T

 • Publisert: 04.02.2016 - 10:52
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug 1 kopi–  a few snapshots I took last night  –

  I haven’t done much lately, hence the lack of updates. On Monday I finally moved out from Aleko’s apartment and in to a shared housing with two other people, a boy and a girl, which to be honest feels kind of bittersweet. I mean, it’s nice to finally have my own space – well, at least my own room. Haha! And I do think Aleko is happy to finally be able to spend some quality time on his own, but I’m SO tired of moving around! I was kind of getting used to live by myself, because that’s what I did before I moved back and forth from Oslo and my hometown, but I guess this will have to do for now. It’s ok though, my new roomies seems like really nice people, but it takes time to settle in a situation like this. And all my clothes, god, I can’t wait until they arrive! I only had one suitcase with me when I moved back, so I’ve been wearing the same boring clothes for two months now. Haha! :-/ 

  // Jeg har ikke gjort så mye i det siste, derav mangelen på oppdateringer. På mandag flyttet jeg endelig ut fra leiligheten til Aleko og inn i et kollektiv med to andre, en gutt og en jente, noe som føles veldig bittersøtt for å være helt ærlig. Misforstå meg rett, det er deilig å tenke på at jeg endelig har fått mitt eget krypinn, eller i hvert fall mitt eget rom. Hehe! Og jeg tror Aleko er glad for at han endelig kan få tilbringe litt kvalitetstid med seg selv, selv om jeg begynner å bli mektig lei av å flytte rundt! Jeg var egentlig vant til å bo for meg selv, for det var det jeg gjorde før jeg flyttet t/r Oslo/hjembyen min, men det er bedre enn ingenting. Det går egentlig helt greit, de jeg bor mer virker utrolig hyggelige, men det tar alltid litt tid å slå seg til ro i en slik bosituasjon. Og klærne mine, herregud, jeg klarer nesten ikke å vente til de ankommer Oslo! Jeg hadde kun én koffert med meg da jeg flyttet, så jeg har typ brukt de samme kjedelige klærne i to måneder nå. Haha! :-/ 

  SNEAK PEEK

 • Publisert: 26.11.2015 - 19:03
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug christmasStephen Grindhaug christmas 1

  Sneak peek // Coming soon

  Her har dere en liten sneak peek på kveldens antrekk. Jeg skal på julefest/lansering med Moods of Norway, noe jeg tror kommer til å bli utrolig koselig :-) kleskoden er selvfølgelig jul, så hva passer vell bedre enn å kjøre en blanding av min egen stil og joggedress med snømenn, juletre og pepperkaker? Just sayin’

  // Here’s a little sneak peek of tonights outfit. I’m invited to a christmas party/launch with Moods of Norway, which I think is going to be so sweet :-) The dress code is ofc Christmas, and what says christmas more than a two-piece with snowmen, christmas trees and ginger bread? Just sayin’

  I'M STILL ALIVE

 • Publisert: 25.11.2015 - 22:43
 • Kategori: Hverdag
 • Halla! Jeg har lagt merke til at det er flere av dere som etterlyser innlegg på bloggen, og det med god grunn. Det er snart en uke siden forrige oppdatering, så det begynner å bli en liten stund siden sist. Grunnen til at jeg ikke har oppdatert dere skyldes rett og slett at dagene har gått i ett fra morgen til kveld. Jeg har møtt gamle venner, vært (og er fremdeles) på leilighetsjakt, vært på tv-innspilling OG prøvd å nyte det faktum at jeg endelig bor i Oslo. Klisjé som det er, kan jeg endelig si at jeg føler meg hel igjen :-) Oslo behandler meg veldig bra, og jeg gleder meg helt sjukt til å bli ferdig med det sigøynerlivet jeg lever akkurat nå. Heheh! Jeg sier alltid at jeg lover å bli flinkere når og hvis og bla bla bla, men så fort bitene begynner å falle på plass og jeg har fått mitt eget litte krypinn, skal jeg oppdatere dere som et uvær. Og litt innimellom, så klart :-)

  // Hey! I’ve noticed that some of you are asking for new updates, and with good reason. It’s almost a week since my last update, so it’s been a while. The reason why I haven’t been updating you is because I’ve been so busy meeting up with friends, looking for an apartment, tv-recording and trying to enjoy the fact that I now live in Oslo. I know it’s a cliché, but I finally feel like a human being. Oslo is treating me well, and I can’t wait until I’m done living this gipsy life I’m living right now. HA-HA! I always say that I promise to be a better blogger when and if and bla bla bla, but as soon as the pieces fall into place and I get my own apartment, I will update you the best I can. And a little bit in between of course :-)

  _MG_9811 kopi

  L8R!

  OSLO

 • Publisert: 21.11.2015 - 11:20
 • Kategori: Hverdag
 • God morgen/ettermiddag, alt etter hva som passer deg ♥ Jeg ville bare stikke innom en kjapp tur for å si at jeg er vel fremme i Oslo – hos Aleko. Jeg skal bo her til jeg får mitt eget lille krypinn. Han er en av mine beste venner, så jeg vet at dette kommer til å bli helt vilt! :-)

  // Good morning/afternoon, whatever suits you the best ♥ I’m just stopping by for a quickie to let you know that I’m in Oslo – at Aleko’s place. I’m going to stay here until I get my own little space. He’s one of my best friends, so I know this is going to be crazy! :-)

  DSC9452-kopi · Old photo from Aleko’s rooftop party. Trym to the left, Aleko to the right, and me in the middle ·

  Jeg har full dag i dag, men jeg skal prøve å stikke innom dere litt senere. Inntil videre ønsker jeg dere en spinnvill lørdag. Luv ya ♥

  My day is fully booked, but I really hope I get the chance to stop by later. In the mean time, have a wild saturday guys. Luv ya ♥

  GUESS WHAT

 • Publisert: 20.11.2015 - 22:34
 • Kategori: Hverdag
 • Dere, gjett hva? Jeg skal flytte! Jeg vet, jeg kan nesten ikke tro mine egne ord akkurat nå, men det er helt sant! Jeg er så spent at det er rett før jeg driter i buksa! Dere aner ikke hvor lenge jeg har gått og ventet på denne dagen her, og i morgen skjer det! Jeg flytter – for godt! Jeg får dessverre ikke med meg alt på én tur, så jeg må nok pendle litt frem og tilbake før jeg kan si meg heeelt ferdig med denne drittplassen, men jeg slipper iallfall å bo her. Det skal bli så sinnsykt deilig å endelig kunne leve litt igjen :-)

  // Guys, guess what? I’m moving! I know, I can’t believe my own words right now, but it’s true! I’m so excited I’m about to crap my pants! You guys have no idea how long I’ve been waiting for this day to come, and tomorrow it’s happening! I’m leaving – for good! Unfortunately, I can’t take everything with me all at once, so I have to commute back and forth a few times before I’m completely done with this crappy place, but at least I don’t have to live here anymore. It’s going to be SO nice to finally have a life :-) 

  Stephen Grindhaug

  Ok, nå må jeg pakke videre hvis jeg skal rekke å bli ferdig! Vi snakkes fra Oslo ♥ Mvh lykkelig :-)

  Okey, now I have to continue to pack if I want to be ready in time! See you in Oslo ♥ Yours sincerely, Happy :-)

  COLD

 • Publisert: 19.11.2015 - 19:21
 • Kategori: Hverdag
 • IMG_4710 kopi

  Fy jævler så kaldt det har blitt, sant? Etter møtet dro jeg ut for å ta noen antrekksbilder, og jeg holdt seriøst på å fryse ihjel! Nå ligger jeg i sofaen og rister som et forbanna jordskjelv mens jeg prøver å få varmen i meg! *Brrr*. Det er absolutt ingenting positivt med denne årstiden, så kan vi please bare spole et halvt år frem i tid? Heheh

  Fuck it’s cold, right? After the meeting, I went outside to shoot my outfit and I was seriously about to freeze to death! Now I’m laying on the couch shaking like an earthquake trying to stay warm! *Brrr*. There’s absolutely nothing positive about this time of year, so can we please wind forward like 6 months or so? Heheh 

  Stephen Grindhaug

  Nå skal jeg redigere resten av bildene sånn at dere kan få de litt senere, og så må jeg begynne å forberede meg til flyttingen. Dvs, finne leilighet, rydde i klesskapet osv. Shit, jeg kan nesten ikke tro at jeg snart skal flytte. FOR GODT! Ser jeg frem til det? HELL YEAH!

  //Now I’m going to edit the rest of the pictures so that you can get them a little later, and then I have to start getting ready to move. Ie. find an apartment, cleaning out my closet and so on. Shit, I can’t belive I’m moving. FOR GOOD! Am I looking forward to it? HELL YEAH! 

  GOOD MORNING

 • Publisert: 19.11.2015 - 09:34
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug sh

  God morgen til dere og hei torsdag! Jeg har akkurat våknet, men ligger fortsatt i senga. He-he! Tenkte bare jeg skulle stikke innom med en liten oppdatering til dere sånn på morgenkvisten, for hvis det er noe jeg har vært utrolig dårlig til den siste tiden så må det være det. Og spesielt om morgen, så HEI og GOD MORGEN :-)

  Nå skal jeg hive meg rundt, ta en dusj, og så skal jeg prøve å få i meg litt frokost (selv om jeg aldri er sulten så tidlig på morgen). Etter det skal jeg i et møte, og speaking of – jeg ser at klokken allerede begynner å løpe fra meg. Det gjør tydeligvis strømmen på macen i også, så jeg tror det er på tide å runde av her. Vi snakkes senere, ha en deilig dag så lenge :-)

  // Good morning to you and hello Thursday! I just woke up, but I’m still in bed. Ha-ha! I just thought I’d stop by with a quick update, because if there’s anything I’ve been really bad at lately, it has to be updates! Especially this early, so HELLO and GOOD MORNING :-)

  I’m about to hit the shower followed by some breakfast (although I’m never hungry this early), and then I’m off to a meeting. I can already tell that I’m going to be a bit late, and  my laptop is almost out of power, so I guess this quickie will have to do for now. Have a nice day ya’ll :-)

  OLD THING BACK

 • Publisert: 18.11.2015 - 21:31
 • Kategori: Hverdag
 • IMG_4349 kopi

  Som dere ser, har jeg gått tilbake til det gamle designet. Det er fortsatt en hel del som må gjøres med det nye før jeg er helt fornøyd, så jeg har bestemt meg for å vente med å ta det i bruk til jeg har fått noen til å fikse det. Jeg håper ikke det tar alt for lang tid, so bear with me guys :-)

  // As you can see, I’ve gone back to my old design. There’s still a lot of changes that needs to be done with the new one, so I’ve decided to put it on hold until I get someone to fix it. I hope it wont take too long, so bear with me guys :-)

  BLIR VI STYRT AV SOSIAL STATUS?

 • Publisert: 13.11.2015 - 03:58
 • Kategori: Hverdag
 • Som dere kanskje vet, så har Vixen akkurat avslørt hvem som gikk videre til semifinalen i årets blog awards. Jeg ble dessverre ikke en av de heldige, men jeg vil uansett benytte anledningen til å takke alle dere som har nominert meg :-) Jeg vet det er toppen av klisjé å si dette, men uten dere hadde jeg sannsynligvis ikke vært der jeg er i dag ♥ Eller, for å være helt ærlig så er jeg vell egentlig på samme sted som jeg var for ett, to, og ja, kanskje til og med for fem år siden. Men, hvis det er én ting jeg har lært i løpet av min tid som blogger (bortsett fra HTML og kamerateknikker osv), så må det være å gi blanke faen i hva andre syns og tenker om meg. Så på den måten har jeg vell kanskje vunnet likevel? En ting er hvertfall sikkert, og det er at jeg ikke kommer til å bli årets moteblogger, og jeg kommer helt sikkert ikke til å vinne noen fete priser etter at jeg har publisert dette innlegget, men det driter jeg i :-)

  Når det gjelder bloggnorge er det enkelte ting som irriterer fettet av meg, og som jeg syns det er på tide at noen tørr å snakke om. Jeg vet at det er fort gjort å tro at jeg skriver dette kun fordi jeg ikke gikk videre til semifinalen, men det er det altså ikke. Ja, jeg skal ærlig innrømme at det var kjipt å ikke gå videre, og at det er dét som har inspirert meg til å skrive dette innlegget, men jeg er på ingen måte furt over at jeg ikke var «god nok» til en plass i semifinalen, for det kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre om. Jeg tror at hvis man gjør noe man virkelig elsker, så vil man nå langt uavhengig om man vinner en forhåndsbestemt bloggpris eller ikke. Det er selvfølgelig gøy med heder og ære for noe man bruker mye tid og energi på, men det betyr ikke alt!

  Grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er fordi jeg syns det er grisekjipt at bloggmiljøet blir styrt av sosial status i en så stor grad at det ikke lenger spiller noen rolle hvor flink man er, så lenge man kjenner de rette folkene. Og siden jeg ikke vil tråkke noen på tærne, kan jeg vell kanskje bruke meg selv som et eksempel, for jeg har en helt idiotisk tankegang som sier at jeg ikke er en «skikkelig» blogger før jeg blir tilknyttet Side2, Side3, United Influencers, eller noen andre store bloggnettverk. Jeg vet det er helt på trynet å tenke sånn, men det er ikke det som er poenget.  

  Som et naturlig resultat av dette, har jeg over lengre tid prøvd å få innpass hos de forskjellige bloggnettverkene. Hver gang får jeg til svar at de ikke har kapasitet til å ta inn flere bloggere, men at de skal ha meg i bakhodet. Ok, greit nok det, tenker jeg. En liten stund etterpå ser jeg at de plutselig har tatt inn både én, to og fem nye bloggere som sannsynligvis aldri har skrevet et eneste innlegg i hele sitt liv. De blir tatt inn i varmen kun fordi de har et kjent fjes – eller med andre ord: fordi de er kjendiser! Så sitter jeg her da, med skjegget i postkassen og lurer på hva som egentlig er greia? Sitter de der med dollartegn i øynene og forventer heftig rushtrafikk på serveren når de skal rekruttere nye bloggere? Tenker de at så lenge de har kjendiser i stallen, så spiller det ingen rolle hvor flinke bloggere de er, eller hvor ofte de oppdaterer bloggen sin? De er der ene og alene fordi de er kjendiser, og kanskje det værste av alt er at de ikke generer stor trafikk en gang. Haha, det er så latterlig!

  Misforstå meg rett, jeg tror på ingen måte at jeg er bedre enn noen andre, eller at folk burde stå i kø for å ha meg i stallen sin, for det er jeg ikke og jeg vet det utmerket godt, men kom igjen da. SÅ dårlig er jeg vell ikke? Det handler vell mer om at jeg ikke har tusenvis av følgere på sosiale medier, eller et navn som flyr rundt på alle sine lepper som et jævla munnsår på en iskald vinterdag. Genuin interesse og et brennende engasjement, hva er det for noe liksom? Jeg forstår at folk prøver å drive business, men man trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne at en blogger som ikke kommer med hyppige oppdateringer vil miste lesere, og uten lesere ingen inntekt. Det blir litt som å fiske uten mat på kroken, du vil få napp, men det blir vanskeligere.

  Det samme gjelder blog awards. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; Jeg syns det er dritbra at folk tar initiativ til å arrangere slike prisutdelinger, men jeg vet ikke helt om jeg er så overbevist om at de som går videre faktisk er de som er best. Igjen, uten å tråkke folk på tærne i frykt for at det skal bryte ut i krig, så velger jeg å ikke nevne navn. Men, jeg tror at utvelgelsen ikke alltid er basert på hvem som faktisk har den beste og mest inspirerende bloggen i de forskjellige kategoriene. Jeg tror mye går på dette med sosial status, hvem som er kjent og hvem som ikke er kjent. Det er selvfølgelig ikke sikkert folk mener det samme som meg i forhold til hvem som fortjener å være i de forskjellige kategoriene, men jeg syns det blir feil å gi enkelte bloggere en plass i finalene kun basert på status, antall lesere og følgere på Instagram.

  Jeg personlig syns iallfall det er litt rart at det alltid er de såkalte «kjendisene» og bloggveteranene som går videre etter første runde. Da kan man jo spør: Er dette en utspekulert måte å få pr på? Ikke vet jeg, men Vixen får helt sikkert sjukt mye trafikk når alle toppbloggerne linker og skriver «jeg er nominert, stem på meg» osv. Klikk og visninger = $$$. Akkurat hvordan det foregår skal jeg ikke si så mye om, men jeg vet at det er utrolig mange andre bloggere der ute som gjør en sinnsykt bra jobb, som har et gjennomført design, tar gode bilder, skriver bra, og ja, som helt enkelt har alt som skal til for å vinne, men som aldri kommer så langt. «Ingen blogg er for stor, og ingen blogg er for liten» sier Vixen, men stemmer egentlig det? 

  Herregud! Nå høres jeg sikkert ut som tidenes mugge, men jeg er hverken sur eller sint, bare litt oppgitt over hvordan det hele fungerer. Jeg kunne sikkert skrevet en hel bok om dette – om hvor falsk og kynisk denne bransjen kan være noen ganger, men det får vi heller ta en annen gang. Nå har dere iallfall noe å tenke på :-)

  IMG_9099-kopi kopi

   

  SAY GOODBYE TO BLACKHEADS

 • Publisert: 12.11.2015 - 01:38
 • Kategori: Hverdag
 • Sponsored product / honest opinion

  Hør’a! Jeg vet at det er flere enn meg som sliter med hudormer, så jeg tenkte jeg skulle tipse dere om et produkt jeg har brukt over lengre tid som faktisk fungerer. I tillegg er det jo snart jul, så kanskje dette kan være noe å gi til kjæresten, eller noen du er glad i? For det er sjeldent folk tenker på å kjøpe hudpleieprodukter til seg selv (spesielt gutter), for de syns jo det er drit flaut å vise at de tar vare på seg selv. Haha! Når det er sagt, er det viktig å ha i bakhodet at dette ikke er en mirakelkur som gir deg feilfri hud etter kun én behandling (det er det ingen produkter som gjør), men ved regelmessig bruk, i tillegg til vanlige hudpleierutiner, vil det ikke ta lang tid før du merker forskjell :-)

  // Listen up ya’ll! I know I’m not the only one struggling with blackheads, so I thought I’d tip you about a product that I’ve been using for a long time that actually works. Also, it’s almost Christmas, so maybe this can be a gift to your boy/girlfriend or someone you care about? Because most people don’t remember to buy skincare product for themselves (especially boys), because they think it’s embarrassing to show other people that they are taking care of themselves. Haha! With that being said, it’s important to keep in mind that this is not a miracle cure that leaves you with flawless skin after only one treatment (there’s no such thing), but with regular use, in addition to regular skincare routines, it wont take long before you can see the difference :-)

  IMG_4308 kopi

  Er du rutinert bloggleser har du garantert hørt om denne masken før, hvis ikke er det jaggu meg på tide! Masken er en sort Peel Off maske fra det danske hudpleiemerket JorgObé som hjelper mot tilstoppede porer, hudormer og fet T-sone (panne, nese og hake). Jeg, og gutter generelt, har fetere hud enn jenter, så for oss er denne masken gull verdt! 

  // If you’re an experienced blog reader you’ve probably heard about this mask before, if not, it’s about time! The mask is a black Peel Off mask from the danish skincare brand JorgObé which helps preventing clogged pores, blackheads and a fat T-zone (forehead, nose and chin). My skin (like boys in general), contains more fat than with the opposite sex, so for us, a mask like this is very important.

  IMG_4301 kopi

  Her ser du hvordan masken ser ut, og hvor den skal påføres. Og siden jeg viser dere masken i aksjon, burde jeg vell kanskje passet på at den ble helt perfekt, men det er vell innsiden som teller, eller hur? Altså, hvordan masken fungerer.

  This is how the mask looks like, and where to apply it. Since I’m showing you the mask in action, I probably should have been more careful making it look perfect, but I guess it’s what’s inside that counts, right? I mean, how it works. 

  Fremgangsmåte:

  1. Har du skjegg anbefaler jeg sterkt at du barberer deg først, for masken blir helt tørr og sitter godt på huden.
  2. Skrubb huden forsiktig slik at du får tatt bort døde hudceller og skyll med lunket vann slik at porene åpner seg. Hvis du ikke har skrubb bør du hvertfall skylle ansiktet.
  3. Påfør masken i et tykt lag over T-sonen (panne, nese og hake).
  4. La den sitte i 25-30 minutt før du drar den av. Som sagt, den sitter godt på så dra forsiktig. Rester kan skylles av med lunket vann.
  5. Til slutt kan du smøre ansiktet med en god fuktighetskrem slik at huden ikke tørker ut.

  PS: Vær oppmerksom på at visse urenheter kan komme på hudens overflate et par dager etter at du ha prøvd masken for første gang, det skyldes maskens utrensende effekt og forsvinner ved daglig vask og rens. Bruk masken én til to ganger i uken ved behov. 

  How to:

  1. I strongly recommend you to shave before you start. The mask gets completely dry and sits firmly on the skin.
  2. Give your skin a gentle scrub so that you get rid of dead skin cells and rinse with lukewarm water for the pores to open. If you dont have a scrub, at least rinse your face. 
  3. Apply the mask in a thick layer over the T-zone (forehead, nose and chin).
  4. Let the mask work for 25.30 minutes and then pull it off. As mentioned, the mask sits firmly on the skin so pull carefully. Remains can be rinsed with lukewarm water.
  5. Last, but not least, apply a good moisturizing cream on your face so it wont dry out. 

  PS: Please note that certain impurities can come to the skin’s surface a few days after you’ve tried the mask for the first time due to the masks cleansing effect, but will disappear during daily wash and cleanse. Use the mask once or twice a week when needed. 

  IMG_4293 kopi

  Done!

  Kommer du til å prøve/gi bort masken? 

  Are you going to try/give away the mask? 

  BALMAIN X H&M

 • Publisert: 31.10.2015 - 14:50
 • Kategori: Hverdag
 • I’m not super excited about the BALMAIN x H&M collaboration, but I thought I’d show you the men’s collection anyway. I wouldn’t mind having the first 5 pieces hanging in my closet tho’! :-) What do you think? 

  BALMAIN X H&M

 • Publisert: 31.10.2015 - 14:50
 • Kategori: Hverdag
 • I’m not super excited about the BALMAIN x H&M collaboration, but I thought I’d show you the men’s collection anyway. I wouldn’t mind having the first 5 pieces hanging in my closet tho’! :-) What do you think? 

  SKINCARE 101

 • Publisert: 18.10.2015 - 22:30
 • Kategori: Hverdag
 • Sponsored treatment

  Stephen Grindhaug K&K

  · K&K wellness center ·

  God søndag, fine lesere ♥ Som dere kanskje vet, har jeg alltid vært opptatt av å ta vare på huden min, og for en liten stund siden var jeg hos Kathrine på K&K velværesenter her på Karmøy og fikk en deilig ansiktsbehandling. Huden vår er, tross alt, et levende organ som i likhet med alt annet levende, trenger omsorg og pleie for at den skal trives og ha det bra. Èn ting er hva man forer den med fra innsiden, men det er også viktig å tenke på hvordan man behandler den fra utsiden. Det er heller ingen hemmelighet at det nordiske klimaet utsetter huden vår for store påkjenninger, og nettopp derfor er det så ekstremt viktig å ta godt vare på huden slik at den ikke tørker ut, sprikker og etterlater seg vonde sår som aldri gror.

  Happy sunday, beauties ♥ As you may know, I’ve always been fond of taking care of my skin, so a while ago I visited Kathrine at K&K wellness center and got a nice deep cleansing treatment from Decleor which is customized for men. Our skin is, After all, a living organ which, like everything else alive, needs to be taken care of and nurtured in order for it to thrive and feel good. What we feed our skin with from the inside is one thing, but it’s also very important to think about how we treat it on the outside as well. It’s no secret that the nordic climate exposes our skin for major stress, and therefor it’s important to take extremly good care of our skin so that it won’t dry out, crack and leave us with painful wounds that never heals.

  Stephen Grindhaug skincare hudpleie

  · Lovely massage  ·

  Som blogger har jeg testet mange hudpleieprodukter opp gjennom årene, men jeg er likevell ingen ekspert. Dog vet jeg at det ikke skal mye til for å opprettholde en ren og kvisefri hud. Det er også viktig å tenke på at alle har forskjellig hud, og at det derfor kreves forskjellige tiltak for å unngå urenheter. Ut i fra mine egne erfaringer har jeg lært at det viktigste man kan gjøre er å vaske og rense huden hver eneste dag – morgen og kveld. Hvis man i tillegg skrubber huden én til to ganger i uken ved behov, tar det ikke lang tid før man ser resultater.

  As a blogger, I’ve tried a lot of skincare products over the years, but I’m not an expert. Although I do know that it doesn’t take much effort to maintain a clean and pimple free skin. It’s also very important to know that we all have different type of skin, and therefore, it requires different measures to prevent contamination. Based on my own experiences, I’ve learned that the most important thing you can do is to wash and cleanse your face every day – day and night. If you also scrub your face once or twice a week when needed, it won’t take long before you can see the result. 

  20150817-DSC03286-2 kopi

  · Kathrine working her magic ·

  Behandlingen jeg fikk av Kathrine er fra Decleor og heter «dyprens herre». Dette er en behandling som er spesielt tilpasset menn, og som i motsetning til de fleste produktene man får kjøpt i vanlige butikker, inneholder aromatiske planteessenser som pleier i dybden og balanserer huden. Jeg tror ikke det er mange som er klar over det, men vi menn har generelt en fetere og mer robust hud enn det kvinner har, så vi trenger litt andre produkter for å oppnå de samme resultatetene. En behandling som dette kan absolutt anbefales dersom du er ny i gamet og trenger en liten kickstart, eller som en ekstra boost dersom du har holdt på lenge, men føler at huden din er i ubalanse slik som jeg følte.

  The treatment I got from Kathrine is from Decleor and it’s called «deep cleanse men». This is a treatment which is customized for men, and their products, unlike most of the products you can buy from a regular store, contains aromatic plant extracts which cleanses in depth and balances the skin. I don’t think people are aware of this, but men actually have a richer and more robust skin compared to women, so we need different products to achieve the same results. A treatment like this can absolutely be recommended if you are a newcomer who needs a kickstart, or as an extra boost if you feel that your skin is acting up like i felt. 


  Jeg er som sagt ikke profesjonell, men jeg håper dere ble like engasjert som meg til å ta vare på huden etter å ha lest dette – det er så viktig! Husk å si fra hvis dere vil at jeg skal lage et innlegg om rutiner og de forskjellige produktene jeg bruker :-)

  As I said earlier, I’m not an expert, but after reading this, I hope you got just as engaged as me to take good care of your skin – It’s so important! Remember to let me know if you want me to write a separate post about routines and the different type of products I use :-)

  PICK OF THE DAY - DENIM JACKET

 • Publisert: 30.09.2015 - 21:48
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug Acid Denim jacket

  Denim Jacket – H&M (clickable link)

  I’m not a big fan of denim jackets – In fact, I’m not a big fan of denim in general, but this acid washed jacket with fleece lining is actually pretty cool. It gives me such hipster vibes (which I don’t think is a bad thing like many people do), and it fits perfect for both fall and spring when it’s not too cold outside. You like?

  MY KINDA DIARY

 • Publisert: 23.09.2015 - 23:45
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug Tribe collage

  _OST6988_red

  Stephen Grindhaug Tribe

  Stephen Grindhaug x Joachim Steinbru3

  Stephen Grindhaug Tribe shoot model

  Photo // Joachim Steinbru

  Mua // Hawwa Makeup, Cecilie Bukkholm

  I don’t know if you guys remember, but last month I travelled to Stavanger to shoot for my book and here’s the result! I love how the pictures turned out, so clean and simple yet cool with the black tribe-inspired body paint and everything. And yes, I know I’ve said this like a thousand times before, but I feel so crazy humbled to have gotten the opportunity to work with such amazing, kind and talented people. The fact that all parties involved has worked for free just to help me out is unbe-freaking-livable! THANK YOU SO MUCH ♥ I’m also a strong believer of the quote «If you can dream it, you can do it», and I guess you all know by now that I’m hell of a dreamer, right? HAHA! No, but seriouslyAnd I’d love to know what you guys think, so feel free to drop a comment :-)

  EXCITING NEWS

 • Publisert: 15.09.2015 - 08:00
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug Kenza Zouiten finest awards 2015

  Kenza and I at Finest Awards in Stockholm earlier this year

  So, last month I got some very exciting news from Zalando telling me that I’ve been nominated in the category «Best fashion blog male 2015» in the nordic blogger awards (which Zalando is hosting in Copenhagen in October). How cool is that? I mean, I’ve been wanting to tell you guys for SO long, but I was told to keep quiet until yesterday, when they announced the nominees online. From here, the jury will choose one blogger from my category to represent Norway in the nordic awards, and (of course) I keep my whole body crossed that they will choose me :-) No matter what happens, if I get the chance to go to Denmark or not, I’m extremely happy, not to mention humble to know that YOU, and people out there find my blog inspiring. I put down alot of work into this, doing everything from taking pictures to publish posts myself, so getting an award for it would mean so much to me. With that being said, I hope you guys will keep your fingers and toes crossed for me, and may the best blogger win! :-) #topoftheblogs

  Click here to see all the nominees.

  BURGUNDY TUBE COAT

 • Publisert: 13.09.2015 - 16:23
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen Grindhaug Fall jacket Weekday

  Tube coat – Weekday

  Til tross for at 95% av garderoben min består av sorte og hvite klær er jeg faktisk veldig glad i farger. Rart, ikke sant? Altså, jeg snakker ikke om å kle meg som en klovn (selv om noen sikkert syns jeg har en spesiell stil), men jeg digger farger som «popper» og gjør antrekket litt mer spennende. Se for deg denne jakken i sort, til et helsort antrekk foreksempel. Kjedelig, ikke sant? Det er selvfølgelig kult, men litt kjedelig. Og så ser du for deg det samme antrekket til denne freshe vinrøde fargen. BAM! Det blir så saftig med en gang + at den passer perfekt til høsten :-)

  // Although 95% of my wardrobe consists of black and white clothing I’m actually a BIG fan of colors. Crazy, right? I mean, I don’t like to dress up like a clown or anything (although some of you may think my style is a bit weird), but I love colors that «pops», it makes the outfit a little more interesting. Try to imagine this jacket in black, with an all black outfit, kinda boring, right? I mean, it’s cool, but boring. Now try to imagine this fruity burgundy jacket with the same black outfit. BAM! So juicy + it’s perfect for fall :-)

  ***

 • Publisert: 08.09.2015 - 23:40
 • Kategori: Hverdag
 • Stephen mesh

  Tee + shorts – Monki // Shirt + socks – Weekday // Sneakers – Vans // Watch – Nixon // Photo: Torkel Mona  // Mua: Sofie Møller


  So… There’s only 12 days left of the nomination for Vixen Blog Awards 2015 and it would mean THE WORLD to me if you guys would nominate me as fashion blog of the year 2015 (clickable link). You did an amazing job by voting me to the the semi-finals last year – I love you for that ♥, but lets try to make it all the way to the finals this year and maybe we can win the whole shabam. I mean, how awesome would that be? :-)

  VIXEN_NOMINASJON_GIF1

  LET'S GET DRUNK ON THE ROOFTOP AT 12 AM AND JUST TALK ABOUT LIFE

 • Publisert: 23.08.2015 - 23:32
 • Kategori: Hverdag
 • Rooftop party aleko/stephen01

  rooftop party aleko/stephen 02rooftop party aleko stephen 03rooftop party aleko/stephen 04rooftop party aleko/stephen 04rooftop party aleko/stephen

  rooftop party aleko/stephen

  Fotobombe fra lørdagens sommerfest på takterrassen til Aleko. For en FET kveld!

  // Photo bomb from the summer party at Aleko’s rooftop on Saturday. What a CRAZY night!

  LET'S TALK ABOUT PHOTOS

 • Publisert: 03.08.2015 - 18:18
 • Kategori: Hverdag
 • IMG_0290 kopi

  I det siste har jeg fått en del spørsmål om bildene mine, hvilket kamera jeg bruker, hvem som tar bilder av meg til bloggen og hvilket redigeringsprogram jeg bruker. Dette setter jeg selvfølgelig stor pris på, og det er ingenting som gjør meg mer glad enn å se at dere engasjerer dere. Men, i stedet for å gjenta meg selv ved å svare på det samme spørsmålet gang på gang, tenkte jeg at det var like greit å skrive et eget innlegg om det slik at alle får det med seg.

  Jeg kan vell kanskje starte med å si at jeg tar alle bildene til bloggen selv, og jeg skal ikke legge skjul på at det er en tidkrevende prosess, men noe mer hokus pokus enn det er det ikke. Bildene mine redigerer jeg i photoshop og picmonkey, men jeg er veldig opptatt av at det skal være så naturlig som mulig, så det går mest i fargekorrigering. Jeg tenker at det som kanskje er mest interessant for dere å lese om er utstyret mitt og hvilke innnstillinger jeg bruker, så let’s talk about that for a while:-)

  IMG_0257 kopi

  Mitt fotoutstyr •

  Jeg har to forskjellige kameraer som jeg tar bloggbilder med, det ene er et Canon 650D systemkamera med standard 18 – 55mm F/3.5 objektiv + et 50mm f/1.4 objektiv, og det andre er et digitalkamera fra Sony som heter RX100 II med et lyssterkt objektiv fra anerkjente Carl Zeizz. Sistnevnte låner jeg i samarbeid med Sony, og det tok absolutt ikke lang tid før jeg byttet ut systemkameraet mitt med RXen. Dette skyldes den sylskarpe kvaliteten på bildene, og at det er så lite og nett å drasse rundt på. Det er gull verdt for en blogger som alltid har kamera med seg, eller for deg som er lettreist og trenger et bra kamera til å fange spesielle hverdagsøyeblikk.

  Jeg har alltid tenkt «jo større jo bedre» når det kommer til kamera, men sannheten er at det lille aluminiumskameraet fra Sony tar bedre bilder enn mitt eget systemkamera, noe som er helt sprøtt å tenke på! Den eneste fordelen med kameraet mitt er at jeg kan bytte objektiv og fordype meg i spesielle situasjoner, og at skjermen kan flippes ut slik at jeg ser meg selv når jeg skal ta antrekksbilder, men bortsett fra det er jeg helt frelst til RX100 II!

  IMG_0292 kopi

  •  Manuelle innstillinger •

  Det første jeg gjør er å skru innstillingshjulet på M. Deretter stiller jeg inn ISO (den første innstillingen som kommer opp når du trykker på meny-knappen). ISO forteller oss hvor følsom sensoren i kameraet er overfor lys. Et lite tips er å ha ISO på så lavt tall som mulig, fordi høye tall (lyse bilder) kan gi et kornete resultat. Jeg foretrekker bilder med naturlige farger og sterke kontraster, så jeg strekker meg sjeldent over 400 – da bruker jeg heller andre lyskilder for å få samme uttrykk.

  Når dette er gjort stiller jeg inn blenderåpningen (der det står F/2.8 på bildet under). Liten blenderåpning gir uskarp bakgrunn og fokus på detaljer, mens stor blenderåpning gir et skarpt fokus på hele bildet. Når jeg tar antrekksbilder og close-ups foretrekker jeg å ha blenderåpningen så lav som mulig, slik at motivet kommer tydelig frem. Til dette er Sony-kameraet veldig bra å ha, for det har en blenderåpning som går fra F/1.8 og helt til F/11. Hvis jeg skulle variert blenderåpningen med Canon-kameraet mitt måtte jeg ha byttet frem og tilbake på de to objektivene jeg har, noe som til tider kan være utrolig slitsomt. For å endre blenderåpning trykker du ned på det lille hjulet ved siden av displayet og ruller til høyre eller venstre alt etter hvilken blenderåpning du vil ha.

  Når kameraet står på M, og både ISO og blenderåpning er satt, er det på tide å leke litt med lukkertiden. Lukkertiden bestemmer hvor lyst/mørkt bildet blir. Lav lukkertid = lyse bilder, og omvendt. Et lite tips kan være å bruke stativ dersom du skal ta bilder med veldig lav lukkertid (under 10), for da kan selv den minste bevegelse gjøre bildet uklart. De fleste av dere har sikkert sett bilder som er tatt i trafikken hvor bilene ser ut som lange streker med rødt og gult lys? Den effekten får du ved å ta bilder med lav lukkertid. Når jeg tar bilder ser jeg alltid lukkertiden ann i forhold til situasjon og det utrykket jeg vil ha, men vanligvis ligger den på alt fra 200 – 600. Lukkertiden justeres ved å trykke ned på hjulet til høyre for displayet, på samme måten som blenderåpningen.

  Mange syns sikkert at manuelle instillinger er utrolig komplisert og innviklet, og at det er et skikkelig tiltak å sette seg inn i, men det er egentlig kjempe lett. Når du først begynner å få kontroll på de forskjellige innstillingene går det som en lek :-)

  • Selvutløserfunksjonen •

  Denne er så genial at jeg ikke har ord! Det tok litt tid før jeg fant ut av det, men dette kameraet har altså en selvutløser med ansiktsgjenkjenning, en skikkelig lifesaver for oss som blogger. HE HE! Som dere kan se på bildet under er det mulig å flippe skjermen opp og ned, men ikke helt rundt eller til sidene, så jeg er avhengig av selfie-utløseren når jeg skal ta antrekksbilder med dette kameraet. Trykk her for å se et eksempel av bilder jeg har tatt med selvutløseren. For å slå på denne innstillingen trykker du til venstre på hjulet ved siden av displayet og ruller til du finner rett funksjon.

  IMG_0266 kopi

  Alright, det var mine foto-tips til dere. Mestrer du disse instillingene er du godt på vei til å ta noen utrolig bra bilder! Husk å spør hvis du lurer på noe, så skal jeg prøve å svare deg så godt jeg kan! :-)

  Du kan lese mer om Sony RX100 II her.

  #SNEAKPEEK

 • Publisert: 02.08.2015 - 18:16
 • Kategori: Hverdag
 • IMG_0335 kopi

  En liten smakebit av dagens antrekk. Flere bilder kommer. Xx

  // A little sneak peak on today’s outfit. More pictures to come. Xx

  I'M BACK

 • Publisert: 31.07.2015 - 14:48
 • Kategori: Hverdag
 • stephen01

  Photo: Eric Younger
  Clothes: Høyer Stavanger

  Styling by me


  Long time no see! Som jeg fortalte dere i forrige innlegg for drøyt en måned siden *kremt* har jeg vært skremmende opptatt med å planlegge shooter til portfolien min, noe som viste seg å være mye mer tidkrevende enn jeg først trodde. Heldigvis ser det ut til at ting er i ferd med å falle på plass, så nå kan jeg endelig sette av litt mer tid til dere og bloggen. Bildene er tatt av en utrolig dyktig fotograf fra Stavanger som heter Eric, og link til siden hans finner dere under bildet. Dere som følger meg på sosiale medier har sikkert sett bildene på Facebook eller Instagram allerede, men jeg legger de ut her i tilfelle det er noen av dere som ikke har det. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet, og jeg G L E D E R meg til å vise dere resten av bildene! Hva syns dere?

  // Long time no see! As I told you before, I’ve been so busy planning shoots for my portfolio, which turned out to be much more time consuming than I first thought. Fortunately, It appears that everything is starting to fall into place, so now I can finally spend some more time on you guys and the blog. The pictures are taken by an amazing photographer from Stavanger named Eric, and you can find the link to his page under the picture. I guess those of you who are following me on social media have probably seen the pictures on Facebook or Instagram already, but I want to show them here as well in case you missed it. I’m so happy with the result, and I C A N T  W A I T to show you the rest of the photos! What do you think? 

  #FOODPORN

 • Publisert: 29.06.2015 - 22:03
 • Kategori: Hverdag
 • _DSC9566 kopiUntitled

  _DSC9576 kopi

  _DSC9579 kopi

  Bacon and cheese burger with truffled parmesan fries


  Yummy! Nå snakker vi! Etter at jeg sjekket ut av hotellet og inn til Aleko i går, dro vi på en liten søndagstur ned til Sørengkaia for å besøke Lene på Bun’s burger bar. Vi måtte selvfølgelig teste ut maten, og som den selverklærte junkfood eksperten jeg er, kan jeg – etter å ha trykket denne badboyen i trynet – med hånden på hjertet si at dette kanskje er en av de beste burger barene i Oslo. Maten var så himla god at jeg får vann i munnen bare av å tenke på det! Haha! Jeg gleder meg allerede til å spise der igjen :-)

  Yummy! Now we’re talking! After I checked out of the hotel and in to Aleko, we went on a little sunday walk down to sørenga to visit Lene at Bun’s burger bar. Of course we had to try the food, and as the self-proclaimed junkfood expert I am – after eating this badboy above – I can honestly say that this probably is one of the best burger bars in Oslo. The food was so good I get water in my mouth just by thinking about it! Haha! I can’t wait to go back to Oslo and try their other delicious burgers :-)

  ROOFTOP PARTY

 • Publisert: 28.06.2015 - 23:42
 • Kategori: Hverdag
 • _DSC9445 kopi

  _DSC9452 kopi

  _DSC9459 kopi

  _DSC9447 kopi

  _DSC9453 kopi

  _DSC9455 kopi

  _DSC9529 kopi

  _DSC9531

  _DSC9464 kopi

  _DSC9458 kopi

  _DSC9473 kopi

  _DSC9487 kopi

  _DSC9481 kopi

  _DSC9448 kopi

  _DSC9470 kopi

  _DSC9465 kopi

  Her har dere en liten fotobombe fra gårsdagen takfest. Altså, for en kveld! Vi startet med å feire bursdagen til en kompis på takterrassen til Aleko, og så dro vi til rockefeller for å feire avslutningen av skeive dager. Sommer, topp stemning og fine venner, kan det bli bedre? Synd at det var overskyet. Jeg savner å bo i Oslo! :( *Gjesp* nå er det er på tide å ta kveld, jeg sitter her i mørket å halvsover, men ville bare dele disse bildene med dere før jeg sluknet helt. God natt!

  English: Photo bomb from yesterday’s rooftop party. What a night! It started with a friend having his birthday party at Aleko’s rooftop, and then we went to Rockefeller to celebrate the end of pride week. Summer, good vibes and great friends, can it get any better than that? Too bad it was cloudy tho’. I miss living in Oslo so bad! :( *Yawn* I think it’s time to go to bed now, I’m sitting here half asleep in the dark. Haha! Good night!

   

  INSTALATELY

 • Publisert: 24.06.2015 - 15:22
 • Kategori: Hverdag
 • Instalately

  followinstagram

  Det er vell ingen hemmelighet at jeg er helt på trynet når det kommer til å oppdatere dere på instagram – og de fleste bildene jeg legger ut har jeg som regel hentet fra et innlegg som allerede ligger ute på bloggen fordi jeg er så unormalt opptatt av bilder med høy kvalitet. Det er liksom ikke det samme å ta bilder med iPhone når man har ordentlig utstyr, sant vell? Dere som blogger vet hva meg mener. For poenget med instagram er vell at det skal være instant – altså i øyeblikket, ikke 2, 5 eller 10 timer etterpå. I tillegg har jeg en liten luring av en tvangstanke som sier at jeg MÅ legge ut bildene med en gang jeg har tatt de, hvis ikke føler jeg at de er ubrukelige. Jeg vet at det er helt på trynet å tenke sånn, for liker dere det så liker dere det, uavhengig av når det blir lagt ut. Hallo OCD, liksom. Så ja, nå svarte jeg vell egentlig på mitt eget spørsmål? Haha! Men jeg lover at jeg skal prøve å bli flinkere, så nå må dere huske å følge meg. Alright? :)

  English: I guess it’s no secret that I suck bigtime when it comes to updating my instagram – and most of the pictures I post, I usually take from my blog after I have published them because It’s SO important for me to have pictures with high quality. It’s not the same taking pictures with an iPhone when you have proper equipment, right? Those of you that have a blog knows what I’m talking about. Because the whole point with instagram is to be instant – in the moment – not 2, 5 or 10 hours later. As if that wasn’t enough I also have an obsessive thought that tells me that I have to post pictures ASAP as they’re taken, if not I feel that they’re useless. I know it’s totally ridiculous to think that way, because if you like what I do you like what I do, no matter when it’s published. Hello OCD. And haha, I just think I answered my own question now, but I promise I’ll try to be a better instagrammer, so make sure to follow me. Alright? :)

  BITCH BETTER HAVE MY MONEY

 • Publisert: 12.06.2015 - 11:16
 • Kategori: Hverdag
 • WHOOOP! Check out this dope choreography to Rihanna’s Bitch better have my money. Sick, sick, sick!

  THEM SWEATS

 • Publisert: 11.06.2015 - 21:41
 • Kategori: Hverdag
 • IMG_9168 kopi

  Sweatpants – Top here


  Yo, babes ♥ Alt bra? Her har dere en liten smakebit av dagens antrekk. Jeg har daffet rundt i denne super comfy joggisen i hele dag på jakt etter den perfekte location til søndagens video shoot. Jeg skal nemlig filme en liten intro til bloggen, noe jeg grisegleder meg til! Og neste uke reiser jeg endelig tilbake til Oslo for å gå en stor motevisning, men mer om det senere. En-de-lig skjer det noe spennende i livet mitt! Heheh. Jeg føler at alt har stått på stedet hvil etter at jeg flyttet hjem til Karmøy, men det var vell egentlig som forventet. Ingenting (hvertfall ikke i norge) kan måle seg med storbylivet i Oslo. Nå, tilbake til introen. L8R!

  Yo, babes ♥ All good? A little sneak peak of todays outfit. I’ve been walking around in these super comfy sweats all day searching for the perfect location for my video shoot on sunday. I’m shooting a little intro for my blog and I’m SO excited! And next week I’m travelling to Oslo for a big fashion show, but I’ll tell you more about that later. Finally something exciting is happening in my life. Heheh. It feels like time’s standing still here on Karmøy, but what can I expect? Nothing (at least not in norway) can compare to the big city life in Oslo. But now, back to the intro . L8R!

  BEHIND THE SCENES

 • Publisert: 06.06.2015 - 12:11
 • Kategori: Hverdag
 •  1325

  Photo: Helle Navratil


  Greetings from Stavanger! Her har dere noen behind the scenes bilder fra shooten med Helle i går. Altså, hun er så sjukt dyktig og har en helt spesiell stil som jeg ikke har sett hos noen andre fotografer – jeg elsker det! Dere skjønner hva jeg mener hvis dere sjekker ut bildene på hjemmesiden hennes. Tror vi tok 3-4 forskjellige styles, bl.a i undertøy, så hvis jeg skal være helt ærlig med dere er jeg litt nervøs samtidig som jeg gleder meg helt vilt til å se det ferdige resultatet! It’s all about pushing boundaries, right?  Hvis dere ser godt etter så kan dere se den nye tattoveringen på hånda mi også. Jeg har ikke hatt tid til å ta ordentlige bilder av den enda, men det kommer :) Hva syns dere?

  Husk å følge meg på snapchat for flere oppdateringer: GrindhaugS

  English: Greetings from Stavanger! Some behind the scenes photos from the shoot I did with Helle yesterday. She is so incredibly talented and has a unique style that I haven’t seen in any other photographers I love it! You’ll know what I mean if you check out her website. I think we shot 3-4 different styles, including underwear, so to be honest I’m very nervous, but super excited to see the results. It’s all about pushing boundaries, right? If you look closely you can see my new hand tattoo aswell. I haven’t had the time to take up-close photos of it yet, but I promise to do it very soon : ) What do you guys think?

  Remember to follow me on snapchat for more updates: GrindhaugS

  OM MEG

 • Publisert: 14.02.2015 - 12:28
 • Kategori: Hverdag
 • Hei, 

  Så hyggelig at akkurat DU stakk innom! 

  Jeg heter Stephen, er 25 år og jobber som modell, fotograf og blogger.

  Her vil dere få et innblikk i hverdagen min, noe jeg håper dere liker. 

  Lurer dere på noe - ja, så ta kontakt da vel :-)

  GRINDHAUG1@GMAIL.COM

  hits