Stephen Grindhaug

Grindhaug1@gmail.com

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 30.01.2017 - 22:50
 • Kategori: Uken som gikk
 • UKENS PERSONLIGE

  I tillegg til å slite med angst og depresjon, nevnte jeg såvidt for dere at jeg også har en personlighetsforstyrrelse. Det er flere som har spurt om jeg kan fortelle mer om hvilken personlighetsforstyrrelse det er, og svaret er ja. Jeg kommer til å lage et eget innlegg om det veldig snart, så det er bare til å følge med! Altså, jeg blir så glad av å se at dere spør og lurer på ting rundt dette, for da blir det så mye lettere for meg å være åpen om det også! Apropos spørsmål, jeg leser alt dere spør om, men jeg har dessverre ikke mulighet til å svare på hver eneste kommentar fordi mye av det dere lurer på er ting jeg har tenkt til å skrive om i egne innlegg. Så ja, hvis dere ikke får svar på noe så er det derfor :-)

  UKENS IRRITASJONSMOMENT

  Dette er vel kanskje et luksusproblem jeg ikke burde snakke høyt om, men jeg kommer ikke på noe som har irritert meg mer i uken som gikk enn at kjøleskapet vårt aldri blir kaldt! Jeg har skrudd det ned på den laveste temperaturen, men det er fortsatt pisselunket! At jeg skulle ønske det var kaldere er én ting, men det går også utover holdbarheten på det vi har i kjøleskapet, så det er vel på tide å tenke på et nytt kjøleskap snart, for vårt lever tydeligvis sitt eget liv! 

  UKENS OPPTUR

  Dette kunne vel kanskje stått under ukens høydepunkt, men den har jeg allerede fylt ut så da får den komme her i stedet. Ukens opptur må bli at jeg endelig fikk sendt avgårde fullmakten til DPS i Oslo sånn at fastlegen min får journalen min og kan henvise meg videre til psykolog. Det går fremover med museskritt, men det går iallfall fremover :-)

  UKENS NEDTUR

  Det må nok være de forbanna søvnproblemene jeg har slitt med! Jeg har jo forklart dette før, så jeg trenger vel ikke å si så mye mer om det. Jeg har jo, som dere vet, sovemedisiner jeg kan ta ved behov, men jeg er er egentlig ikke så veldig glad i å ta piller. Jeg vil helst at det skal gå over av seg selv, men det er ikke alltid så lett uten hjelpemidler, så da må jeg jo bare. 

  UKENS ANTREKK


  Skjorte - Zara // Jakke - Nobis // Bukse - H&M // Klokke - Casio  // Sko - Converse

  Jakke - Arkiv // Bukse, lue og zip hoodie fra H&M // Sko - Converse // Tout -Ganni // T-top - Weekday // Klokke - Casio

  UKENS HØYDEPUNKT

  Det må være at kjæresten min endelig kom hjem! Altså, det gikk jo greit å være borte fra han, men herregud så godt det føltes å få han hjem igjen ♥

  UKENS INNKJØP

  En t-skjorte og en skjorte som jeg kjøpte på salg. T-skjorten har jeg fortsatt ikke brukt og skjorten var alt for liten over skuldrene sånn at den kan jeg ikke bruke. Haha! Sånn går det når det er salg. T-skjorten er veldig kul da, så den blir nok brukt veldig snart :-)

  UKENS CRAVINGS

  Haha, det må nok være zeroh saften med jordbær og blodappelsin. Det er like før jeg drikker meg ihjel på den, for den smaker så godt! Den minner veldig om snapple mango madness, og det har jo vært en stor favoritt hos meg så lenge jeg kan huske. Ulempen er bare at den er jævlig dyr og farlig usunn, så derfor har saften blitt en god erstatning. Og selv om dette er en saft, liker jeg å tro at jeg er sunn som pokker med tanke på de mengdene med vann jeg får i meg. Men, selv om de reklamerer for at dette er en bedre måte å nyte vann på, er det selvfølgelig ikke like sunt som å drikke vanlig vann. Men igjen, jeg får trøste meg med at det er bedre bedre enn ikke noe vann i det hele tatt :-)

  UKENS LÅT

  Jeg klarer ikke helt å bli enig med meg selv om jeg faktisk liker denne sangen eller ikke, men det er noe ved den som fenger meg :-)

  q4GJVOMjCC4

   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  Blogg.no holder på å legge om statistikk-serverene sine så jeg får dessverre ikke hentet inn opplysninger om hvilket innlegg som var det mest populære i forrige uke. Men, hvis jeg skal vurdere det ut i fra tilbakemeldingene fra dere må det bli dette innlegget. Jeg synes det er utrolig hyggelig at dere engasjerer dere og legger igjen kommentarer i innleggene mine, så fortsett med det :-)

  UKENS ØNSKELISTE

  Hmm... Jeg sikler fortsatt etter studiobelysning som jeg kan bruke når jeg skal ta bilder hjemme, også ønsker jeg meg et 85mm objektiv fra L-serien til Canon, men det er så jævlig dyrt at det er jeg nødt å spare til! Æsj, jeg er ikke noe flink til å spare, men hvis jeg vil ha nytt objektiv så må jeg jo bare...

  UKENS TANKE

  Jeg synes vel egentlig at det er litt rart å være så personlig med dere, samtidig som det gjør veldig godt! Når jeg skriver om psyken min lærer jeg å se det fra et annet perspektiv, noe som gjør at jeg lettere kan forstå meg selv og det jeg sliter med. Og hvis det kan være med på å hjelpe noen av dere med noe som helst, er det ingenting som er bedre enn det! :-)

  DAGENS ANTREKK

 • Publisert: 30.01.2017 - 14:22
 • Kategori: Antrekk


 • JAKKE - ARKIV // BUKSE, LUE OG ZIP HOODIE FRA H&M // SKO - CONVERSE // TOUT - GANNI // T-TOP  - WEEKDAY // KLOKKE - CASIO

  SANNHETEN BAK DE PERFEKTE BILDENE

 • Publisert: 28.01.2017 - 17:55
 • Kategori: Hverdag
 • Haha, jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør dette en gang, men okei! Jeg går ut i fra at de fleste av dere er klar over at bildene som blir lagt ut på blogg, instagram osv. både er nøye utvalgt og redigert før de ser dagens lys, ikke sant? Derfor har jeg samlet et lite knippe glansbilder som viser sannheten bak de perfekte bildene. For nei, det er ingen av oss som ser helt like ut i virkeligheten som på bilder, og for å jevne ut det forvrengte virkelighetsinntrykket de aller fleste sitter igjen med etter å ha scrollet seg gjennom en blogg, tenkte jeg å vise dere hvordan bildene egentlig ser ut! Eller rettere sagt hvordan JEG egentlig ser ut! Hvem er det vi prøver å lure liksom? Dere vet jo allerede at jeg ikke er helt feilfri med tanke på psyken, og jeg er heller ikke feilfri når det gjelder bilder eller noe annet for den del, så hvorfor i det hele tatt gidde å bruke tid og energi på å late som når dere likevel vet at det er fake? Jeg mener, vi liker jo alle å få komplimenter for hvordan vi ser ut, men hvordan ser vi egentlig ut? Dette er sannheten bak de perfekte bildene, så får dere bedømme selv :-)

  HAHA!

  FIN POSE!

  SKAL VI DANSE?

  *SNUFS* 

  LITT LEI AV Å TA BILDER KANKSKJE?  HAHA! Nå har jeg nesten ingen selvtillit igjen! Men, jeg håper jo at dere liker meg for det da:-) 

  ET SLITSOMT DØGN

 • Publisert: 28.01.2017 - 00:58
 • Kategori: Personlig


 • Hei fredag! Ja, for det går vel an å si fredag selv om det er etter midnatt? Uansett da, I går kom det ingen oppdatering fra meg, for som dere vet hadde jeg en mistanke om at jeg var på vei inn i en ny periode med angst og depresjon, noe som viste seg å være helt rett! Jeg tar sjeldent feil når det gjelder min egen psyke, for jeg har blitt så vant til det at jeg kjenner igjen den snikende følelsen av ja, nettopp angst og depresjon! Det er vanskelig å forklare akkurat hvordan det føles, og det variere nok veldig fra person til person, men hvis noen av dere sliter med det samme vet dere hvordan det er. Noen ganger kan det komme helt plutselig og uten forvarsel, mens andre ganger kan jeg kjenne hvordan det bygger seg opp i hele kroppen i timesvis, kanskje til og med dagevis, før jeg til slutt bryter sammen og får det som kalles et angstanfall. Jeg blir heldigvis ikke rammet like hardt hver gang, men det er uansett ingen hyggelig opplevelse!

  Jeg husker godt første gang jeg fikk et angstanfall, da jobbet jeg i en klesbutikk i Oslo. Jeg hadde hørt at dette var noe man kunne få hvis man slet med angst, men jeg visste fint lite om hva det var og hvordan det var, så jeg tenkte ikke noe mer over det og fortsatte på vei mot jobb. Da jeg kom inn i butikken tok det ikke lang tid før jeg skjønte at dette var mer enn bare den vanlige angsten jeg hadde fra før, dette var noe så kraftig at jeg ikke klarte å kontrollere det. Jeg husker at sjefen min smilte og sa: "Hei Stephen, går det bra?" Som hun alltid gjorde da jeg kom på jobb, og selv om jeg prøvde så hardt å late som ingenting, var det akkurat som om hele verden raste sammen. Jeg klarte ikke en gang å lyve på meg et lite "ja" før tårene sprutet og jeg holdt på å besvime fordi jeg ikke fikk puste. Den stakkars sjefen min ble sikkert minst like overrasket og redd som meg, for hun visste ikke en gang at jeg slet med psyken. Det gjorde for såvidt ingen, eller veldig få iallfall, så hun trodde sikkert at noen i familien min hadde dødd eller noe. Hvorfor skulle jeg ellers reagere så kraftig på et spørsmål om det gikk bra med meg liksom. Men jeg skjønner det jo nå, for det er ingenting som gjør mer vondt enn at folk skal spør om det går bra når det egentlig går helt for jævlig dårlig. Vi er bare mennesker, og det er grenser for hva vi klarer å takle på egenhånd. Blir det for mye så ja, da kan man få et sammenbrudd slik som jeg fikk. 

  Etter denne episoden har jeg heldigvis kun fått et par sånne anfall, og det jeg fikk på onsdag var et sånt. Ikke like kraftig som det første jeg fikk, men likevel. Jeg begynte å gråte, fikk ikke puste og skulle vel egentlig ønske at jeg heller var død! Og ja, jeg vet det høres helt sykt ut at jeg heller skulle ønske jeg var død enn å jobbe meg gjennom anfallet, men i øyeblikket er tanken om at det går over så fjern at man ønsker hva som helst bare det tar slutt! Heldigvis finnes det medisiner som hjelper i slike tilfeller, og hvis jeg ikke hadde hatt de på onsdag vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. For de som måtte lure tar jeg kombinert angst og sovemedisin, så jeg sovnet etter hvert og våknet seint på dagen i går fordi kroppen var så sliten. I frykt for at det skulle komme tilbake valgte jeg å ta det litt rolig, ergo det ble ingen oppdatering som jeg nevnte innledningsvis. Nå derimot tror jeg det verste er over, så nå skal jeg prøve å få tatt igjen for det tapte. Jeg har for eksempel et antrekk jeg skal vise dere, også har jeg fått noen interessante spørsmål jeg tenkte jeg skulle svare på. Men, det får bli i morgen, for nå begynner det å bli ganske sent. God natt, fine dere! Vi snakkes i morgen :-)

  SNEAK PEEK

 • Publisert: 25.01.2017 - 23:09
 • Kategori: Antrekk
 • En liten sneak peek på dagens antrekk - flere bilder kommer snart.

  FØLG MEG PÅ SNAPCHAT

 • Publisert: 25.01.2017 - 18:11
 • Kategori: Hverdag
 • 24 TIMER PÅ SNAPCHAT

  Jeg er nok ikke kjent for å være den mest aktive bloggeren på snapchat, men det skal sies at jeg har blitt mye flinkere i det siste! Jeg har jo lyst at dere skal få et innblikk i hverdagen min utenom bloggen også, så da er jo dette en genial måte å gjøre det på. Søk opp GrindhaugS og legg meg til da vel :-) Let's snap! 

  DET ER KOMPLISERT

 • Publisert: 24.01.2017 - 23:08
 • Kategori: Personlig
 • God kveld, fine dere! Denne dagen ble ikke helt som planlagt, så jeg har dessverre ikke hatt mulighet til å oppdatere dere før nå. Det hele startet vel med at jeg ikke fikk sove i natt, og etter det har det egentlig bare gått sin gang. Jeg mistenker at jeg er på vei inn i en ny periode med angst og depresjon, for jeg føler meg ikke så veldig bra om dagen. Jeg sliter som sagt med nattesøvnen, og de gangene jeg ikke får sove blir alt så mye verre! Og nei, jeg mener ikke at jeg får angst og depresjon kun fordi jeg ikke får sove om natten i tilfelle noen skulle tro det, men det er som regel det som utløser det. Det er da jeg mister kontroll og får anfall, eller såkalte perioder med angst og depresjon. Jeg blir skikkelig anspent i hele kroppen, får problemer med å puste, trekker meg tilbake fra sosiale settinger og har verken energi eller overskudd til å gjøre noe som helst. Jeg blir fylt med en slags panisk uro og et konstant tankekjør, noe som igjen fører til at jeg blir deprimert og lei meg. Det er jo ikke akkurat en drømmesituasjon for å si det sånn, men det er jo derfor jeg går til psykolog sånn at jeg har noen å snakke med som faktisk forstår meg, og som kan hjelpe meg med å forebygge disse tilfellene.  I går avtalte jeg med broderen at jeg skulle være med han på trening i dag, men jeg hadde ikke kjangs. Jeg følte med en gang jeg hadde sagt ja at jeg ikke kom til å klare det, men jeg tenkte det kanskje kom til å gi seg etter hvert. Jeg gruet meg hele kvelden, men så fort jeg stod opp i dag måtte jeg bare avlyse! Det er så utrolig kjipt, for jeg har egentlig veldig lyst til å begynne å trene igjen, men det er så utrolig vanskelig å få seg til å gjøre noe som er så fysisk krevende når formen er som den er. Jeg skjønner at det er lett for mange å tenke at noen som sliter med psyken kun bruker det som en unnskyldning for å være lat, men det er så mye mer komplisert enn som så! Jeg forventer ikke at noen for eksempel skal forstå hvordan JEG har det, men jeg vil dere skal vite at det er en grunn til at jeg er som jeg er. Det er en grunn til at jeg kanskje ikke orker noe som for dere virker så utrolig lett, eller at jeg plutselig trekker meg tilbake fordi jeg rett og slett ikke orker å være rundt folk når jeg har det som verst. I tillegg har jeg en helt ufarlig personlighetsforstyrrelse som gjør at jeg trives godt i eget selskap og dermed ikke har det store behovet for å være så veldig sosial alltid. Men det kan vi ta en annen gang, sant? Hvis ikke blir det så utrolig mye å skrive, og jeg begynner egentlig å bli litt trøtt i fingrene. Haha! :-)

  Jeg hadde forresten en legetime i dag, så jeg har ikke bare ligget hjemme i sofaen og "slappet av". Jeg hadde egentlig glemt det ut, eller jeg trodde det var i morgen, så jeg fikk litt sjokk da jeg ved en ren tilfeldighet skulle sjekke hvilket klokkeslett det var og innså at timen var i dag. Haha, sånn kan det gå når man konstant har tusen tanker i hodet på en gang! Uansett, jeg vet at dette kanskje er too much information for dere, men jeg måtte iallfall fjerne noe som heter lipom, som er en godartet svulst som har utgått fra fettceller i underhuden. I de aller fleste tilfeller er det helt ufarlig og trenger sjeldent behandling, men det kan være litt sjenerende å ha en eller flere kuler som stikker ut på kroppen, så jeg valgte å fjerne mine selv om de var veldig små. Noen av de iallfall, jeg må tilbake om noen uker for å fjerne de siste. Først da er jeg helt og endelig fri for svulst! Godartet eller ikke, jeg syns det høres litt skummelt ut uansett!  SKJORTE - ZARA // JAKKE - NOBIS // BUKSE - H&M // KLOKKE - CASIO // SKO - CONVERSE  I morgen MÅ jeg få sendt avgårde fullmakten til DPS i Oslo sånn at fastlegen min kan få den og henvise meg videre. Etter to oppmøter på DPS her i Stavanger fikk jeg til slutt beskjed om at jeg kunne skrive den selv, for de hadde tydeligvis ikke noe fullmaktsskjema slik som han i telefonen hadde sagt, så ja, de kunne godt spart meg for stresset med å reise frem og tilbake. Men greit nok, jeg gjør det selv for da vet jeg at det ikke blir noe tull. Kanskje litt forsinket, men nå blir det iallfall gjort! 

  UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 23.01.2017 - 21:37
 • Kategori: Uken som gikk
 •  *NY SPALTE HVER MANDAG* 
     UKENS PERSONLIGE

  Jeg har bestemt meg for å bli mer åpen om meg selv og psykisk helse. Hvis dere ikke var klar over at jeg sliter med psyken fra før, så er dere iallfall det nå. Jeg har slitt med det siden jeg var ca 15 år, men det er først nå jeg har blitt såpass trygg på meg selv at jeg har tatt et valg om å være åpen om det slik at jeg kan være med å bidra til åpenhet og ufarliggjøring av psykiske lidelser. Jeg har også gjort et intervju med side2 i forbindelse med dette hvor jeg til og med forteller noe jeg ikke har snakket om på bloggen før, så det blir spennende å se hvordan reaksjonene blir. Hvis det i det hele tatt blir noen reaksjon da, det gjenstår å se. Jeg skal selvfølgelig linke til artikkelen når den kommer ut slik at dere også kan lese den :-)

  UKENS IRRITASJON

  Støvsuger! Vi har faktisk ikke fått oss støvsuger enda, så foreløpig går jeg rundt og vasker og tørker støv for hånd. Det er sykt slitsomt, men det må gjøres. Jeg var faktisk på Elkjøp tidligere i dag for å kjøpe en ekstern harddisk (som IKKE passet til Mac tydeligvis) og da gikk jeg også forbi støvsuger-avdelingen for å se hva de hadde inne, men det var så jævlig dyrt at jeg droppet det. Jeg nekter å betale tusenvis av kroner for en liten maskin som suger støv, så jeg venter heller til jeg finner et bedre tilbud. 

  UKENS NEDTUR

  Det må nok være at Joakim sannsynligvis blir borte hele uken. Han skulle egentlig komme hjem i morgen, men så har hjemreisen blitt utsatt noen dager. Apropos det å være borte fra han, det har gått overraskende bra og det ble ikke så ensomt som jeg var redd for at det skulle bli, men når det er sagt så gleder jeg meg skikkelig til han kommer hjem igjen ♥

  UKENS ANTREKK

  UKENS HØYDEPUNKT

  Vi har fått oss sofa! Herregud, jeg har mast om den forbanna sofaen i flere uker nå, så jeg tipper dere er drit lei av å høre om det! Men nå har vi endelig fått oss en sofa vi begge er veldig fornøyd med, så nå skal jeg holde kjeft! Haha! 

  UKENS INNKJØP

  Som dere vet har jeg ikke kjøpt så mye nytt i det siste, men jeg fikk en skjorte av Joakim forrige uke som jeg synes er helt rå! Jeg la ut noen bilder av den tidligere i dag, så jeg kommer ikke til å dele den igjen. Men, hvis noen av dere ikke har sett den kan dere trykke her for å komme til innlegget :-)

  UKENS CRAVINGS

  Liqurice drops fra coop, faktisk. Smaker helt likt som tyrkisk peber, bare mye billigere (tror jeg). Haha, det høres vel ut som jeg er DEN gjerrigknarken som kun kjøper billige ting med tanke på dropsen og at støvsugerene jeg så på var så jævlig dyre, men altså, det var helt tilfeldig at jeg valgte akkurat den dropsen. At den er billig er selvfølgelig et pluss, men på lik linje med at det ikke alltid er det dyreste som er best, gjelder det heller ikke alltid det billigste. Så ja, det er egentlig veldig tilfeldig. 

  UKENS LÅT

  Dette er egentlig ikke ukens låt med tanke på at jeg ikke har hørt så mye på den i det siste, men jeg synes denne cover-versjonen er så utrolig kul at den fortjener sine 5 minutes her på bloggen. Dere får bedømme selv :-) 

   

  UKENS MEST LESTE INNLEGG

  Er dette innlegget hvor jeg skriver at jeg går til psykolog og at jeg ønsker å opplyse og ufarliggjøre dette med psykisk helse. Når jeg tenker over det er det ikke så rart at nettopp dette innlegget fikk så mye oppmerksomhet, for det er jo klart at det er interessant for folk å lese om når det er så utrolig mange som sliter psykisk. Men igjen, jeg har snakket litt mye om dette i det siste, så jeg tror jeg runder av her sånn at det ikke blir FOR mye av det gode, hvis dere skjønner. 

  UKENS ØNSKELISTE

  Softbox lamper til å bruke ved fotografering. Det er nesten et must når man skal ta bilder innendørs hvis man ikke har så god belysning fra før, men det er også bra å ha på fotoshoot. Jeg går med en liten drøm om å ha mitt eget studio en dag, så jeg får begynne i det små med noen lamper som jeg kan bruke når jeg skal ta bilder i og av leiligheten :-) Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å bestille noen så fort jeg er ferdig med dette innlegget. Jeg har allerede snoket litt rundt på Ebay etter gode tilbud, så vi får se hva det blir til. Haken er jo at det er så utrolig lang leveringstid, men det er verdt det hvis man tenker i forhold til norske priser. Ser dere, priser igjen. Kanskje jeg er litt gjerrig likevel? Haha, nei da. 

  UKENS TANKE

  Årh!!! denne skulle jeg virkelig ønske ble til noe mer enn bare en tanke, for jeg kjenner på hele kroppen at jeg er så utrolig lei av Norge og dette drittværet! Ja, som dere sikkert skjønner har jeg sykelig reisefeber for øyeblikket! Jeg vil bare vekk, samme hvor. Så lenge det er forbi de norske landegrensene da. Et ønske om å vinne i lotto sa du? Oh yes! 

   

  NEW IN

 • Publisert: 23.01.2017 - 13:50
 • Kategori: Pick of the day
 • SKJORTE - ZARA

  Trenger jeg egentlig å si noe mer?

  SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Publisert: 21.01.2017 - 22:33
 • Kategori: Hverdag
 • Hva er dine tre ting du liker best ved deg selv, og tre ting du ikke er så veldig fan av?

  Dette er på ingen måte noe jeg går og tenker over, men hvis jeg MÅ velge noe, så må det være at jeg er snill, høy (187cm) og har fyldige lepper. De tre tingene jeg liker minst, må være at jeg ikke klarer å legge på meg, jeg snuser og kan til tider ha et veldig stort temperament. Men, det skal sies at da har jeg en veldig god grunn til det!

  Hva er planene dine for dette året?

  Jeg har egentlig ingen spesielle planer for dette året, men jeg kommer til å fokusere mye på å tilbringe tid med kjæresten, familie og venner. Noe av grunnen til at vi valgte å flytte til Stavanger er fordi jeg har blitt onkel til en liten gutt, så jeg vil prøve å være mest mulig til stede i starten. Vi kommer sannsynligvis til å flytte Oslo etter hvert, og når det først skjer så vil jeg at han skal huske meg.  

  Hva er din største ambisjon nå, og hva var den når du var liten? Har du kanskje oppnådd den?

  Min største ambisjon må vel være det å kunne jobbe som modell på fulltid. Kanskje i New York, eller en av de andre store motebyene. Herregud, DET hadde vært noe det! :-)


  FOTO: SOLVEIG SELJ
   

  Hva er du mest stolt av å ha oppnådd?

  Godt spørsmål! Det blir vanskelig å velge ut noe spesifikt, men jeg er utrolig stolt over alt jeg har oppnådd innen blogg og modellbransjen. Det er kanskje ikke mye å skryte av, men jeg har fått være med på mye gøy og fått muligheten til å bli kjent med folk jeg ellers aldri ville blitt kjent med, så det er jeg stolt og veldig glad for :-) 

  Hva er du minst stolt av?

  Jeg tenker meg som regel nøye om før jeg gjør noe som kan få meg til å angre eller være lite stolt over, så jeg kommer ikke på noe. Sorry!

  Celebritycrush som er levende? Celebcrush som er død?

  Adriana Lima, hun er SÅ pen ♥

  Hvor ser du deg selv om 20 år?:-)

  Om 20 år så har jeg forhåpentligvis drømmejobben, mann og barn. På en måte er det bra at jeg ikke er jente, for da hadde jeg sikkert hatt 2-3 barn allerede. Kanskje litt vanskelig å forestille seg, men jeg har SÅ lyst på barn!

  Hvorfor blogger du?

  Dette spørsmålet har jeg sikkert fått en million ganger før, og jeg har helt sikkert gitt en million forskjellige svar på det også. Det er så mange grunner til at jeg gjør det, men den største av de alle er vel fordi jeg har et eksponeringsbehov som blir tilfredsstilt ved å blogge. Hvis man ser bort i fra det, så blogger jeg for å ha en plass å dele bildene mine og for å ha et sted jeg kan få tømt hodet mitt, for tanker har jeg ekstremt mye av.

  Hva liker du å gjøre på fritiden?

  Hvis man ser bort i fra å tilbringe tid med de jeg er glad i, så må det uten tvil være det å ta bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare så utrolig gøy!  Hvordan møtte du kjæresten din?

  PÅ TINDER! Nei da, jo da, vi gjorde faktisk det! Vi har en del felles venner, så begge visste om hverandre fra før, men det var først etter at vi matchet på tinder at vi begynte å snakke. Etter hvert møttes vi på byen, og nå, ja nå bor vi jo sammen ♥

  Hvis du kunne spist en ting resten av livet, hva skulle det vært? :-)

  Spør meg i dag og jeg svarer en ting, spør meg i morgen og jeg svarer noe annet. Men, hvis jeg absolutt måtte velge noe så tror jeg det må bli pizza. Jeg elsker pizza :-)

  Hvilke nettsider er du må innom hver dag ? :)

  Jeg har ingen sider jeg MÅ sjekke hver dag, men jeg er ofte innom bloggen til Kenza, Angelica Blick, Fanny Lyckman, Julian Hernandez, Sophie Elise og Isabell Raad. Hvorfor? Jo, fordi jeg synes at alle er store forbilder på hver sin måte. 

  Hva er din lidenskap?

  Jeg vet ikke om man kan si at modellyrket er en lidenskap, men jeg har likevel lyst til å svare det. Hvis ikke har jeg en stor lidenskap for foto, og jeg har veldig lyst til å kunne jobbe med det på et profesjonelt nivå.  Hva ønsker du å oppnå med bloggen?

  Først og fremst ønsker jeg kun å blogge (helt sant!), men hvis det fører med seg noe jeg ellers ikke ville oppnådd hvis jeg ikke hadde blogget, ser jeg på det som et stort pluss. Altså, det er ikke til å stikke under en stol at jeg godt kunne tenke meg å ha bloggen som en fulltidsjobb og tjene gode penger på det, men det er ikke derfor jeg blogger. 

  Hva er ditt livsmotto?

  Vær deg selv!

  Hvis du kunne dra hvor som helst i verden, hvor hadde du dratt?

  New York, uten tvil! Og kanskje Japan, eller Kina. 

  Hva brenner du for?

  Jeg brenner for at folk (uansett legning og seksualitet) skal få lov til å være seg selv, også brenner jeg for psykisk helse, fordi det er så utrolig viktig at vi får opplyst og ufarliggjort psykiske lidelser! Hvis det var det du mente da?

  Koffer stavanger? Sjøl om det e ein awsome by!!!!!!

  Jeg har egentlig svart på dette spørsmålet i et annet spørsmål, men jeg ble onkel for snart ett år siden og har lyst til å være tilstede når han vokser opp :-)

  PLUTSELIG ER JEG HELT ALENE

 • Publisert: 21.01.2017 - 18:07
 • Kategori: Hverdag


 • GENSER - CRIMINAL DAMAGE

  Nå har joakim reist! Jeg fulgte han til flybussen tidligere i dag, så nå ligger jeg her og stirrer tårevått inn i veggen. Haha, nei da! Men, jeg skal ærlig innrømme at det er veldig tomt her uten han! Vi har som sagt ikke vært borte fra hverandre så lenge før, så det er jo litt rart når han plutselig ikke er her. Enda verre blir det med tanke på at jeg fortsatt ikke føler meg helt hjemme i leiligheten, men det er jo noe som går seg til etterhvert som vi får innstilt oss på at dette er vårt nye hjem. I tillegg hjelper det nok lite at vi nesten ikke har møbler, men alt til sin tid, tenker jeg. Når det er sagt skal det bli godt med litt alenetid, men jeg skulle jo helst hatt han i sofaen her med meg ♥  BUKSE - H&M

  Nå skal jeg svare ferdig på spørsmålsrunden, og så satser jeg på at den kommer ut i løpet av kvelden! Ha det fint så lenge :-)

  DETTE SKJEDDE I GÅR

 • Publisert: 20.01.2017 - 12:30
 • Kategori: Hverdag


 • God morgen til dere og hei fredag! Har dere sovet godt? Jeg fikk dessverre ikke oppdatert dere i går, for hele dagen til Joakim og meg gikk med til å hjelpe mamma å flytte! Jeg tror jammen vi holdt på i 9 timer i strekk, så dere kan tro vi var slitne da vi endelig kom hjem og fikk slengt oss i sofaen. Jeg lå en stund og lurte på om jeg skulle stikke innom bare for å si hei og hade, men jeg orket ikke. Jeg hadde rett og slett ikke flere krefter å ta av! I stedet laget vi taco i rekordfart, satt på en episode av "hva feiler det deg", og så gikk vi og la oss rundt klokken elleve. Altså, jeg kan ikke huske sist jeg la meg før midnatt, men jeg tror virkelig at kroppen trengte det etter en dag som denne. 

  Her ser dere litt av den nye sofagruppen vår, som forøvrig består av en 2-seter og en 3-seter med sjeselong. Jeg er så glad for at mamma bestemte seg for å selge den, for den passer så bra inn hos oss! Vi hadde sikkert aldri klart å bestemme oss for sofa hvis det ikke var for at vi fikk denne til en god pris, så jeg er veldig fornøyd :-) Den er litt større enn det vi i utgangspunktet hadde sett for oss, så nå må vi sikkert gå for et mindre spisebord, men det går fint. Vi får nok uansett mer bruk for en stor sittegruppe enn et stort spisebord, så jeg tror vi har tatt et smart valg.  Nå skal vi en liten svipptur ned til byen, men så fort jeg kommer hjem igjen skal jeg sette meg ned og svare på spørsmålsrunden. I morgen reiser Joakim til Oslo og blir der i noen dager, mens jeg blir igjen i Stavanger. Tro det eller ei, men dette er første gang vi skal være borte fra hverandre så lenge etter at vi ble sammen for snart et år siden. Jeg tror det kommer til å bli veldig rart, samtidig som det blir deilig å få litt alenetid. Vi burde nok kanskje vært flinkere å tilbringe tid fra hverandre sånn at vi får kjenne på savnet, men så blir det litt vanskelig når vi, til tross for at vi har våre diskusjoner og krangler (som alle andre), fungerer så bra sammen. Jeg vet det er klisjé, men han har på en måte blitt en del av meg ♥ Æsj, jeg kjenner at jeg gruer meg litt, men det skal nok gå bra :-)

  DAGENS ANTREKK

 • Publisert: 18.01.2017 - 21:00
 • Kategori: Antrekk


 • JAKKEN ER FRA WEEKDAY OG RESTEN ER FRA H&M

  Her har dere resten av antrekket jeg lovet dere tidligere. Jeg elsker som sagt å stå foran kamera, og hvis det var opp til meg skulle jeg delt nye antrekk med dere hver eneste dag. Men, det har jeg faktisk ikke nok klær til! Jeg får ofte høre "...men Stephen, du har jo så mye klær", men jeg tror egentlig bare at jeg er flink til å sette sammen plagg på forskjellige måter sånn at det ser ut som nye antrekk. Det går i hvert fall ikke an å se på klesskapet mitt at jeg er blogger, så noe må det jo være. Altså, jeg kan ikke en gang huske sist jeg kjøpte noe nytt. Eller, jo forresten... Jeg kjøpte faktisk en genser og to t-skjorter da jeg var i London før jul, også har jeg kjøpt én bukse etter at jeg flyttet til Stavanger for snart en måned siden. Så ja, hvis noen har lyst til å sponse meg med litt klær sier jeg ikke nei takk til det. HA-HA! :-) 

  Så, hva syns dere? Er dette noe dere vil se mer av?

  DETTE SKAL JEG BRUKE MER TID PÅ FREMOVER

 • Publisert: 18.01.2017 - 17:35
 • Kategori: Hverdag
 • Først av alt vil jeg bare si at jeg er utrolig overrasket over responsen på innlegget jeg skrev i går! Det var jo egentlig bare en liten oppsummering av dagen min + noen tanker jeg hadde i forhold til dette med psykisk helse, men det falt tydeligvis i smak hos mange av dere. Når det er sagt kommer jeg til å bruke mer tid på å skrive om temaer som dette fremover, for selv om jeg var trøtt da jeg skrev innlegget i natt, mener jeg fortsatt at det er drit viktig å snakke om psykisk helse for å kunne ufarliggjøre noe som er så vanlig. Det samme gjelder dette med aksept og åpenhet rundt det å være homofil (eller noen annen legning eller kjønnsidentitet for den del). Altså, det er 2017 nå, så hva faen er problemet? Skjerpings til dere som fortsatt lever i steinalderen! 

  EN LITEN SMAKEBIT AV DAGENS ANTREKK, FLERE BILDER KOMMER SENERE

  Over til noe helt annet! Tidligere i dag var jeg nemlig ute og tok antrekksbilder for første gang på tja, sikkert en måned. Jeg kan i hvert fall ikke huske sist, så det må være veldig lenge siden. Jeg trives uten tvil best foran kamera, så jeg skal prøve å bli flinkere til å ta flere antrekksbilder fremover. Etter at jeg flyttet til Stavanger har jeg vært så heldig og fått en fotograf med på laget, så nå slipper jeg å måtte løpe frem og tilbake med stativ og selvutløser hver gang jeg skal ta bilder av meg selv, for det er slitsomt det!   Vel, vel. Nå skal jeg svare på et intervju med side2 angående innlegget jeg skrev i går, og så skal jeg se om jeg får begynt på spørsmålsrunden. Husk at dette er siste mulighet til å stille spørsmål hvis dere fortsatt lurer på noe. Dere finner spørsmålsrunden her! :-)

  HILSEN EN SOM GÅR TIL PSYKOLOG

 • Publisert: 18.01.2017 - 01:50
 • Kategori: Hverdag
 • *Gjesp*

  Det ble en sen oppdatering fra meg i dag. Jeg kan ikke påstå at jeg har gjort så veldig mye akkurat, men timene har liksom bare flydd avgårde. Først var jeg en liten tur innom mamma fordi hun skulle kjøre meg til DPS (distriktspsykiatrisk senter) sånn at jeg fikk hentet et fullmaktsskjema som gir DPS i Oslo tillatelse til å videresende journalen min til den nye fastlegen jeg har fått her, sånn at han igjen kan henvise meg videre til DPS i Stavanger hvor jeg skal gå til psykolog.

  Det var selvfølgelig stengt da vi kom, så vi dro på butikken og handlet i stedet. Jeg mener, hvis vi likevel er ute og kjører så hvorfor ikke? Jeg burde kanskje tatt lappen selv, men siden jeg har bodd i Oslo frem til nå har jeg ikke hatt noe behov for det. Kjekt å ha sier de, men jeg har aldri brydd meg noe særlig om det. Kanskje jeg skal prøve å ta den nå, for i Stavanger er avstanden til alt mye større, og det hadde jo vært greit å slippe og måtte være avhengig av andre hver gang man for eksempel skal storhandle. Det er kjipt å måtte sitte på bussen med 14 fulle bæreposer, liksom. Okei da, så overdriver jeg kanskje litt, men dere skjønner hva jeg mener :-)

  Etter at vi handlet har jeg egentlig bare vært hjemme og ryddet i leiligheten, spist middag, sovet litt og ja, sånne hverdagslige ting. Joakim har også vært hjemme, så det er jo ikke sånn at jeg har sittet her alene og glodd i veggen (det skulle tatt seg ut). Men, utenom det har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Det går mye i det samme om dagen; leilighet og møbler.

  Apropos møbler, nå har vi endelig kjøpt oss sofa! Mamma skal flytte hjem til Karmøy igjen, så vi har bestemt oss for å kjøpe den hun hadde. Vi klarte aldri å bli enige om hvilken sofa vi ville ha, så da hun sa at hun skulle selge sin gjorde vi det enkelt. Nå blir det jo litt mindre for henne å flytte, samtidig som vi får "ny" sofa i leiligheten. Snakk om å slå to fluer i en smekk :-)

  Altså, jeg er kanskje litt rar når det kommer til dette med brukte møbler, for jeg grøsser litt av å tenke på at man aldri vet hva som har skjedd i den brukte sengen eller sofaen man kjøper, men når det er innad i familien + jeg vet at hun tar godt vare på tingene sine er det ikke så farlig likevel. Jeg har egentlig ikke tenkt over det før, men hun kom med et godt poeng her om dagen da jeg fortalte henne hva jeg syns om brukte møbler. Jeg husker ikke ordrett hva hun sa ettersom jeg kanskje har verdens dårligste hukommelse, men det var noe med at jeg sover i brukte hotellsenger når jeg er ute og reiser, og at jeg spiser av brukt bestikk når jeg er på restaurant. Poenget er at det blir vasket! Hvor grundig jobben blir gjort kan vel diskuteres (jeg har sett tv2 hjelper deg), men i teorien skal det være helt rent. Så ja, det er jo egentlig bare en helt idiotisk tankegang fra min side. Men, nok om det. 

  GENSEREN ER FRA H&M

  Dere som har lest bloggen min en stund har sikkert fått med seg at jeg har gått, og går fortsatt til psykolog. Det at jeg går til psykolog er på ingen måte noe jeg skammer meg over, for jeg vet at det er så utrolig mange andre som også gjør det, eller som burde gjøre det, men som kanskje ikke tørr i frykt for at man skal bli sett på som gal. Det kan være mange grunner, men etter å ha snakket med andre som sliter psykisk er det min oppfatning. 

  Altså, psykiske lidelser har blitt den nye folkesykdommen, og for at vi skal kunne få mer aksept rundt det samtidig som man ufarliggjøre det overfor de som sliter og de som ikke vet en dritt om hva det vil si å være psykisk syk, mener jeg vi må snakke mer om det. Folk må rett og slett blir mer opplyst! Ja, jeg vet at det har gått et par programmer om psykisk helse på tv i det siste, men jeg syns ikke det er nok!

  Og nei, jeg vet ikke hvordan undervisningen er på skoler nå i dag, men jeg tørr vedde på at det er relativt lite informasjon om psykisk helse i lærebøkene. Hvorfor? Dette med psykisk helse er jo et så forbanna viktig tema at det er skummelt hvor lite folk egentlig vet om det. Årh, jeg kjenner at blodet begynner å koke i meg, for jeg kan ikke få sagt nok om hvor viktig dette er! Men, vi kan snakke mer om dette en annen gang hvis dere vil, for nå er seint og jeg må sove. Husk at dere er verdifulle ♥ God natt! :-)

  HVA FEILER DET MEG?

 • Publisert: 16.01.2017 - 20:52
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg våknet akkurat fra en liten power nap. Enten så holder jeg på å bli syk, eller så har jeg sovnet med snusen under leppa og ved et uhell klart å svelge den. Det er ikke første gang jeg svelger en snus for å si det sånn, men jeg lærer aldri! Jeg legger meg alltid i god tro om at jeg klarer å ta ut snusen før jeg sovner (noe jeg tydeligvis IKKE klarer), men så gjør jeg det likevel. Haha! Hvordan er det mulig å være så dum? Uansett, jeg har så utrolig vondt i halsen akkurat nå at hver gang jeg svelger kjennes det ut som jeg svelger gråstein. Når det er sagt, så har formen vært litt opp og ned i det siste. Av en eller annen grunn har jeg glemt å fortelle dette, men i forrige uke (jeg tror det var på onsdag) ble jeg akutt dårlig og havnet på legevakten. Jeg tror faktisk aldri at jeg har hatt så store smerter før, så dere kan jo til en viss grad forestille dere hvordan det var.

  Det hele startet med at jeg satt og spiste middag. Jeg tror klokken var rundt seks, kanskje syv på kvelden. Plutselig merket jeg at jeg ble veldig svimmel. Det var akkurat som om øynene ikke fulgte helt med, hvis dere skjønner. Først tenkte jeg at det sikkert var fordi jeg hadde snudd hodet litt for fort (på samme måte som når man reiser seg for fort) og at jeg ble svimmel på grunn av det. Men etterhvert som tiden gikk og jeg fortsatt ikke ble noe bedre, tenkte jeg at det måtte være noe annet. Dum som jeg er lot jeg tanken passere nok en gang, i håp om at det snart skulle gå over. Nå kjenner ikke dere meg så godt på den måten, meg jeg er ikke den første som drar til legevakten med mindre jeg VET at det er noe skikkelig galt. Jeg syns nesten det er litt flaut, for jeg tenker alltid at det er andre folk som har det så mye verre enn meg. Og ja, jeg vet det er idiotisk å tenke sånn, for plutselig kan det være så ille at det faktisk er for seint når man først oppsøker hjelp. Men iallfall. Det gikk noen timer der jeg kun var utrolig svimmel, men så ble jeg brått skikkelig kvalm og følte jeg måtte spy bare jeg tenkte tanken på å bevege meg. Det minnet litt om et migreneanfall jeg hadde for en del år siden, bare at denne gangen hadde jeg ikke vondt i hodet, jeg var bare så unormalt dårlig. Jeg følte meg på en måte bakfull, som om jeg hadde drukket femten shot for mye kvelden før, men det hadde jeg jo ikke. Så hva feilet det meg?

  Da klokken nærmet seg midnatt var jeg så dårlig at jeg måtte få Joakim til å ringe legevakten her i stavanger. Jeg hadde så store smerter og følte meg så uvell at jeg trodde jeg skulle besvime. Jeg begynte til og med å gråte (og jeg gråter ALDRI) for jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Telefonsykepleieren begynte å spør om forskjellige ting slik at hun kunne vurdere alvorlighetsgrad ut i fra symptomene jeg hadde. Joakim fortalte hvordan jeg følte meg, men ettersom symptomene var såpass svake (kun svimmelhet og kvalme) mente hun at det ikke var akutt og at jeg måtte vente på telefon fra legen. Sikkert fordi han skulle vurdere situasjonen på ny eller noe, hva vet jeg. Da han hadde lagt på, prøvde jeg å snakke med mamma på facebook (som dere vet har hun vært bortreist på jobb) for å høre hvordan jeg egentlig var den gangen jeg fikk migreneanfall, for det skjedde også helt plutselig, bare ikke fullt så kraftig som nå. Jeg prøvde å forklare henne hvor dårlig jeg faktisk var, og hun sa at jeg måtte dra til legevakten selv om jeg ikke hadde så veldig lyst og selv om sykepleieren hadde bedt meg vente på telefon fra legen, for det kunne umulig være normalt å bli SÅ dårlig.  STYGT BILDE, MEN JEG HAR INGEN ANDRE I ARKIVET SOM BESKRIVER SITUASJONEN BEDRE

  Da jeg kom til legevakten trakk jeg først kølapp, men siden jeg aldri hadde vært der før og var så dårlig at jeg hverken klarte å se opp på hvilket nummer som var nest i rekken, gikk jeg bare inn til mottaket og stod der til sykepleieren kom. Jeg forklarte at jeg hadde ringt og at jeg ble bedt om å vente til legen ringte meg opp igjen, men at jeg ikke klarte å vente fordi jeg hadde så store smerter. Jeg husker at hun ble litt irritert og sa noe som at "ja, men det er sånn det fungerer, vi har et køsystem her og du ble jo bedt om å vente til legen ringte" i en litt sur tone, som at hun ble fornærmet over at jeg kanskje tvilte litt på hennes kompetanse. Til tross for at jeg var så dårlig som jeg aldri før har vært, husker jeg at jeg ble litt paff og tenkte at sånn kan man ikke snakke til noen som kommer til legevakten UANSETT hvorfor man er der! Men greit, jeg orket ikke å lage en scene utav det, så etter at jeg hadde blitt registrert satt jeg meg og ventet. Og ventet. Og ventet. Altså, jeg har full forståelse for at ting kan ta litt tid på legevakten og at det kanskje oppstår en akutt situasjon hvor noen som for eksempel har vært i en bilulykke trenger hjelp, men at det skulle gå en og en halv time før jeg fikk snakket med en lege er for meg helt utrolig! Det var kanskje rundt 6-7 stk på venterommet da jeg kom som hverken så fysisk skadet eller dårlige ut. Misforstå meg rett, for jeg vet at man likevel kan være syk, men det så bare så rart ut i det jeg satt der og vrei meg i smerter og trodde jeg skulle dø. Til slutt kom legen. Endelig, tenkte jeg. For selv om jeg var så dårlig som jeg var, synes jeg det var drit kjedelig å vente. Jeg hater å vente, og kanskje spesielt på sånne steder. Men, må man så må man. 

  Da jeg kom inn til legen (som forsåvidt var i bedre humør enn sykepleieren) ble jeg bedt om å fortelle hva som feilet meg. Jeg fortalte legen hva som hadde skjedd og hvordan jeg følte meg, og han kikket inn i øynene mine og sjekket pust og blodtrykk. På det tidspunktet følte jeg meg et ørlite gram bedre, men når det er sagt er kanskje ikke det så rart med tanke på at dette var ca en og en halv time etter at smertene var som verst. Han fant ingen tydelige skader eller noe som kunne bety noe som helst, så han konkluderte med at jeg hadde krystallsyken. En helt ufarlig, men utrolig smertefull lidelse som skyldes en tilstand i balanseorganet i innerøret. Kort fortalt: se for deg et basseng med små partikler (krystaller om du vil) som bader i dette bassenget. Ved plutselige, eller kraftige hodebevegelser blir disse krystallene slått ut av posisjon og beveger seg ut i andre deler av balanseorganet, noe som igjen stimulerer kroppens sanseinntrykk og lurer den til å tro at man er i bevegelse når man egentlig står i ro. Dette medfører en følelse av desorientering, svimmelhet og ustøhet. Med andre ord: det var ikke noe farlig, men heller ikke noe jeg vil unne min værste fiende. Jeg er glad det er over nå, og jeg håper aldri det kommer tilbake!  Shit! Det ble mye dette her, men når jeg først hadde startet så måtte jeg nesten bare fortelle alt i detaljer slik at dere skulle forstå hvor jævlig det faktisk var. Når det er sagt er jeg utrolig overrasket over at det tok så lang tid før jeg fikk hjelp. Nå viste det seg heldigvis at det ikke var noe alvorlig, men da Joakim snakket med sykepleieren over telefon tidligere på kvelden kunne det vært hva som helst! Forrige gang jeg fikk et lignende anfall (som jeg såvidt nevnte over her), lurte de på om de skulle hente meg i ambulanse for så å kjøre meg til sykehuset. Det var på Karmøy vel og merke, men i slike tilfeller tenker jeg bedre føre var... 

  HAR DU OPPLEVD NOE LIGNENDE?

  INGEN DANS PÅ ROSER

 • Publisert: 16.01.2017 - 12:55
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg kan ikke påstå at jeg er så veldig romantisk av meg, men før vi flyttet inn i den nye leiligheten hadde jeg et klart bilde av hvordan jeg så for meg at den første natten skulle bli. Nå som den er vel overstått, kan jeg trygt si at det å være omringet av levende lys mens vi drikker vin og spiser take away pizza fra en pappeske på gulvet er et drømmescenario som kun eksisterer på film. Jeg kunne helt sikkert ha jukset meg til noe lignende for bildene sin del, men det ville vært en falsk fremstilling av hvordan det faktisk er å tilbringe den første natten i en ny leilighet. Vi har pakket opp og ut av esker, skrubbet gulv på alle fire og ryddet og vasket til den store gullmedalje. I hvert fall nesten, så jeg beklager å måtte si det, men den første natten er ingen dans på roser. Men, det blir heldigvis bedre, så nå gleder jeg meg bare til vi blir ferdige med alt det praktiske sånn at vi kan tilbringe litt kvalitetstid sammen i vårt nye hjem ♥

  Er det noen av dere som har flyttet før? I så fall, hvordan var den første natten?

  HUSK AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE AKKURAT NÅ, DERE FINNER DEN HER :-) 

  LITT INTERIØRSNAKK

 • Publisert: 15.01.2017 - 15:43
 • Kategori: Hverdag
 • I skrivende stund ligger jeg i sofaen, mett og sliten. Jeg har egentlig mest lyst til å sove akkurat nå, men da kommer jeg sikkert ikke til å få sove i natt. Mamma kom nettopp hjem fra jobb, så vi har bestemt oss for å flytte inn i leiligheten i dag. Vi har fremdeles ingen møbler, kun en seng, men den skal byttes ut. Så ja, nå står møbler øverst på listen over prioriteringer for å si det sånn. Den neste uken kommer til å bli spennende, og jeg gleder meg til å innrede leiligheten :-)

  I går var vi en liten tur på Ikea for å se på spisebord. Som jeg fortalt innledningsvis står leiligheten fortsatt tom, så nei, vi endte ikke opp med et nytt spisebord likevel. Vi hadde egentlig bestemt oss for et veldig fint et, men etter å ha sett på det et par ganger har jeg plutselig blitt litt usikker. Stuen (og leiligheten generelt) er ikke så veldig stor, så det gjelder å utnytte plassen maksimalt. Når det kommer til hvilket spisebord vi har lyst på skal det helst være lyst og ha god plass til både mat og gjester, samtidig som vi må tenke på at at det ikke blir for langt. Jeg vil ikke at bordet skal stå helt inntil sofaen, for da tror jeg det vil se veldig trangt og rotete ut. Årh, vi får nesten bare vente å se. Jeg kommer uansett til å holde dere oppdatert underveis, så jeg håper dere syns det er gøy :-)

   

  HUSK AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE AKKURAT NÅ, DERE FINNER DEN HER :-)

  SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 13.01.2017 - 22:25
 • Kategori: Hverdag
 • God kveld! Dere, skal vi kjøre i gang en spørsmålsrunde? Nå som jeg har flyttet over til blogg.no tenker jeg at dette er en fin måte å bli bedre kjent på. Enig? Vi gjør det så enkelt som at dere spør og jeg svarer, høres det bra ut? Så fyr løs i kommentarfeltet hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan i et nytt innlegg (eller video), vi får se. Jeg har aldri laget video før, så det kan jo bli spennende :-) 

  SÅ, ER DET NOE DERE LURER PÅ?

  HER SKAL VI BO

 • Publisert: 13.01.2017 - 15:48
 • Kategori: Hverdag
 • EN LITEN SMAKEBIT AV LEILIGHETEN VÅR

  Det ser kanskje ikke ut som mye, men det kommer til å bli bra! :-) Apropos leilighet, jeg tror for pokker at jeg har glemt å fortelle dere at vi har flyttet til Stavanger? Altså, hvordan i all verden er det mulig? Vi har jo fått oss leilighet og hele pakken. Men, som dere ser er den umøblert og rotete så det holder. Det eneste vi har har tatt med oss er klær og litt småting, så inntil vi får ryddet og satt inn møbler kommer vi til å bo i leiligheten til mamma. Hun er uansett bortreist på grunn av jobb, så det er jo egentlig ett fett hvor vi bor akkurat nå. Alene er vi uansett :-)

  Når det er sagt har vi så klart lyst å flytte inn i vår egen leilighet, men nå trenger vi ikke å stresse like mye med å kjøpe møbler osv. Hvis det er sånn det skal være bor vi heller UTEN møbler til vi finner noe vi virkelig har lyst på, enn å kjøpe noe kun for å ha møbler. Dette er det første hjemmet hvor vi har muligheten til å innrede sammen, så jeg vil jo at vi skal få det så perfekt som mulig, ikke sant? Men nå må jeg gå, for vi skal ut å se på møbler. Kos dere så lenge :-)

  EN GRUNN TIL Å SMILE

 • Publisert: 13.01.2017 - 10:04
 • Kategori: Hverdag


 • Gammelt bilde, men jeg smiler typ aldri på bilder og dette beskriver humøret mitt best akkurat nå 

  He-rre-gud! Vet dere hva? Jeg klarte det! Nå er domenet mitt fri for infeksjon, og jeg har til og med klart å flytte de gamle innleggene over til blogg.no. Det tok litt lengre tid enn forventet - eller, jeg hadde egentlig ingen forventninger med tanke på at jeg ikke kan en dritt om hacking og sånn, men likevel så klarte jeg det! Hvis ikke det er en god grunn til å smile så vet ikke jeg. Hehe! :-) I tillegg har jeg gjort sånn at domenet mitt viderefører dere fra den gamle bloggen over til denne, så nå gjør det ingenting om dere avslutter linken i søkefeltet med .com i stedet for blogg.no. Etterhvert som dere besøker denne bloggen, vil nettleseren forstå at dette er den gjeldende adressen og foreslå denne siden når dere skriver inn adressen i søkefeltet. Men som sagt, det spiller egentlig ingen rolle, for dere vil uansett bli videresendt hit :-) 

  Ellers er det kanskje noen av dere som vet at jeg har blogget både på norsk og på engelsk tidligere, men nå som jeg har flyttet over til blogg.no har jeg bestemt meg for at jeg i første omgang kun skal fokusere på norsk. Det kan være at jeg setter inn en oversetter slik at mine utenlandske lesere også kan forstå hva jeg skriver, men jeg kommer nok ikke til å skrive tospråklig med det første. Jeg håper ikke dette vil påvirke dere på noen måte, for jeg kommer til å fortsette akkurat likt som før, bare på norsk og forhåpentligvis med enda flere oppdateringer enn det jeg har hatt tidligere. Og hvis dere har noen spesielle ønsker for hva dere vil lese om er det bare til å si fra i kommentarfeltet :-)

  JEG HAR BLITT HACKET

 • Publisert: 11.01.2017 - 17:35
 • Kategori: Hverdag
 • Ja, dere leste rett: Jeg har blitt hacket! Ikke på denne bloggen, men på domenet mitt www.stephengrindhaug.com. Dette er andre gang jeg blir hacket i løpet av noen få uker, så nå er jeg drit lei! Hva er det som skjer, og hvorfor blir jeg hacket? Sist gang var jeg griseheldig som klarte å fikse det med en gang, men nå er det tydeligvis mer komplisert! Når sånt skjer skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde et team rundt meg som kunne tatt seg av alt det tekniske sånn at jeg, som ikke har peiling på noe sånt, skal slippe å gjøre vondt verre.  

  På grunn av dette har jeg etter mye frem og tilbake, endelig bestemt meg for å flytte over til blogg.no slik at jeg kan fortsette som før uten å bli påvirket av hackere og annet dritt! Jeg kommer til å prøve å fikse opp i det som har skjedd i håp om at jeg får importert de gamle innleggene over til denne bloggen, men etter det er jeg ferdig med domenet for alltid. Jeg orker iallfall ikke å ta stilling til at noe lignende skal skje, så hvis jeg noen gang bytter bloggplattform igjen skal jeg være HELT sikker på at det ikke skjer igjen. Så ja, da vet dere hvorfor jeg har byttet, også håper jeg selvfølgelig at dere vil fortsette å følge meg her på blogg.no :-) 

  MOODBOARD

 • Publisert: 07.01.2017 - 17:35
 • Kategori: Inspirasjon
 • SOURCE: TUMBLR

  NEW IN

 • Publisert: 05.01.2017 - 20:01
 • Kategori: Antrekk
 • CREDITS & AD-LINKS
  BOMBER – ZARA/ON SALE

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker bomber jakker, så da jeg kom over denne på Zara for noen dager siden klarte jeg rett og slett ikke å la være. Noen vil kanskje si at den grønne bomberen jeg allerede har (og som dere sikkert har sett tusen ganger før) er helt lik, men denne har strykemerker og er oversized, noe som gir et kulere uttrykk. Jeg gleder meg til å bruke den til et antrekk :-)

  //It’s no secret that I’m in love with bomber jackets, so when I came across this jacket on Zara a couple of days ago I simply just couldn’t help myself. Some might say that my other green bomber (which you’ve seen like a thousand times before) looks completely the same, but this one has patches and the fit is oversized which gives it a cooler expression. I can’t wait to wear it with an outfit :-)

  hits